Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Zeze92 Günaydın kuzum Ben yine test yaptım,yine negatif çıktı Dün gece mide yanmasından uyuyamadım Ya bu belirtiler kandırıkçı belirtiler ya da daha test yapmak için erken

Zeze92 Günaydın kuzum Ben yine test yaptım,yine negatif çıktı Dün gece mide yanmasından uyuyamadım Ya bu belirtiler kandırıkçı belirtiler ya da daha test yapmak için erken
Günaydın kuzum o test sonradan pozitif olur gör bak neden midemiz yanıyor acaba . Belirti aradığımız için mi oluyo bu belirtiler anlamıyorum ki Dur bakalım kuzum daha var adetimize allah büyüktür

Günaydın kuzum o test sonradan pozitif olur gör bak neden midemiz yanıyor acaba . Belirti aradığımız için mi oluyo bu belirtiler anlamıyorum ki Dur bakalım kuzum daha var adetimize allah büyüktür
Ya Evet bak seninde miden yanıyordu dün Gece resmen mahvoldum ya Inşallah kuzum bekleyip görelim bakalım

Kızlar merabbaaa ben 3.5 senelik evliyim ve o zamandan bu zamana çocuk istiyoruz ama nasip olmadı bir türlü hatta gebelik hiç oluşmadı bile bir sıkıntı olmamasına rağmen... vakti varmış diyorum.. veee bu ay gecikmem var bugun adetimin 6.cı günü... 1 haftayı aşkın süredir adet olcakmışım gibi kasık ağrım var ve göğüs ağrım mevcut. Bi de mide yanmam var ama bu son dönemde sürekli olan bişe. Kızlar dün test yaptım evde ama negatif çıktı bana da dua eedin olur muuuuu ...

Merhaba canım Evet haklısın zamanı var Rabbim ol dediği zaman olacaktır inşallah Senin için de hayırlısı olsun belki de geç dollenmedir biraz daha bekle bakalım umarım meleğin seninledir

Geçti kuzum gece mahvetti beni şimdi iyiyim Şimdi de regl sancısı gibi sancım var ama çok şiddetli değil Sen nasılsın ne durumdasın canım
İyi iyi kuzum çok şükür ,kötü çünkü mide yanması Benimde göğüslerim şişti , ağrıyor yavaş yavaş sanırım adet geliyor Belirsizlik çok kötü

Merhabaa İnşallah geç döllenmedir canım , rabbim hepimize nasip etsin inşallah Eğer hastaneye gitme şansın varsa kan versen kesin sonuç olur gibi Bence biraz daha bekle geç döllenmede hemen çıkmıyor sanırım

İyi iyi kuzum çok şükür ,kötü çünkü mide yanması Benimde göğüslerim şişti , ağrıyor yavaş yavaş sanırım adet geliyor Belirsizlik çok kötü
Ay bal şişmesi de erken belirtilerden biri kuzum inşallah gebelik belirtisidir Gerçekten belirsizlik çok zor Ben diyorum ki dayanabilirsem 2 gün bekliyim pazar günü test yapayım ama nasıl dayanacağım bilmiyorum

Merhaba canım Evet haklısın zamanı var Rabbim ol dediği zaman olacaktır inşallah Senin için de hayırlısı olsun belki de geç dollenmedir biraz daha bekle bakalım umarım meleğin seninledir
İnşAllah öyledir ama hiç sanmıyorum eminim ki görücem yine kırmızıları... bu senaryoyu birçok kez oynadım ve sonu hep hüsran ... Rabbim kimseyi evlatla sınamasın insAllah... ama umudumu kaybetmedim de meleğim elbet gelecek annesine

Hepimiz bir kaç kez yaşamışızdır bu durumu gerçekten yıpratıcı bir süreç Amin canım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bizlerede anne olmayı nasip etsin Rabbim

Evimin yakınında hastane var ama virüs sebebiyle gidesim hiç gelmiyor. Tabi olumsuz sonuc ihtimali de var görmek istemiyorum artık... birkaç gün daha olmazsam testi tekrarlarım dua edin bana anne olmak isteyen herkese dua edelim Rabbim tez zamanda karnımızı şişirecek minişler nasip etsin tüm isteyenleree

Kızlar merhaba.31 martta 1.Testi adetimin gununde yaptim dgeri 2 testi 1 nisanda adetimin 2 gunu yaptım 3.testi bgun sabah yaptim yorumlarinizi alabilirmiyim

Eklentiler

• 15858270460158878192946378795018.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 115
Hepimiz bir kaç kez yaşamışızdır bu durumu gerçekten yıpratıcı bir süreç Amin canım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bizlerede anne olmayı nasip etsin Rabbim
Amiiinnn tüm isteyenlere nasip eylesin mevlam insAllah ❤ aynen öyle çok zormuş...

Kızlar merhaba.31 martta 1.Testi adetimin gununde yaptim dgeri 2 testi 1 nisanda adetimin 2 gunu yaptım 3.testi bgun sabah yaptim yorumlarinizi alabilirmiyim
Canım hayali çizgi görünüyor gibi ama teslerin ne kadar bekledi ? Ve bu çizgi ne zaman belirdi? Testte günden güne koyulaşma var ama 20 dk sonrasında oluşan çizgiler geçerli olmuyor.. Sonradan umudun kırılmasın diye şimdi ben kırıyorum üzgünüm inşAllah çizgi hemen belirmiştir ve bebişin seninledir

Canim 1 testi yaptim negatifi görünce biraktim basinda beklemedim uzun uzunda bakmadim.atmak icin gittim baktığımda vardi cizgi burda arkadaslar testten olabilir bekledigi icin cikar dediler gece duramadim 1 nisanda saat 1 de yaptim bekledim busefer cizgi cikti gittikce koyulasti
Bu sabahda yaptim direk baktim.yins bi cizgi cikti yine koyulasti bgun dger gunlere bakilarak daha koyu blmiyorum klomen ve catlatma ignesi kullandim 31 martta yaptığım zaman 14.gunuydu ignenin bgun 16.gunumdeyim

Canım dualarım tüm anne olmak isteyenlerle , allah bize rentattıracak o muhteşem duyguyu sen de kalbini ferah tut gelecek meleğin elbet, hepimizinki gelecek hiç gecikiyor muydu adetin

Merhaba , ben çizgiyi gördüm hemen mi çıktı çizgiler ? Eğer hemen çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…