MerhabaMerhaba hanımlar,
Bunu nereye yazacağımı bilemedim. Burda yazılanları okuyunca, burdan fikir alabileceğimi düşündüm.
Benim de böyle bir derdim var 3 gündür stres yaptım malumunuz korona sebebiyle evden çıkamıyoruz, bir iki gün önce implantasyon kanaması yaşadığımı düşünüyorum (rengi ve yapısı itibariyle bir de regl olmama yaklaşık bir hafta kala olduğundan ), regl olmama 2-3 gün kaldı. Bir kaç gündür yorgun kalkıyorum hatta kalkamıyorum demek daha doğru, regl dönemindeki belirtilere ek olarak arada gelen kasıklarımda batma gibi çekilme gibi bir durum var. Hamile gibi hissediyorum ama ilk denememizde başarılı olma ihtimali düşük gibi geliyor. İmplantasyon kanaması olduğu ilk gün meraktan test yaptım negatif çıkacağını bile bile ki sonuç negatif. Şimdi de reglimin tarihinin geçmesini bekleyemiyorum, kan tahlili için evden çıkmaya da sonucu negatif çıkarsa diye de cesaret edemiyorum. Evde yapabileceğim bir erken sonuçlanan test tavsiyeniz var mi? Prediktor early diye bir şey gördüm tavsiye eder misiniz? Ya da ne kadar süre beklesem sonucu daha net öğrenirim. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, evet ilk denemeMerhabaSanırım ilk deneme , yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce kadar oluyor diye biliyorum yaşadığınız şey yerleşme olabilir , arkadaşımın dediği gibi yerleşmeden bir kaç gün sonra testte çıkıyormuş . Predictor en çok tercih edilen erken gebelik testi , onu alabilirsiniz inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız ☺
Kuzucum devamı gelmedi afedersin beyaz akıntı geliyor az azKuZum bakmadım bir daha , senin dün devamı gelmedi mi kanamamın ? Normal halinde ney görünüyor canım acaba sen yarın bir test mi yaptırsanKanamamın devamı gelmemiş demek ki adet değildi gelen şey
Ben görüyorum çizgiyi,artık baka baka çizgi uzmanı oldukEki Görüntüle 2614886
Merhana bugün çektim 1 saat testimi net bi şekilde çekmeye çalışmıştım ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Merhaba spermler içerde 3 güne kadar yaşadığı için hamile olma şansınız var,dayanabilirseniz bat günü tekrarlayın testi istersenizMerhabalar benim 24 mart yumurtlama günümdü ama 22 23 martı değerlendirebildik. O günden bu yana kasik bel agrım var. Bat 7 nisan . Dün test yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim
Teşekkür ederim saolunMerhaba spermler içerde 3 güne kadar yaşadığı için hamile olma şansınız var,dayanabilirseniz bat günü tekrarlayın testi isterseniz ☺
Soru neydiBilgisi olan cevap verebilir mi teşekkür ederim
Rica ederimTeşekkür ederim saolun
Hamilesiniz gozunuz aydinMerhabalar bugün test yaptım gebelik bir çizgi silik çıktı gebe olabilir miyim acaba
Tekrar yapmam gerekir mi acaba tam çizgi çıkmadığı içinHamilesiniz gozunuz aydin
Adet gunun gecince koyu cikar daha yeni hamilesiniz saglicakla kucaginiza alinTekrar yapmam gerekir mi acaba tam çizgi çıkmadığı için
Soru neydi
Merhabalar benim 24 mart yumurtlama günümdü ama 22 23 martı değerlendirebildik. O günden bu yana kasik bel agrım var. Bat 7 nisan . Dün test yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim
Tel uygulamayla ve 2 gün var bata dün negatif ciktiOvulasyonlami yumurtlama gununu belirlediniz yoksa.telefondaki uygulama mi
Acaba geç döllenme mi oldu sende kuzumKuzucum devamı gelmedi afedersin beyaz akıntı geliyor az azYarında gelmezse salı günü kan vermeye gideceğim kuzum ☺
Normal halindede pembe bir çizgi var ama yine hemen çıkmadı 1 saat sonra cıktı
Yok kuzum sanmıyorum.Şimdi yine kahverengi akıntı geldi,sanırım yarın regle çevirecek.Üzülmedim desem yalan olur..Acaba geç döllenme mi oldu sende kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?