- 1 Aralık 2019
- 1.283
- 1.754
- 63
İnşallah kuzum o net çift çizgiyi bizde görürüz inaşallahİnşallah ikimizinde vardır kuzucumyarın sabah tekrar yapacağım test bol nasıl olsa elimizde
Ama dediğin gibi kan vermeye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum o net çift çizgiyi bizde görürüz inaşallahİnşallah ikimizinde vardır kuzucumyarın sabah tekrar yapacağım test bol nasıl olsa elimizde
Ama dediğin gibi kan vermeye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
![]()
Ya biz 15 gün falan oldu galiba ilk gittiğimizde düşüktü değer gebesin dedi ama sonra cuma gel dedi gittik 520 çıktı değerim ama ruh hastası doktor izinliymiş o gün ona rağmen gel dedi bende sinirlendim daha hiçbi hastaneye gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum ama bebek kaç günlük kesesi oluşmuş mu hiç bilmiyorum ve çok merak ediyorumcnm simdi geldim hastaneden 5hafta 5günlük dedi bana keseyi gordum bugun
İkihaftasonra kalpatisina geldedi
Evet kuzum ilk 5 dakikada çıkarsa giderim ama sonradan çıkarsa yine 1 2 gün daha beklerim öyle giderim kan vermeyeİnşallah kuzum o net çift çizgiyi bizde görürüz inaşallahbir iki gün daha bekle bakalım yarında çift çizgi çıkarsa gidersin kan vermeye ☺❤
cnm benimde adet 5gungecikti 200ctki bana gecdollenmedemedi buugn kseyi gorduksukurYa biz 15 gün falan oldu galiba ilk gittiğimizde düşüktü değer gebesin dedi ama sonra cuma gel dedi gittik 520 çıktı değerim ama ruh hastası doktor izinliymiş o gün ona rağmen gel dedi bende sinirlendim daha hiçbi hastaneye gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum ama bebek kaç günlük kesesi oluşmuş mu hiç bilmiyorum ve çok merak ediyorum
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahcnm benimde adet 5gungecikti 200ctki bana gecdollenmedemedi buugn kseyi gorduksukur
Enson 2subat reglim doktor bana 5hfata 5günlük dedi orda olctu keseyi
cnm ben beta öğrendiğimden beri gittim o yönlendirdi beni bence git allah koruusn disgebelik vsolabloyor bencok korkuyordum allahtan yokmuş evdedursam icimiicmi yiyecektiAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim de en son 26 Şubat ama ne kaç haftalık olduğunu biliyorum nede başka nişe sadece var olduğunu biliyorum
sence ne zaman gideyim peki ben doktora bide bi sorum daha olcak
Bence de öyle yap kuzumEvet kuzum ilk 5 dakikada çıkarsa giderim ama sonradan çıkarsa yine 1 2 gün daha beklerim öyle giderim kan vermeyeSen ne zaman yapacaksın kuzum tekrardan ?
Hmm tmm o zaman 1 hafta sonra zaten ikinci tahlilden 10 gün sonra oluyo ben bi doktor arkadaşıma danıştım 10 gün sonra keseyi görebilirsin ultrasonda dedi ayın 6sında gidiyorum o zaman inşallahcnm ben beta öğrendiğimden beri gittim o yönlendirdi beni bence git allah koruusn disgebelik vsolabloyor bencok korkuyordum allahtan yokmuş evdedursam icimiicmi yiyecekti
Inşallah hayırlı haberler alirsinHmm tmm o zaman 1 hafta sonra zaten ikinci tahlilden 10 gün sonra oluyo ben bi doktor arkadaşıma danıştım 10 gün sonra keseyi görebilirsin ultrasonda dedi ayın 6sında gidiyorum o zaman inşallah
Gelmeyecek gelmeyecekBence de öyle yap kuzum ☺ Ben de bir kaç güne bir daha yaparım herhalde regl gelmezse![]()
İnşallah canım , haber bekliyorum senden bende haber vereceğim sanaGelmeyecek gelmeyecekGüzel haberi birbirimize vereceğiz inşallah canım benim ❤
![]()
Amin inşallahInşallah hayırlı haberler alirsin
Tamam kuzum haber vereceğimİnşallah canım , haber bekliyorum senden bende haber vereceğim sana ❤![]()
Canım bir de bişey soracağım , nefes nefese kalıyor musun hiç ? Ben odadan odaya gidip gelirken bile nefes nefese kalıyorum nedenseTamam kuzum haber vereceğim❤
Yok kuzum bende o durum su an içinCanım bir de bişey soracağım , nefes nefese kalıyor musun hiç ? Ben odadan odaya gidip gelirken bile nefes nefese kalıyorum nedense![]()
Ben de evde durdukça kilo alıyorum kesin ondan bu nefes daralmasıYok kuzum bende o durum su an içinBenim özellikle sol kasıkta sızı çekme gibi bir his birde göğüslerimde çok fazla sızlama var.Dünde sabah yataktan burnuma çöp kokusu gibi kötü bir kökü gelerek uyandım ki çok titiz bir insanımdır çarşaf nevresimi bile 3 günde bir değiştiririm o yüzden çok garip geldi sonra geçti
![]()
Yaa hayır öyle deme amaBen de evde durdukça kilo alıyorum kesin ondan bu nefes daralmasıbenimde gece göğsüm çok sızladı sanki iğne batırıp çıkardılar . Bence benimkiler psikolojik ama inşallah seninki gebeliktendir. Koku hassasiyeti beni daha da çok şüphelendirdi
![]()
İnşallah kuzum inşallah , sabahtan beri de midem yanıyor kafayı yicemYaa hayır öyle deme amaIkimizin de gebelikten olsun inşallah kuzum
Evde yatmaktan hepimiz kilo almış durumdayız valla
Ama senin yaşadığın inşallah minik mucizenden dolayıdır
![]()
Oh ne güzel yansın yansınİnşallah kuzum inşallah , sabahtan beri de midem yanıyor kafayı yicem![]()
Menemen yemiştim sabah kesin ondan yanıyorOh ne güzel yansın yansınArtık her belirtiye sevinir olduk vallahi
Allahım duy sesimizi
![]()