Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba , ben çizgiyi gördüm hemen mi çıktı çizgiler ? Eğer hemen çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun ☺☺
Ilk negatif cikti sonrada dgerleri belirginlesti canimmmm insalllaaah rabbim heristeyene nasip etsin

Canım dualarım tüm anne olmak isteyenlerle , allah bize rentattıracak o muhteşem duyguyu sen de kalbini ferah tut gelecek meleğin elbet, hepimizinki gelecek hiç gecikiyor muydu adetin
Son 2 aydır var canım uygulamadan takip ediyorum adetimi geçen ay 4 gün gecikmeden sonra oldum bu ay da ilk 4 günü normal kabul ettim bugün 6.ci gün tık yok sadece gelip gelip giden göğüs ve kasık ağrılarım var... düne kadar çişim varmış gibi hissediyordum bugun yok. Adet olacağım zaman ateşim 35.5 larda seyreder hep ateşim düşük ama sökülmedi bir türlü anlayamadım ki adet olsam klomen tdv sine başlicaz bu ay pof olsan bi dert olmasan bi dert...

Hemen çıktıysa ne mutlu sanaaaa hamilesiiiiinnnn En kısa zamanda kan testiyle netleştir sonucu Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin insAllah o çift çizgileri bizler de görelim en kısa zamanda, dua et bizlere

Kuzum bende uygulamadan takip ediyordum tam gününde adet oluyorum ama yumurtlama günlerimi doğru hesaplamıyor uygulama , iki üç gün erken yumurtluyorum . O yüzden bu ay tekrar ovülasyonla takip ettim . Sen de ovülasyon testiyle takip etmiyorsan bir de onunla takip et derim

Hep dualarimdasiniz rabbim.en kisa.zamanda her isteyen kullarina nasip etsin kimseyi oyalamasin bu yollarda

Ay bal şişmesi de erken belirtilerden biri kuzum inşallah gebelik belirtisidir Gerçekten belirsizlik çok zor Ben diyorum ki dayanabilirsem 2 gün bekliyim pazar günü test yapayım ama nasıl dayanacağım bilmiyorum
inşallah canım inşallah Az önce test yaptım kocaman negatif

Takvime göre 7 gün , yumurtlamaya göre 5 gün var . Canım bir şey soracağım çatladınız günden itibaren mi 14 gün sayıyorduk

Eklentiler

• image.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 94
Benim bugün yaptığımda pozitife dönmedi dünkü gibi olmadı kuzum.Bekle bakalım daha reglin gelmesine çok var inşallah pozitife döner
İnşallah kuzum , ah kafamızdan atabilsek belki o zaman hamile kalacağız

İnşallah kuzum , ah kafamızdan atabilsek belki o zaman hamile kalacağız
Ben kafasından atanları,takmayanları hiç anlamıyorum nasıl olabilir yani nasıl unutulur böyle bir şey Biz nasıl başarabileceğiz kafamızdan atmayı

Zeze92 Benim yine midem yanmaya başladı kuzum acaba yediklerimden mi kaynaklanıyor ki Gerçi çok yağlı bir şey yemedim bu saate kadar ama birde afedersin 3 4 sefer ağzıma acı su geldi Geçmiş yıllarda bir konuda bir arkadaş yazmış gebelikte progestoron yükseldiği için mide kapakçığını gevşetiriyormuş bu yüzden midede yanma ve ağıza acı su gelme durumu olabiliyormuş Pazar günü gelse de bende belirti aramaktan vazgeçsem Her şeyi belirtiye yoruyorum

Normalde yendiğin şeylerden farklı bir şey yedin mi hiç kuzum ? Yani her zaman yendiğimi şeyler neden normalde mide yanması yapmazken şimdi yapıyor ki aklım almıyor Progesteron hormonu gebelik olduğunda mı yükseliyordu canım ? Az kaldı pazara bira daha sabredelim. İnşallah hamileliktedir Senin bir gebeliğin olmustu değil öi o zamanlar böyle şeyler olmuş muydu ? Ben asla kafamdan atamam başarabilecek helal olsun

Hayır kuzum her zamanki gibi normal kahvaltımı yaptım öğlen zaten yemek yemiyorum eşimi bekliyorum akşam yemeği yiyiyoruz kahvaltıdan sonra kahve içtim ki her gün istisnasız 1 2 Türk kahvesi içerim.Evet bende ona şaşırdım normal hergun yiyip içtiğim şeyler normalde yakmazken şimdi neden yaksın midemizi Evet kuzum gebelikte yükselen bir hormon.Ben önceki gebeligimde çok fazla kasık ağrısı,inanılmaz bir bel ağrısı ve koku hassasiyeti yaşamıştım kuzum.Bende atamam valla kim ne derse desin biz düşünmeye devam

İnşallah bu belirtiler hatırla sonuçlanır kuzum Yine var koku hassasiyetin hayra yoralım

İnşallah canım benim Dert ortağı olduk burada birbirimize
İnsanların sorusundan sıkıldım artık vallahi bebek yok mu , var mı bir şeyler , vardır vardır hadi söyle gına geldi artık sinir oluyorum. Evlilikte daha 1. Ayımız dolmadan soranlar oldu siZene yahu siZene diye bağırasın geliyor burda dertlerimizin ortak olduğu insanlarla konuşmak bana çok iyi geliyor , çok teşekkür ederim kuzum

Kesinlikle öyle kuzum o soranları gırtlaklayasım geliyor vallahi Hele birde aile içinden mecburi görüşmek zorunda olduğun çocuğu olan ve sürekli çocuğu olduğu için bununla övünüp marifetmiş gibi hava atan insanlar oldu mu ( BKZ.ELTİ SORUNSALI ) daha da sinir bozucu bir duruma dönüşüyor ama Rabbim büyüktür,biz Rabbime sığındık Ondan istiyoruz verecek hayırlısı ile inşallah Bana da çok iyi geliyor canım gönül rahatlığıyla konuşabiliyoruz burada her şeyi hele birde kafa dengiyse karşıdaki yeme de yanında yat

Zeze92 Günaydın tatlım benim bugünkü testte negatif Çok güzel bir rüya gördüm çok etkilendim Rüyamda 3 aylık hamileydim ve anneme hamile olduğumu söylüyordum

Allah herkese hayırlı evlat versin , kimsenin evladında gözümüz yok ama insanların gözüne sokmaları hiç hoş olmuyor ah ekti sorunsalı, eltim yok ama çevremden biliyorum . İnsanlar birbirine destek olacağı yerde seninde olur sıkma canını diyorlar dalga geöer gibi . Zamanı var daha demek ki rabbim bize de nasip edecek inşallah kuzumm inşallah çifter çifter sağlıklı bebişlerimiz olur amiiin

Çok haklısın kuzum inşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…