Günaydın kuzummZeze92 Günaydın tatlım benim bugünkü testte negatif Çok güzel bir rüya gördüm çok etkilendim Rüyamda 3 aylık hamileydim ve anneme hamile olduğumu söylüyordum
Evet çok güzel bir rüyaydı kuzumGünaydın kuzummBilirim o duyguyu , gerçek olsa rüyalar keşke dur hemen yelkenleri indirme daha Zaman var . Rüya bile olsa insan çok etkileniyor . Ovülasyonda çift çizgi oluyor ya hemen , hep diyorum içimden gebelikte de görecek miyim o çizgiyi diye
Ben moralim bozuldukça , testleri aldığım sayfanın paylaştığı gebe haberlerini okuyorum herkes hamile kalıyor bende kalcağım diyorumEvet çok güzel bir rüyaydı kuzuminşallah gebelik testinde de göreceğiz o çift çizgiyi ❤
Umudumuz her zaman bakiBen moralim bozuldukça , testleri aldığım sayfanın paylaştığı gebe haberlerini okuyorum herkes hamile kalıyor bende kalcağım diyorumumut işte valla
evet kuzum ordan aldım bu ayUmudumuz her zaman baki ☺ Sende birgebeningunlugu sayfasından mi alıyordun kuzum
Bende önceden kaç ay hatırlamıyorum ama uzun bir süre laboquick kullandım ama bu testten daha memnun kaldım yumurtlamayı çok bariz belli ediyorevet kuzum ordan aldım bu ay5 ay önce de laboquick almıstım
Ahh ahh... uyandığın vakit kendi kendine anca rüyanda görürsün dedirten olay... ben de bugün rüyamda kahverengileri görüyordum... keşke bunu da sadece rüyamda görsem artık bugün 7.gün ve hâlâ adet olmadımZeze92 Günaydın tatlım benim bugünkü testte negatif Çok güzel bir rüya gördüm çok etkilendim Rüyamda 3 aylık hamileydim ve anneme hamile olduğumu söylüyordum
Aslında ben anca rüyanda görürsün şeysine kapılmadımAhh ahh... uyandığın vakit kendi kendine anca rüyanda görürsün dedirten olay... ben de bugün rüyamda kahverengileri görüyordum... keşke bunu da sadece rüyamda görsem artık bugün 7.gün ve hâlâ adet olmadımniye gelmiyor bu adet test yapmaya da korkuyorum hep erteliyorum kendimi biliyorum çünkü beynimin oyunu bu benim sınavım
Hadi inşAllah Rabbim gönlüne göre versin canımmAslında ben anca rüyanda görürsün şeysine kapılmadımÇok güzeldi,inşallah gerçek olacak dedim Ben geçen ay 22 gün gecikme ile regl oldum canım,yumurtlama geç olunca reglde gecikiyor doğal olarak.Ama sen belki gebesindir geç döllenme olmuş olabilir bence test yapmalısın.Yumurtlama takibi yapmış miydin bu arada ?
Amin canım benim hepimizin gönlüne göre versin RabbimHadi inşAllah Rabbim gönlüne göre versin canımmYumurtlama takibine gelince onu hiç yapmadım ben canım ama yumurtlamam geç olmadı ona eminim çünkü akıntımı olması gereken zamanda yaşadım bidaha akıntım olmadı hâlâ da kuruyum içim kıpır kıpır ama korkuyorum o testte tek çizgiyi yine görücem diye
Selam canım ben hiç kullanamadım bilgim yokSelam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı
Bati bir gün geçti normalde hic gecikmez ama ilactan olabilirmis
10gundur bel ağrısı karın ağrısı mide ağrısı kabizlik ishal kasik ağrısı mide bulanması yüzde ve ayak altlarimda yanma aşırı yorgunluk cok fazla uyumak uyuma istegi halsizlik karinda şişkinlik sertlik ishala ragmen
Adetin 4.günü yaptım negatifi gördüm eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah yaparım canımAmin canım benim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim❤ Yumurtlama zamanından eminsen korkma yap testi inan ben bile heyecanlandım su an senin için İnşallah mucizen seninledir annesi
Kesinlikle bu daha iyi , ilk kez kullandım ama beğendim inşallah hayırlı haberlere vesile olur kuzumBende önceden kaç ay hatırlamıyorum ama uzun bir süre laboquick kullandım ama bu testten daha memnun kaldım yumurtlamayı çok bariz belli ediyor
Canım rüyada kan görmek , hastalandığını görmeyi bebeğe yoruyorlar burda okumuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorumAhh ahh... uyandığın vakit kendi kendine anca rüyanda görürsün dedirten olay... ben de bugün rüyamda kahverengileri görüyordum... keşke bunu da sadece rüyamda görsem artık bugün 7.gün ve hâlâ adet olmadımniye gelmiyor bu adet test yapmaya da korkuyorum hep erteliyorum kendimi biliyorum çünkü beynimin oyunu bu benim sınavım
Canım ben hiç kullanmadım ne olduğunu da bilmiyorum açıkçasıSelam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı
Bati bir gün geçti normalde hic gecikmez ama ilactan olabilirmis
10gundur bel ağrısı karın ağrısı mide ağrısı kabizlik ishal kasik ağrısı mide bulanması yüzde ve ayak altlarimda yanma aşırı yorgunluk cok fazla uyumak uyuma istegi halsizlik karinda şişkinlik sertlik ishala ragmen
Tamam canım yarın senden haber bekliyoruzAdetin 4.günü yaptım negatifi gördüm eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah yaparım canımdua edin bana da olur mu ❤
Inşallah kuzumKesinlikle bu daha iyi , ilk kez kullandım ama beğendim inşallah hayırlı haberlere vesile olur kuzum
Her şey bir umut oluyor Allahım sesini duysun canım benim inşAllah bebeğim emanetim benimledirCanım rüyada kan görmek , hastalandığını görmeyi bebeğe yoruyorlar burda okumuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ☺
Cümlemizin inşAllahcanım benimTamam canım yarın senden haber bekliyoruzEderiz tabi etmez miyiz,Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?