Inşallah kuzumYahu beni bitirirse bu sonradan çıkan silik çizgiler bitirecek Farklı bir marka ile yaptım bu sabah yine sonradan ince bir çizgi çıkmış zezem Birde suyun altına tuttum silinirse buharlaşma çizgisi deniyor ama benimki silinmedi
Canım ovulasyon testi bu saatte doğru sonuç vermez.Ovulasyon testinin belli başlı uygulanma kuralları varTest yapmadım kuzum ovu testi ahla aynı az önce bida yaptım dahada koyu
kuzum ben bu mesajı nasıl kaçırdım , bildirim gelmemişti hatta baktım göremedim , kusura bakma şimdi gördüm sen etiketleyinceInşallah kuzumYahu beni bitirirse bu sonradan çıkan silik çizgiler bitirecek Farklı bir marka ile yaptım bu sabah yine sonradan ince bir çizgi çıkmış zezem Birde suyun altına tuttum silinirse buharlaşma çizgisi deniyor ama benimki silinmedi
bende durumlar aynı kuzum sık idrara çıkıyorum , göğüslerim şişti adet geliyorum diyorZeze92 iyi geceler kuzum Bu mesajdan sonra eşime de testin fotoğrafını attım çok heyecanlandı iki gözümün çiçeği Dedi ne yapsak kesin var mı yok mu öğreniriz ? Dedim erken gebelik testi al gelirken Comfort erken gebelik testi almış gelmiş 4 saat idrarımı tutup yaptım ama negatif çıktı Göğüs sizlamalari,kasık batmaları ve mide bulantisi devam ediyor Sende durumlar nasıl kuzucum ?
Estağfurullah kuzucum ya rica ederimkuzum ben bu mesajı nasıl kaçırdım , bildirim gelmemişti hatta baktım göremedim , kusura bakma şimdi gördüm sen etiketleyincekuzucum ya hamileyiz ya da yalancı belirti yaşıyoruz , benimde o pembe testte sonradan çok silik çizgi çıktı , diğer çıkan testi ben de suya tutmuştum gitmedi çiZgi . İnşallah şu kötü geçen günlerde güzel bir haber alırız ben alamasam da seninkini duymak beni çok mutlu eder erken gebelik testinde de yanılma oluyor diyorlar negatif çıkıp hamile olanlarda var hemen moralini bozma Onda belirdi mi sonradan çiZgi
Kuzum benim yumurtlama geç olduğu için şu an normalde 5 gün gecikmiş durumdayım ama regl yumurtlamadan 14 gün sonra geldiği için benim hesaplarıma göre pazartesi günü olmam lazım yani 3 gün kaldı inşallah gelmezbende durumlar aynı kuzum sık idrara çıkıyorum , göğüslerim şişti adet geliyorum diyor5 gün kaldı takvime göre senin kaç gün var canım
Kuzum pembe de de sonradan mı çıktı ? Senin daha az kalmııısEstağfurullah kuzucum ya rica ederimAyy su an senin içinde çok heyecanliyim biliyor musun İnşallah ikimizde alırız o güzel haberi deme öyle Ya evet comfort çok yanılıyormuş yaptıktan sonra forumda baya araştırdım comfortta negatif çıkıp farklı bir markada pozitif gören çok olmuş Onda hiç belirmedi kuzum ama pembe olan birgebeningunlugunden aldiğimda bariz belirdi.Yarın sabah tekrar yapacağım haber veririm sana da kuzum,Sende beni haberdar et
Benim yumurtlama erken oldu yumurtlamaya göre de 4 gün varKuzum benim yumurtlama geç olduğu için şu an normalde 5 gün gecikmiş durumdayım ama regl yumurtlamadan 14 gün sonra geldiği için benim hesaplarıma göre pazartesi günü olmam lazım yani 3 gün kaldı inşallah gelmez
Evet kuzucum sabah negatif demiştim ya 1 2 saat sonra baktım ikinci silik bir çizgi çıkmış ( çıkmasa daha iyi aslında kafa karışıklığı oluyor çıkıncaKuzum pembe de de sonradan mı çıktı ? Senin daha az kalmııısben bu testlere çok güvenmiyorum, forumda gezerken bariz çift çizgi çıkmış testte ama kan testinde negatif çıkmış Güzel haberini bekliyorum canımm, ben de güzel haber alırsam hemen yazacağım sana
Hiç sanmıyorumCanım adet değilde yerleşme olabilir mi acaba ?
İnan hiç üzülmedimCanım üzülme sakın , dediğin gibi adet olmakta büyük bir şans diğer aya olur inşallah
Neden çizgi çıkıyor sonradan negatifse negatif kardeşimEvet kuzucum sabah negatif demiştim ya 1 2 saat sonra baktım ikinci silik bir çizgi çıkmış ( çıkmasa daha iyi aslında kafa karışıklığı oluyor çıkınca) Evet ya o hikayelere bende denk geliyorum Inşallah kuzum haberleşelim tabi Bu arada senin yumurtlama erken olduysa ona gore hesap yaparsak senin 5 değil 4 günün var
Vücudunu çok dinlememeye çalış canım ❤ benim de göbeğimde çizgi oluşmuştu ama şuan yok bence vücut kendini gebeliğe hazırladığı için oluyor o her ay oluşup oluşup geri normale dönüyorNeden çizgi çıkıyor sonradan negatifse negatif kardeşimbu stresle erken gelir zaten benimki kuzum bir şey diyeceğim aynada kendime bakarken kilo aldım diye kendime kızıyordum , sonra göbeğime baktım çizgi oluşmuş önceden de var mıydı bilmiyorum, bazıları buna da berti yazmış Şurda güzel haber versek birbirimize öyle mutlu olacağım ki ❤
kuzum vallahi bu aralar başım ağrısa hamilemiyim,hapşursam korona mıyım o moddayımVücudunu çok dinlememeye çalış canım ❤ benim de göbeğimde çizgi oluşmuştu ama şuan yok bence vücut kendini gebeliğe hazırladığı için oluyor o her ay oluşup oluşup geri normale dönüyor
Günaydın kuzucum gece erken uyudum mesajını anca gördümNeden çizgi çıkıyor sonradan negatifse negatif kardeşimbu stresle erken gelir zaten benimki kuzum bir şey diyeceğim aynada kendime bakarken kilo aldım diye kendime kızıyordum , sonra göbeğime baktım çizgi oluşmuş önceden de var mıydı bilmiyorum, bazıları buna da berti yazmış Şurda güzel haber versek birbirimize öyle mutlu olacağım ki
Anladım canımHiç sanmıyorum
Günaydın kuzummGünaydın kuzucum gece erken uyudum mesajını anca gördüm
O çizgi bir belirti kuzum,hemde baya belirgin bir belirti
İnşallah inşallah canım ama ben test yaptım yine negatif.Eminim 1 2 saat sonra çizgi belirecek yarın yapsam yine belirecek öbur gün yine aynı..Çünkü bu ay olmadı.O yüzden 5 dakika içinde değil sonradan çıkıyor 2.çizgi.
Sabah kalktım gebe olduğum hissi gitmişti içimden..
Hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin Rabbim hepimize
Canım siz ne zamandır istiyorsunuzİnan hiç üzülmedimgecikiyorsa, güzelleşiyordur Allahın izniyle bu bir sınav ve ben bu sınavdan senelerce kaldım artık kalmayacağım.. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?