Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Zeze92 Günaydın tatlım benim bugünkü testte negatif Çok güzel bir rüya gördüm çok etkilendim Rüyamda 3 aylık hamileydim ve anneme hamile olduğumu söylüyordum
Günaydın kuzumm Bilirim o duyguyu , gerçek olsa rüyalar keşke dur hemen yelkenleri indirme daha Zaman var . Rüya bile olsa insan çok etkileniyor . Ovülasyonda çift çizgi oluyor ya hemen , hep diyorum içimden gebelikte de görecek miyim o çizgiyi diye

Evet çok güzel bir rüyaydı kuzum inşallah gebelik testinde de göreceğiz o çift çizgiyi

Evet çok güzel bir rüyaydı kuzum inşallah gebelik testinde de göreceğiz o çift çizgiyi
Ben moralim bozuldukça , testleri aldığım sayfanın paylaştığı gebe haberlerini okuyorum herkes hamile kalıyor bende kalcağım diyorum umut işte valla

Ben moralim bozuldukça , testleri aldığım sayfanın paylaştığı gebe haberlerini okuyorum herkes hamile kalıyor bende kalcağım diyorum umut işte valla
Umudumuz her zaman baki Sende birgebeningunlugu sayfasından mi alıyordun kuzum

evet kuzum ordan aldım bu ay 5 ay önce de laboquick almıstım
Bende önceden kaç ay hatırlamıyorum ama uzun bir süre laboquick kullandım ama bu testten daha memnun kaldım yumurtlamayı çok bariz belli ediyor

Zeze92 Günaydın tatlım benim bugünkü testte negatif Çok güzel bir rüya gördüm çok etkilendim Rüyamda 3 aylık hamileydim ve anneme hamile olduğumu söylüyordum
Ahh ahh... uyandığın vakit kendi kendine anca rüyanda görürsün dedirten olay... ben de bugün rüyamda kahverengileri görüyordum... keşke bunu da sadece rüyamda görsem artık bugün 7.gün ve hâlâ adet olmadım niye gelmiyor bu adet test yapmaya da korkuyorum hep erteliyorum kendimi biliyorum çünkü beynimin oyunu bu benim sınavım

Aslında ben anca rüyanda görürsün şeysine kapılmadım Çok güzeldi,inşallah gerçek olacak dedim Ben geçen ay 22 gün gecikme ile regl oldum canım,yumurtlama geç olunca reglde gecikiyor doğal olarak.Ama sen belki gebesindir geç döllenme olmuş olabilir bence test yapmalısın.Yumurtlama takibi yapmış miydin bu arada ?

Hadi inşAllah Rabbim gönlüne göre versin canımm Yumurtlama takibine gelince onu hiç yapmadım ben canım ama yumurtlamam geç olmadı ona eminim çünkü akıntımı olması gereken zamanda yaşadım bidaha akıntım olmadı hâlâ da kuruyum içim kıpır kıpır ama korkuyorum o testte tek çizgiyi yine görücem diye

Selam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı
Bati bir gün geçti normalde hic gecikmez ama ilactan olabilirmis
10gundur bel ağrısı karın ağrısı mide ağrısı kabizlik ishal kasik ağrısı mide bulanması yüzde ve ayak altlarimda yanma aşırı yorgunluk cok fazla uyumak uyuma istegi halsizlik karinda şişkinlik sertlik ishala ragmen

Amin canım benim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim ❤ Yumurtlama zamanından eminsen korkma yap testi inan ben bile heyecanlandım su an senin için İnşallah mucizen seninledir annesi

Selam canım ben hiç kullanamadım bilgim yok Bilgisi olan bir arkadaşımız görüp cevaplar inşallah

Amin canım benim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim ❤ Yumurtlama zamanından eminsen korkma yap testi inan ben bile heyecanlandım su an senin için İnşallah mucizen seninledir annesi
Adetin 4.günü yaptım negatifi gördüm eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah yaparım canım dua edin bana da olur mu

Bende önceden kaç ay hatırlamıyorum ama uzun bir süre laboquick kullandım ama bu testten daha memnun kaldım yumurtlamayı çok bariz belli ediyor
Kesinlikle bu daha iyi , ilk kez kullandım ama beğendim inşallah hayırlı haberlere vesile olur kuzum

Canım rüyada kan görmek , hastalandığını görmeyi bebeğe yoruyorlar burda okumuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum

Canım ben hiç kullanmadım ne olduğunu da bilmiyorum açıkçası Bence test yapmalısın belirtiler ilaçtan değilse hamilelikten olabilir

Adetin 4.günü yaptım negatifi gördüm eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah yaparım canım dua edin bana da olur mu
Tamam canım yarın senden haber bekliyoruz Ederiz tabi etmez miyiz,Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kesinlikle bu daha iyi , ilk kez kullandım ama beğendim inşallah hayırlı haberlere vesile olur kuzum
Inşallah kuzum Yahu beni bitirirse bu sonradan çıkan silik çizgiler bitirecek Farklı bir marka ile yaptım bu sabah yine sonradan ince bir çizgi çıkmış zezem Birde suyun altına tuttum silinirse buharlaşma çizgisi deniyor ama benimki silinmedi

Canım rüyada kan görmek , hastalandığını görmeyi bebeğe yoruyorlar burda okumuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ☺
Her şey bir umut oluyor Allahım sesini duysun canım benim inşAllah bebeğim emanetim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…