- 19 Kasım 2016
- 5.409
- 4.088
- 173
Ilk negatif cikti sonrada dgerleri belirginlesti canimmmm insalllaaah rabbim heristeyene nasip etsinMerhaba , ben çizgiyi gördüm hemen mi çıktı çizgiler ? Eğer hemen çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun ☺☺
Son 2 aydır var canım uygulamadan takip ediyorum adetimi geçen ay 4 gün gecikmeden sonra oldum bu ay da ilk 4 günü normal kabul ettim bugün 6.ci gün tık yok sadece gelip gelip giden göğüs ve kasık ağrılarım var... düne kadar çişim varmış gibi hissediyordum bugun yok. Adet olacağım zaman ateşim 35.5 larda seyreder hep ateşim düşük ama sökülmedi bir türlü anlayamadım kiCanım dualarım tüm anne olmak isteyenlerle , allah bize rentattıracak o muhteşem duyguyu sen de kalbini ferah tut gelecek meleğin elbet, hepimizinki gelecekhiç gecikiyor muydu adetin
Hemen çıktıysa ne mutlu sanaaaa hamilesiiiiinnnnCanim 1 testi yaptim negatifi görünce biraktim basinda beklemedim uzun uzunda bakmadim.atmak icin gittim baktığımda vardi cizgi burda arkadaslar testten olabilir bekledigi icin cikar dediler gece duramadim 1 nisanda saat 1 de yaptim bekledim busefer cizgi cikti gittikce koyulasti
Bu sabahda yaptim direk baktim.yins bi cizgi cikti yine koyulasti bgun dger gunlere bakilarak daha koyu blmiyorum klomen ve catlatma ignesi kullandim 31 martta yaptığım zaman 14.gunuydu ignenin bgun 16.gunumdeyim
Kuzum bende uygulamadan takip ediyordum tam gününde adet oluyorum ama yumurtlama günlerimi doğru hesaplamıyor uygulama , iki üç gün erken yumurtluyorum . O yüzden bu ay tekrar ovülasyonla takip ettim . Sen de ovülasyon testiyle takip etmiyorsan bir de onunla takip et derimSon 2 aydır var canım uygulamadan takip ediyorum adetimi geçen ay 4 gün gecikmeden sonra oldum bu ay da ilk 4 günü normal kabul ettim bugün 6.ci gün tık yok sadece gelip gelip giden göğüs ve kasık ağrılarım var... düne kadar çişim varmış gibi hissediyordum bugun yok. Adet olacağım zaman ateşim 35.5 larda seyreder hep ateşim düşük ama sökülmedi bir türlü anlayamadım kiadet olsam klomen tdv sine başlicaz bu ay pof olsan bi dert olmasan bi dert...
Hep dualarimdasiniz rabbim.en kisa.zamanda her isteyen kullarina nasip etsin kimseyi oyalamasin bu yollardaHemen çıktıysa ne mutlu sanaaaa hamilesiiiiinnnnEn kısa zamanda kan testiyle netleştir sonucu Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin insAllah o çift çizgileri bizler de görelim en kısa zamanda, dua et bizlere ❤
inşallah canım inşallahAy bal şişmesi de erken belirtilerden biri kuzum inşallah gebelik belirtisidirGerçekten belirsizlik çok zor Ben diyorum ki dayanabilirsem 2 gün bekliyim pazar günü test yapayım ama nasıl dayanacağım bilmiyorum
Benim bugün yaptığımda pozitife dönmedi dünkü gibi olmadı kuzum.Bekle bakalım daha reglin gelmesine çok var inşallah pozitife dönerinşallah canım inşallahAz önce test yaptım kocaman negatif
İnşallah kuzum , ah kafamızdan atabilsek belki o zaman hamile kalacağızBenim bugün yaptığımda pozitife dönmedi dünkü gibi olmadı kuzum.Bekle bakalım daha reglin gelmesine çok var inşallah pozitife döner❤
Ben kafasından atanları,takmayanları hiç anlamıyorum nasıl olabilir yani nasıl unutulur böyle bir şeyİnşallah kuzum , ah kafamızdan atabilsek belki o zaman hamile kalacağız
Normalde yendiğin şeylerden farklı bir şey yedin mi hiç kuzum ? Yani her zaman yendiğimi şeyler neden normalde mide yanması yapmazken şimdi yapıyor ki aklım almıyorZeze92 Benim yine midem yanmaya başladı kuzum acaba yediklerimden mi kaynaklanıyor ki Gerçi çok yağlı bir şey yemedim bu saate kadar ama birde afedersin 3 4 sefer ağzıma acı su geldi Geçmiş yıllarda bir konuda bir arkadaş yazmış gebelikte progestoron yükseldiği için mide kapakçığını gevşetiriyormuş bu yüzden midede yanma ve ağıza acı su gelme durumu olabiliyormuş Pazar günü gelse de bende belirti aramaktan vazgeçsem Her şeyi belirtiye yoruyorum
Hayır kuzum her zamanki gibi normal kahvaltımı yaptım öğlen zaten yemek yemiyorum eşimi bekliyorum akşam yemeği yiyiyoruz kahvaltıdan sonra kahve içtim ki her gün istisnasız 1 2 Türk kahvesi içerim.Evet bende ona şaşırdım normal hergun yiyip içtiğim şeyler normalde yakmazken şimdi neden yaksın midemiziNormalde yendiğin şeylerden farklı bir şey yedin mi hiç kuzum ? Yani her zaman yendiğimi şeyler neden normalde mide yanması yapmazken şimdi yapıyor ki aklım almıyorProgesteron hormonu gebelik olduğunda mı yükseliyordu canım ? Az kaldı pazara bira daha sabredelim. İnşallah hamileliktedir Senin bir gebeliğin olmustu değil öi o zamanlar böyle şeyler olmuş muydu ? Ben asla kafamdan atamam başarabilecek helal olsun
İnşallah bu belirtiler hatırla sonuçlanır kuzumHayır kuzum her zamanki gibi normal kahvaltımı yaptım öğlen zaten yemek yemiyorum eşimi bekliyorum akşam yemeği yiyiyoruz kahvaltıdan sonra kahve içtim ki her gün istisnasız 1 2 Türk kahvesi içerim.Evet bende ona şaşırdım normal hergun yiyip içtiğim şeyler normalde yakmazken şimdi neden yaksın midemiziEvet kuzum gebelikte yükselen bir hormon.Ben önceki gebeligimde çok fazla kasık ağrısı,inanılmaz bir bel ağrısı ve koku hassasiyeti yaşamıştım kuzum.Bende atamam valla kim ne derse desin biz düşünmeye devam
İnşallah canım benimİnşallah bu belirtiler hatırla sonuçlanır kuzumYine var koku hassasiyetin hayra yoralım
İnsanların sorusundan sıkıldım artık vallahi bebek yok mu , var mı bir şeyler , vardır vardır hadi söyleİnşallah canım benimDert ortağı olduk burada birbirimize ❤
Kesinlikle öyle kuzum o soranları gırtlaklayasım geliyor vallahiİnsanların sorusundan sıkıldım artık vallahi bebek yok mu , var mı bir şeyler , vardır vardır hadi söylegına geldi artık sinir oluyorum. Evlilikte daha 1. Ayımız dolmadan soranlar oldu siZene yahu siZene diye bağırasın geliyor burda dertlerimizin ortak olduğu insanlarla konuşmak bana çok iyi geliyor , çok teşekkür ederim kuzum
Allah herkese hayırlı evlat versin , kimsenin evladında gözümüz yok ama insanların gözüne sokmaları hiç hoş olmuyorKesinlikle öyle kuzum o soranları gırtlaklayasım geliyor vallahiHele birde aile içinden mecburi görüşmek zorunda olduğun çocuğu olan ve sürekli çocuğu olduğu için bununla övünüp marifetmiş gibi hava atan insanlar oldu mu ( BKZ.ELTİ SORUNSALI ) daha da sinir bozucu bir duruma dönüşüyor ama Rabbim büyüktür,biz Rabbime sığındık Ondan istiyoruz verecek hayırlısı ile inşallah Bana da çok iyi geliyor canım gönül rahatlığıyla konuşabiliyoruz burada her şeyi hele birde kafa dengiyse karşıdaki yeme de yanında yat
Çok haklısın kuzum inşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim bizedeAllah herkese hayırlı evlat versin , kimsenin evladında gözümüz yok ama insanların gözüne sokmaları hiç hoş olmuyorah ekti sorunsalı, eltim yok ama çevremden biliyorum . İnsanlar birbirine destek olacağı yerde seninde olur sıkma canını diyorlar dalga geöer gibi . Zamanı var daha demek ki rabbim bize de nasip edecek inşallah kuzumm inşallah çifter çifter sağlıklı bebişlerimiz olur amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?