• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Selam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı
Bati bir gün geçti normalde hic gecikmez ama ilactan olabilirmis
10gundur bel ağrısı karın ağrısı mide ağrısı kabizlik ishal kasik ağrısı mide bulanması yüzde ve ayak altlarimda yanma aşırı yorgunluk cok fazla uyumak uyuma istegi halsizlik karinda şişkinlik sertlik ishala ragmen
merhaba canım,duphaston kullandım ben, gebelik oluşursa bebek daha iyi tutunsun diye veriyorlar,düşük olma ihtimalini azaltıyor. zararı yok faydası var yani. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.sende problem olduğu için değil tedbir amaçlı veriyorlar genelde.umarım hamilesindir canım.

merhaba canım,duphaston kullandım ben, gebelik oluşursa bebek daha iyi tutunsun diye veriyorlar,düşük olma ihtimalini azaltıyor. zararı yok faydası var yani. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.sende problem olduğu için değil tedbir amaçlı veriyorlar genelde.umarım hamilesindir canım.
Bu kadar belirti ilactan olabilirmi?
Cok kotu hissediyorum her seye ogurme geliyo

Bu kadar belirti ilactan olabilirmi?
Cok kotu hissediyorum her seye ogurme geliyo
bende hiç yan etki olmadı canım. ama bünyeye göre farklılık gösterir ilaç reaksiyonları. yaşadığın şeyler hamilelik belirtisi gibi, inşallah vardır bebişin

Zeze92 Zeze92 CccEee CccEee kızlar ben adet oldum şimdi başlıyor rüyamdaki gibi gördüm kahverengileri 😔 bu ay klomen tedavisi başlicak hayırlısıyla 🥰 üzgünüm ama mutluyum da adet olabilmek de büyük bir şans çok şükür 😌

Zeze92 Zeze92 CccEee CccEee kızlar ben adet oldum şimdi başlıyor rüyamdaki gibi gördüm kahverengileri 😔 bu ay klomen tedavisi başlicak hayırlısıyla 🥰 üzgünüm ama mutluyum da adet olabilmek de büyük bir şans çok şükür 😌
Canım üzülme sakın , dediğin gibi adet olmakta büyük bir şans diğer aya olur inşallah 🤲🏻🥰

Merhaba arkadaslar konu başlığının çok dışında biliyorum ama sizce bu yumurtlama testi pozitif mi reglime 3 gun var bugün bı denemek istedim sonuç bu ama emin olamadım bana yardımcı olurmusunuz

IMG_20200403_175429.jpg

ovulasyon testi mi bu canım. çatladı mı diye mi soruyosun yoksa hamilelik var mı diye mi. hamilelik testi niyetine yaptıysan bariz çift çizgi çıkmış
Kuzum reglime 3gun sanırım yumurtlama olmaz ovu testi bu ay baya sıkı değerlendirdik iki test yaptım ikiside pozitif

Peki kuzum sence bu test pozitif mi yani ovu daha aeni kullanmaya başladım bu ay koyuluk olmuştu ama bu kadar degildi

Back