- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
bneım arkadaşım adettem 1hftaspnra 75cıktıBilmiyorum öyle dedi zaten içeri bile almadı bizi kapı eşiğinde konuştuk sevmedim o doktoru
Doktor hamılesım dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bneım arkadaşım adettem 1hftaspnra 75cıktıBilmiyorum öyle dedi zaten içeri bile almadı bizi kapı eşiğinde konuştuk sevmedim o doktoru
Kesinliklwben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Burda o kadar çok şey okudum ki, 75 çıkıp doktorun kimyasal dediği ve betanin gunden gune arttigi doktorun yanildigi.. bence iyi dusunun iyi olsun2 gün geçmişti normal mi sizce
Çok tedirgin oluyorum onları bende okudum maalesefBurda o kadar çok şey okudum ki, 75 çıkıp doktorun kimyasal dediği ve betanin gunden gune arttigi doktorun yanildigi.. bence iyi dusunun iyi olsun![]()
İçinizi ferah tutun, ilk kan verdiğim de ebe bana değerimin adetime göre çok düşük olduğunu söylemişti, araya hafta sonu girdi ben 4 gün beklemek zorunda kaldim 2.ci kan için, o 4 gün bana 1 ay geldi ama sonuç miniminnak bir bebisim var karnimda, sizde icinizi ferah tutunÇok tedirgin oluyorum onları bende okudum maalesef
benimde adetim 5gungecti degeeim 200İçinizi ferah tutun, ilk kan verdiğim de ebe bana değerimin adetime göre çok düşük olduğunu söylemişti, araya hafta sonu girdi ben 4 gün beklemek zorunda kaldim 2.ci kan için, o 4 gün bana 1 ay geldi ama sonuç miniminnak bir bebisim var karnimda, sizde icinizi ferah tutun![]()
İnanın o kadar heves edip belirsizlik anında ters birsey duymak burda aylarca yillarca beklemis insanlari bitiriyor, ne guzel siz negatif bise duymamissinizbenimde adetim 5gungecti degeeim 200
Haftaya gidecem tekrardan doktor bna negatif birsey demedi
Burda bakıyorum heeks yakiniyor anlamadım
ay bende burdan gordum moralim bozuldu haftaya car sa maba gidecem bakalimİnanın o kadar heves edip belirsizlik anında ters birsey duymak burda aylarca yillarca beklemis insanlari bitiriyor, ne guzel siz negatif bise duymamissinizSağlıkla kucağiniza alin simdiden
![]()
Hayirlisi olsunay bende burdan gordum moralim bozuldu haftaya car sa maba gidecem bakalim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bügün bende kan verdim ikinci kez 520 çıktı çok şükür sorun yok dediİçinizi ferah tutun, ilk kan verdiğim de ebe bana değerimin adetime göre çok düşük olduğunu söylemişti, araya hafta sonu girdi ben 4 gün beklemek zorunda kaldim 2.ci kan için, o 4 gün bana 1 ay geldi ama sonuç miniminnak bir bebisim var karnimda, sizde icinizi ferah tutun![]()
cok sevindimbneimde degerim sana yakin ben crsmaba gidecemÇok teşekkür ederim yorumunuz için bügün bende kan verdim ikinci kez 520 çıktı çok şükür sorun yok dedi![]()
Zaten onemli oln dogru artmasi diyorlarÇok teşekkür ederim yorumunuz için bügün bende kan verdim ikinci kez 520 çıktı çok şükür sorun yok dedi![]()
BiliyordummÇok teşekkür ederim yorumunuz için bügün bende kan verdim ikinci kez 520 çıktı çok şükür sorun yok dedi![]()
Evet 2 günde 2 katina cikarak artmasi lazimZaten onemli oln dogru artmasi diyorlar
Çok teşekkür ederim amin inşallah canım benimBiliyordummÇok sevindim ALLAH anali babali buyutsun canim, sağlikla alin kucaginiza
![]()
Evet canım döllenmeden hemen sonra kasık ağrısı yaşanabileceğini duymuştum, hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar , aranızda hamile olanlar vardır muhakkak bir şey soracağım yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti kasıklarımda ağrı var , döllenme sürecinde böyle bir şey yaşayana var mı ? Bir umut soruyorum işte 7. Deneme bu ay . Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalh![]()