Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ben bu ay takip yapmıyorum yumurtlama günümü bilmiyorum o yüzden bıraktım Allaha neyi takdir ederse onu yaşayacağızAl benden de o kadar kuzum arada siz yazmışmısınız diye girip bakıyorum biraz dolanıp çıkıyorum . Bugün yumurtlama günüm değerlendirdik ama yine olmayacak biliyorum.. insan ister istemez üzülüyor ,instagrama giriyorum orda bir sürü gebe arkadaşım , buraya giriyorsun bir sürü gebe. Bir gün bizim de olacak inşallahBen de seni takipteyim kuzum
İnşAllah canımmmmKeşke bırakabilse sigarayı kuzum eşin . İnşallah bırakırnBenim eşim içmiyor inşallah düzelir bizimki de ☺
Karninin ustundemi donuyor yoksa elindemi deniyecegim bende haber veririmIyi geceler arkadaşlar cinsiyet için yapılan yüzük testini gebelik var mı yok mu diye kullanan var mı acaba biz bekar arkadaşa denedik hiç dönmedi ama bebek bekleyen arkadaşın döndü adetine bi kaç gün var daha
Fikri olan var mı
Ben simdi denedim kendimde dondu ama hamilemiyim bilmiyorum adetime var daha esimde denedim onda donmedi bakalim ne olacakIyi geceler arkadaşlar cinsiyet için yapılan yüzük testini gebelik var mı yok mu diye kullanan var mı acaba biz bekar arkadaşa denedik hiç dönmedi ama bebek bekleyen arkadaşın döndü adetine bi kaç gün var daha
Fikri olan var mı
Bu dediginiz dey nasil yapılıyorBen simdi denedim kendimde dondu ama hamilemiyim bilmiyorum adetime var daha esimde denedim onda donmedi bakalim ne olacak
Alyansimi altin kolyeye gecirip gobeginin uzerine koyuyorsun kolyenin ucunu birakmafan sonra yavasca kaldiriyorsun eger sallanirsa var sallanmazsa yok gibi cinsiyet icindr halka gibi donerse kiz ileri geri donerse erkekmisBu dediginiz dey nasil yapılıyor
Merhabalar bende bu ay bebek bekleyenlerdenim dediginizi yaptım ileri geri sallandiAlyansimi altin kolyeye gecirip gobeginin uzerine koyuyorsun kolyenin ucunu birakmafan sonra yavasca kaldiriyorsun eger sallanirsa var sallanmazsa yok gibi cinsiyet icindr halka gibi donerse kiz ileri geri donerse erkekmis
Aynisi oldu bendede bakalim nasip arkadas yazmis bende denemek istedim bende ileri geri sallandiMerhabalar bende bu ay bebek bekleyenlerdenim dediginizi yaptım ileri geri sallandi
Aynı sallandı bende de inşallah hayirli haberler alirizAynisi oldu bendede bakalim nasip arkadas yazmis bende denemek istedim bende ileri geri sallandi
Canım ben de çektırmıştım ama akıntı gelmedi ilk ay (Korunmasız) ilişki olmaması lazım zaten ona dikkat ettiysen sıkıntı yoktur. İçine ilaç veriliyor sonuç olarak vücudun onu temizliyordur ..Kızlar rahim filmi çektirenler, çektirdikleri ilk ay adete yakın sarı akıntınız geldimi? Benim ilk defa böyle bişey başıma geldi, çok merak ediyorum, kokusu yok, beyaz sarı karışık gibi. Yaşayanlar varmı?
Benim doktorum korunmayın dedi, ve birçok doktorada sordum canım korunmayın dedi, radyasyon ışınına maruz kalmadan yeni bi yeknik sanırım, ve korunmadımda :)) bata son 3 inşallah olurCanım ben de çektırmıştım ama akıntı gelmedi ilk ay (Korunmasız) ilişki olmaması lazım zaten ona dikkat ettiysen sıkıntı yoktur. İçine ilaç veriliyor sonuç olarak vücudun onu temizliyordur ..
Canım idrarı çok damlatmışsın, ama bana sanki pozitif gib geldiBu da testim sabah yaptım
Başka testim yok ne yazık ki yarın alayım bari teşekkür ederimCanım idrarı çok damlatmışsın, ama bana sanki pozitif gib geldivarmı başka test ? Yarın yap tekrar ama yazdığı kadar damlat idrarı.
Bugünden alki yarın sabah uyandığında yapabilesin, bide idrarının yarısını çıkart, sonlara doğru olan idrarını ped bardağa al. Testini o idrarla yap. İnşallah gebesindir benimde son 3 günüm, inşallah hamişizdirBaşka testim yok ne yazık ki yarın alayım bari teşekkür ederim
Tavsiyen için teşekkür ederim hadi hayırlısı Allah'tan.. Rabbim su mübarek günlerde gönlümüze göre versinBugünden alki yarın sabah uyandığında yapabilesin, bide idrarının yarısını çıkart, sonlara doğru olan idrarını ped bardağa al. Testini o idrarla yap. İnşallah gebesindir benimde son 3 günüm, inşallah hamişizdir
çok silik bir çizgi gördüm sanırım.2 gün sonra tekrar edin kesin sonuç için kan verin:)hayırlısı olsunBu da testim sabah yaptım
İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin insAllahBenim doktorum korunmayın dedi, ve birçok doktorada sordum canım korunmayın dedi, radyasyon ışınına maruz kalmadan yeni bi yeknik sanırım, ve korunmadımda :)) bata son 3 inşallah olur
Sen ne zaman çektirmiştin canım? Gebelik oldumu sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?