Kızlar merhabalaaarSeninde kandilin mübarek olsun canım benim.İnan hiç böyle bir durum yaşamadım da duymadım daKontrole gittikten sonra bizide bilgilendirirsen sevinirim canım.Belki de dediğin gibi korundugun için olmuş olabilir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhabalaaarSeninde kandilin mübarek olsun canım benim.İnan hiç böyle bir durum yaşamadım da duymadım daKontrole gittikten sonra bizide bilgilendirirsen sevinirim canım.Belki de dediğin gibi korundugun için olmuş olabilir
![]()
Gününde ve saatinde regl olabiliyor olmak da güzel bişe kuzucum bak benim günüm gecikti de ne olduCccEee A aLina_ günaydınnn ☺ Tam gününde ve saatinde bende regl oldum kızlar , umutlar diğer aya kaldı.. bir daha belirti aramayacağım (içimden hııı tabi tabi diyorum ) . Kafamdan atmaya çalışacağım . İp falan alıp örgü öreceğim bir ay boyunca gerçekten iyi geliyor insana . İnşallah diğer aya güzel haberler veririz birbirimize
☺
Merhaba kuzummZeze92
CccEee kızlar adet döngüsünün ortasından size sesleniyoruumm
bu aay klomen tedavisine başladık . Adetin 3.cü günü günde 2 tane 5 gün boyunca içtim. İlaç bitince 3 gün sonra salı günü tekrardan dr a gittim.
3 yumurtam oluşmuş öyle dedi dr çarşamba günü de ovitrelle(yumurta çatlatma iğnesi) vuruldum
cuma günü tekrardan çağırmıştı gittim ve rahimimin kalınlaştığını söyledi ve bitane daha ilaç verdi. Adı dubhaston. Bunu da günde 2 defa kullancam 10 gün boyunca... Progesteron hormonu oluyormuş bu... adet zamanında günüm geçerse test yapicam artıkkk beklemedeyimmm bakalım hayırlısını versin Rabbim inşAllah
❤
Ayyyyy inşAllah kuzucum Rabbim sesini duysun inşAllahMerhaba kuzumm ❤Ooo harika gelişmeler bunlar , güzel haberlerle gel kuzum bize de umut ol inşallah sen böyle yazınca sanki sen de bir şeyler olacak gibi hissettim vallahi ☺Benim de yumurta çatlar bir iki güne inşallah güzel şeyler olur bu ay kuzum
❤
![]()
Canım merhabaSelam kizlar.ben yeni uyeyim..bi sorum olucakti...esinde varikosel.olupta ameliyyat olmadan hamile kalan oldu mu?
Kuzum verdiğin haberler çok güzelZeze92
CccEee kızlar adet döngüsünün ortasından size sesleniyoruumm
bu aay klomen tedavisine başladık . Adetin 3.cü günü günde 2 tane 5 gün boyunca içtim. İlaç bitince 3 gün sonra salı günü tekrardan dr a gittim.
3 yumurtam oluşmuş öyle dedi dr çarşamba günü de ovitrelle(yumurta çatlatma iğnesi) vuruldum
cuma günü tekrardan çağırmıştı gittim ve rahimimin kalınlaştığını söyledi ve bitane daha ilaç verdi. Adı dubhaston. Bunu da günde 2 defa kullancam 10 gün boyunca... Progesteron hormonu oluyormuş bu... adet zamanında günüm geçerse test yapicam artıkkk beklemedeyimmm bakalım hayırlısını versin Rabbim inşAllah
❤
İnsaAllahCanım merhababenim eşimde de varikosel vardı yaklaşık 2 sene önce ameliyat oldu. Değerleri zaman içerisinde düzeldi ikimizde de çocuğun olmaması için bi sebep görünmüyor ama çocuğumuz hâlâ yok
amma velakin çok yakın bi tanıdığımın arkadaşının eşine(erkek) kısır dendi . Ama çocuğu oldu
anlayacağın bu işler zamanı gelmeden olmayacak işler.. senin bebişinin de burda -ben dahil- bekleyen birçok kadının bebişi gibi zamanı var...❤ umudunu hiçbir zaman kaybetme ❤ eğer eşin kabul ediyorsa ameliyat olsun. Ama dr u iyi araştırıp da ameliyat olsun
Rabbim tez zamanda şifa versin mucizesini göndersin inşAllah
![]()
Al benden de o kadar kuzum arada siz yazmışmısınız diye girip bakıyorum biraz dolanıp çıkıyorum . Bugün yumurtlama günüm değerlendirdik ama yine olmayacak biliyorum.. insan ister istemez üzülüyor ,instagrama giriyorum orda bir sürü gebe arkadaşım , buraya giriyorsun bir sürü gebe. Bir gün bizim de olacak inşallahKuzum verdiğin haberler çok güzelmübarek ramazan ayında senden güzel bir haber alırız inşallah devamında da
Zeze92 ve bende güzel haberi veririz inşallah
Ben artık pek girmiyorum buraya
Girince hamilelik haberi alanları gördükçe kendi adıma çok üzülüyorum içten içe kendimi yiyip bitiriyorum benim neden bebeğim olmuyor diye
Ama seni takip edeceğim Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz
❤
İnşallah kuzumm inşallah hadi inşallah ilk güzel haber senden bekliyoruzAyyyyy inşAllah kuzucum Rabbim sesini duysun inşAllahCccEee ile ve tüm isteyenlerle güzel haberleri veririz bu ay birbirimizeee
❤
![]()
Merhaba , benim eşim 8 yıl önce olmuş ameliyat olmuş . İki ay önce yine gittik doktora varikosel nüksetmiş. Eşim şimdilik ameliyat olmak istemiyor bir daha da gitmedik . İbrahim Saracoğlu’nun varikosel kürünü uyguluyoruz inşallah işe yararSelam kizlar.ben yeni uyeyim..bi sorum olucakti...esinde varikosel.olupta ameliyyat olmadan hamile kalan oldu mu?
Kuzucum eski morfoloji değerinde normal sperm %3 tü. Baş anomalisi %55 boyun ve orta hat %30 kuyruk %12 idi.İnşallah kuzumm inşallah hadi inşallah ilk güzel haber senden bekliyoruz ❤canımm eşinin iki sene önce varikosel ameliyatı olduğunu yazmışsın , benim eşimde 8 senen önce olmuş şu an yine var varikoseli. Sizin ameliyattan önce değerler nasıldı
Keşke bırakabilse sigarayı kuzum eşin . İnşallah bırakırnKuzucum eski morfoloji değerinde normal sperm %3 tü. Baş anomalisi %55 boyun ve orta hat %30 kuyruk %12 idi.
Şuanda normal sperm sayısı %6 .. %68 kafa anomalisi, % 14 boyun ve orta hat anomalisi, %12 kuyruk anomalisi var ... ameliyattan sonra değerleri önce düştü baya bi süre düzelmedi ameliyat sonrası ilk 6 ay içinde çocuk olur dediler olmadı ama şükür ki değeri düzeldi. Benim kocam da dikkat etmedi bakma sen eşler üzerine düşeni hakkıyla yaparsa değerler düzelir bence. En başta sigaradan uzak durması gerekiyor ama durmadı hâlâ durmuyor bu konuda pes ettim artıkkkk