Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yok kuzum sanmıyorum.Şimdi yine kahverengi akıntı geldi,sanırım yarın regle çevirecek.Üzülmedim desem yalan olur..
Ama Allahtan umut kesilmez,önümüzdeki aya kısmet diyeceğiz artık
Normalde de oluyor muydu böyle kuzum ? Çok iyi anlıyorum seni , allahtan umut kesilmez canım inşallah diğer aya alırız güzel haberleri

Amiiiinnnn inşAllah kuzucum tüm isteyenlere nasip eylesin mevlam insAllah

Canım siz ne zamandır istiyorsunuz ☺
Bizim 3.5 sene oldu evlendikten sonra ilk 1 ay ve bu aydan önceki 3 ay haricinde hiç korunmadık... yani 3 sene 1 aydır çocuk istiyoruz.. son 3 aydaki korunma sebebim de bu durumdan psikolojikmen yorulmuş olmamdı... eğer sizler de benim gibi uzun süredir isteyip de başaramadıysanız kendinize bi dur deyin ve mola verin derim kızlar ben çok faydasını gördüğüme yemin edebilirim

Aminnn önemli olan hayırlısıyla olması değil midir zaten ben adet oldum bugün 3.cü gün 2 gün sonra klomen e başlicam kısmetse ❤ artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalim sende durum ne mesajları okuma fırsatım olmadı henüz

Benim de aklıma gelmiyor değil vallahi arada eşime diyorım korunalım diye Eminim faydası olmustur inşallah diğer aya güzel haberi alırız hep beraber

Tekrar merhaba, bu sabah Predictor early ile test yaptım ve tek çizgi . Bat 8 Nisan. Yanılma payı var yazıyor ama %99 da doğruluk oranı vermiş. Bir sürü belirti yaşadıktan sonra biraz şaşkınım. %1 lik oranda da değilimdir herhalde.

Benim de aklıma gelmiyor değil vallahi arada eşime diyorım korunalım diye ☺ Eminim faydası olmustur inşallah diğer aya güzel haberi alırız hep beraber ☺
Aminnn canım benim inşAllah❤ Benim eşim beynimin etini yemişti korunmaya başlıyorum diye ama hem söylenip hem korunuyordu artık isteğine 3 4 ay dayanabildim ama o bile yetti şükür

Aminnn canım benim inşAllah❤ Benim eşim beynimin etini yemişti korunmaya başlıyorum diye ama hem söylenip hem korunuyordu artık isteğine 3 4 ay dayanabildim ama o bile yetti şükür
Sana iyi geldiyse oh ne güzel canım

Normalde de oluyor muydu böyle kuzum ? Çok iyi anlıyorum seni , allahtan umut kesilmez canım inşallah diğer aya alırız güzel haberleri
Merhaba kuzucum dün yaptığım bir yorumdan dolayı engel yedim o yüzden giremedim siteye Bugün ağrılı sizili bir şekilde regl oldum Nasip önümüzdeki aya artık.Sen ne durumdasın canım

Merhaba kuzucum dün yaptığım bir yorumdan dolayı engel yedim o yüzden giremedim siteye Bugün ağrılı sizili bir şekilde regl oldum Nasip önümüzdeki aya artık.Sen ne durumdasın canım
Günaydın kuzucum hadi ya geçmiş olsun benim de 2 gün kaldı adet olacağım biliyorum ama saçma sapan belirtiler yaşıyorum

Günaydın kuzucum hadi ya geçmiş olsun benim de 2 gün kaldı adet olacağım biliyorum ama saçma sapan belirtiler yaşıyorum
Günaydın kuzum Ay inşallah sen hamilesindir kuzum bu mübarek günde bol bol dua edelim Kandilin mübarek olsun bu arada canım

Günaydın kuzum Ay inşallah sen hamilesindir kuzum bu mübarek günde bol bol dua edelim Kandilin mübarek olsun bu arada canım
İnşallah kuzum bu ay olmazsa siper aya yine beraber bekleriz senin de kandilin mübarek olsun canımm ,duamda olacaksın

Zeze92 CccEee Kızlar kandiliniz mübarek olsun.. size bi sorum olcak kızlar ben adet oldum biliyosunuz. Bugün 5.ci günüm ama hâlâ sancım ve bel ağrım var. Adetim normal kan gibi kokmuyor böyle kimyonumsu bir kokusu var ve afedersiniz 1 haftaya yakın ishal gibiyim kızlar üşüttüğümü düşünmüyorum ama neden böyle oluyor anlam veremiyorum ya tanıdığınız ya da burda gördüğünüz başına gelen oldu mu hiç böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…