Normalde de oluyor muydu böyle kuzum ? Çok iyi anlıyorum seni , allahtan umut kesilmez canım inşallah diğer aya alırız güzel haberleriYok kuzum sanmıyorum.Şimdi yine kahverengi akıntı geldi,sanırım yarın regle çevirecek.Üzülmedim desem yalan olur..
Ama Allahtan umut kesilmez,önümüzdeki aya kısmet diyeceğiz artık
Amiiiinnnn inşAllah kuzucum tüm isteyenlere nasip eylesin mevlam insAllahkuzum vallahi bu aralar başım ağrısa hamilemiyim,hapşursam korona mıyım o moddayımgerçekten dediğin gibi vücudu dinledikçe oluyor ☺ Allah bi gün gerçeğini nasip edecek hepimize inşallah ❤❤
Bizim 3.5 sene oldu evlendikten sonra ilk 1 ay ve bu aydan önceki 3 ay haricinde hiç korunmadık... yani 3 sene 1 aydır çocuk istiyoruz.. son 3 aydaki korunma sebebim de bu durumdan psikolojikmen yorulmuş olmamdı... eğer sizler de benim gibi uzun süredir isteyip de başaramadıysanız kendinize bi dur deyin ve mola verin derim kızlar ben çok faydasını gördüğüme yemin edebilirimCanım siz ne zamandır istiyorsunuz ☺
Aminnn önemli olan hayırlısıyla olması değil midir zatenZeze92 A aLina_ @cadimaki İyi akşamlar kızlar akşamüstü çok şiddetli karnım ağrımaya başladı ve wcye girdiğimde afedersiniz akıntımın başlamış olduğunu kahverengi bir şekilde gelmeye başladığını gördüm, benim umutlar önümüzdeki aya kaldı Rabbimden umut kesilmez ne zaman hayırlı ise ozaman nasip etsin inşallah
Sizde son durumlar nasıl?
Ovülasyon ile belirledim uygulamaya göre 4 gün önce olmuştuOvulasyonlami yumurtlama gununu belirlediniz yoksa.telefondaki uygulama mi
Benim de aklıma gelmiyor değil vallahi arada eşime diyorım korunalım diyeBizim 3.5 sene oldu evlendikten sonra ilk 1 ay ve bu aydan önceki 3 ay haricinde hiç korunmadık... yani 3 sene 1 aydır çocuk istiyoruz.. son 3 aydaki korunma sebebim de bu durumdan psikolojikmen yorulmuş olmamdı... eğer sizler de benim gibi uzun süredir isteyip de başaramadıysanız kendinize bi dur deyin ve mola verin derim kızlar ben çok faydasını gördüğüme yemin edebilirim
Tel.yaniltiyor benimki tel.farkli testlerde farkliydi sizde test alin yada vucidunuzu takip edinTel uygulamayla ve 2 gün var bata dün negatif cikti
Aminnn canım benim inşAllahBenim de aklıma gelmiyor değil vallahi arada eşime diyorım korunalım diye ☺ Eminim faydası olmustur inşallah diğer aya güzel haberi alırız hep beraber ☺
Sana iyi geldiyse oh ne güzel canımAminnn canım benim inşAllah❤ Benim eşim beynimin etini yemişti korunmaya başlıyorum diye ama hem söylenip hem korunuyordu artık isteğine 3 4 ay dayanabildim ama o bile yetti şükür
Çok şükür bugün gördük minnak meleğimiziInşallah hayırlı haberler alirsin
ay çok sevindim darısı basima ben 15nisanda gidecem gunler gecmiyorÇok şükür bugün gördük minnak meleğimizi
İnşallah darısı sana canım benim Rabbim isteyen herkese versinay çok sevindim darısı basima ben 15nisanda gidecem gunler gecmiyor
Merhaba kuzucum dün yaptığım bir yorumdan dolayı engel yedim o yüzden giremedim siteyeNormalde de oluyor muydu böyle kuzum ? Çok iyi anlıyorum seni , allahtan umut kesilmez canım inşallah diğer aya alırız güzel haberleri
Günaydın kuzucumMerhaba kuzucum dün yaptığım bir yorumdan dolayı engel yedim o yüzden giremedim siteyeBugün ağrılı sizili bir şekilde regl oldum Nasip önümüzdeki aya artık.Sen ne durumdasın canım
Amin cnmİnşallah darısı sana canım benim Rabbim isteyen herkese versin ❤
Günaydın kuzumGünaydın kuzucumhadi ya geçmiş olsun benim de 2 gün kaldı adet olacağım biliyorum ama saçma sapan belirtiler yaşıyorum
İnşallah kuzum bu ay olmazsa siper aya yine beraber beklerizGünaydın kuzumAy inşallah sen hamilesindir kuzum bu mübarek günde bol bol dua edelim Kandilin mübarek olsun bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?