Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba Sanırım ilk deneme , yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce kadar oluyor diye biliyorum yaşadığınız şey yerleşme olabilir , arkadaşımın dediği gibi yerleşmeden bir kaç gün sonra testte çıkıyormuş . Predictor en çok tercih edilen erken gebelik testi , onu alabilirsiniz inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız

Merhabalar benim 24 mart yumurtlama günümdü ama 22 23 martı değerlendirebildik. O günden bu yana kasik bel agrım var. Bat 7 nisan . Dün test yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim

Merhaba, evet ilk deneme Ben de öyle okudum, o yüzden fikir almak istedim. İnşallah söylediğiniz gibidir Yarın ilk iş test alıp deneyeyim.

KuZum bakmadım bir daha , senin dün devamı gelmedi mi kanamamın ? Normal halinde ney görünüyor canım acaba sen yarın bir test mi yaptırsan Kanamamın devamı gelmemiş demek ki adet değildi gelen şey
Kuzucum devamı gelmedi afedersin beyaz akıntı geliyor az az Yarında gelmezse salı günü kan vermeye gideceğim kuzum
Normal halindede pembe bir çizgi var ama yine hemen çıkmadı 1 saat sonra cıktı

Ben görüyorum çizgiyi,artık baka baka çizgi uzmanı olduk
Yarın testi tekrar etme şansınız varsa yapın yine burada bakalım hepbirlikte

Merhabalar benim 24 mart yumurtlama günümdü ama 22 23 martı değerlendirebildik. O günden bu yana kasik bel agrım var. Bat 7 nisan . Dün test yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim
Merhaba spermler içerde 3 güne kadar yaşadığı için hamile olma şansınız var,dayanabilirseniz bat günü tekrarlayın testi isterseniz

Merhabalar bugün test yaptım gebelik bir çizgi silik çıktı gebe olabilir miyim acaba

Eklentiler

• A40BA20A-17A1-4A84-8780-BCF6DC70024B.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 92
Ovulasyonlami yumurtlama gununu belirlediniz yoksa.telefondaki uygulama mi

Kuzucum devamı gelmedi afedersin beyaz akıntı geliyor az az Yarında gelmezse salı günü kan vermeye gideceğim kuzum ☺
Normal halindede pembe bir çizgi var ama yine hemen çıkmadı 1 saat sonra cıktı
Acaba geç döllenme mi oldu sende kuzum

Acaba geç döllenme mi oldu sende kuzum
Yok kuzum sanmıyorum.Şimdi yine kahverengi akıntı geldi,sanırım yarın regle çevirecek.Üzülmedim desem yalan olur..
Ama Allahtan umut kesilmez,önümüzdeki aya kısmet diyeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…