Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aynen bende o sayfadan aldım Bakalım takdir Rabbimin kuzum inşallah tutmuştur 28 canım,sanırım aynı yaştayız nickinden anladigim kadarıyla sende 92 dogumlusun
Evet ben de 28 yaşındayım yaş geçiyor gibi geliyor bana artık bebek istiyor insan İlk kez aldım ben o sayfadan yorumlara bakınca insan daha çok umutlanıyor

Evet ben de 28 yaşındayım yaş geçiyor gibi geliyor bana artık bebek istiyor insan ☺ İlk kez aldım ben o sayfadan yorumlara bakınca insan daha çok umutlanıyor
Bana da öyle geliyor kuzum nasipse eğer 2 veya 3 çocuk istiyoruz biz o yüzden yaş iyice geçmeden ilki olsun istiyoruz İnsallah ikiz olur benim çok istiyorum Ben daha önce laboquick marka kullandım,tam hatırlamıyorum ama 4-5 sefer kullanmış olabilirim.Ilk defa o sayfadan aldım inşallah umutlarımız boşa çıkmaz canım

Sanki birbirimizin aklımı okuyoruz vallahi benim görümcemin ikizleri var . Hep derim eşime keşke ikiz olsa diye Biz de 2,3 tane düşünüyoruz rabbim nasip ederse Ah ne güzel olur değil mi evde çocuk sesleri Çocuktan bıkanlar ben böyle deyince oluşunda görürsün cıvıl cıvıl sesleri diyor

Ay o zaman hayırlı ise Rabbim sana da bana da ikiz nasip etsin Ahahaha evet evet ben ikiz istiyorum diyince bana da kafayı mı yedin sen ikiz istenir mi diyorlar Aman hayırlısıyla olsunda o sesler bize dünyanın en güzel sesi gibi gelir

Yarın adet tarihim ayaklarım üşüyor arada karnıma kramp giriyor gebelik ilk belirtilerinde ayaklarda üşüme oluyor mu

Zeze92 merhaba canım ben bu sabah test yaptım negatif çıktı Sen ne durumdasın?
Merhaba canım, az önce bende yaptım kocaman bi negatif takvime göre 8 gün var yazıyor ama bence daha erkek gelecek regl Ama sanki erken yaptık testleri senin kaç gün var kuzum

Merhaba canım, az önce bende yaptım kocaman bi negatif takvime göre 8 gün var yazıyor ama bence daha erkek gelecek regl Ama sanki erken yaptık testleri senin kaç gün var kuzum ☺
Benim normal regl tarihimin üzerinden 3 gün geçti ama bu ay çok geç yurtlama olduğu için yeniden hesaplama yaptim kuzum.Şu an yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim hesaplarıma göre reglime 5 gün var.Bu arada az önce teste dikkatlice baktım silik 2.çizgi çıkmış ama onu dikkate almıyorum ilk 5 dk içinde çıkmayıp saatler sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar

Canım atsana testii üzerinde saatler geçmediyse bir şeyler olabilir , heyecanlandım bak şimdi

Ben yapalı bir saat olacak bir çizgi belirmiş sonradan

Eklentiler

• 99ED203D-E09E-4E57-BD26-D4869E21B9D4.jpeg
    162,3 KB · Görüntüleme: 158
Aynı seninki gibi işte dikkate alsak mı acaba
Bence şimdi ümitlenmeyelim ben çok gördüm böyle sonradan çıkan çizgi Testler de bir garip hamilelik yok madem neden çift çiZgi çıkarıyorsunuz testim markası ne kuzum senin benimki laboqick

Bence şimdi ümitlenmeyelim ben çok gördüm böyle sonradan çıkan çizgi Testler de bir garip hamilelik yok madem neden çift çiZgi çıkarıyorsunuz testim markası ne kuzum senin benimki laboqick ☺
Kuzum Ben bir tek düşük yaptığım gebeliğimde çift çizgi görmüştüm ondan sonra yaptığım testlerde ne kuruma çizgisi gördüm ne de sonradan çıkan bir silik çizgi o yüzden birazcık heyecanlanmadım desem yalan olur Benimkinin markası clear pink canım

Bence bir iki gün sonda tekrar test yap kuzum, dediğin gibi bir şeyler olabilir inşallah vardır inşallah Kan vermeye git diyeceğim ama ortalık malum

Bence bir iki gün sonda tekrar test yap kuzum, dediğin gibi bir şeyler olabilir inşallah vardır inşallah ☺☺ Kan vermeye git diyeceğim ama ortalık malum
İnşallah ikimizinde vardır kuzucum yarın sabah tekrar yapacağım test bol nasıl olsa elimizde Ama dediğin gibi kan vermeye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…