• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet canım döllenmeden hemen sonra kasık ağrısı yaşanabileceğini duymuştum, hayirlisi olsun 🙏🏼
O zaman gğzel düşünelim bebiş olsun ☺️ Çok sağol kuzum inşallah öyledir benimkine . Sen de bebeğini sağlıcakla al kucağına şnşallah , hayırlı olsun mucizen 🤲🏻☺️

O zaman gğzel düşünelim bebiş olsun ☺ Çok sağol kuzum inşallah öyledir benimkine . Sen de bebeğini sağlıcakla al kucağına şnşallah , hayırlı olsun mucizen 🤲🏻
Amin canım benim çok sağol, isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏼🤰💕

Merhaba arkadaşlar , aranızda hamile olanlar vardır muhakkak bir şey soracağım yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti kasıklarımda ağrı var , döllenme sürecinde böyle bir şey yaşayana var mı ? Bir umut soruyorum işte 7. Deneme bu ay . Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalh 🤲🏻🥰
Merhabalar sizinle aynı durumdayız o yüzden size yazmak istedim 🥰 Yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçti ve sol kasığımda 2 gündür falan ağrı,batma,sızı tarzı bir his var.Ayrıca yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerimde özellikle uç kısımlarında inanılmaz batma var ve ateşim normalde hep 35.9 çıkar bu ay yumurtlamadan beri vücudumda bir sıcaklık hissettiğim için her gün ölçüyorum 36.4 ilâ 37.0 arasında seyrediyor.Sizde durumlar nedir,gebelik testini ne zaman yapacaksınız 🤗

Merhabalar sizinle aynı durumdayız o yüzden size yazmak istedim 🥰 Yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçti ve sol kasığımda 2 gündür falan ağrı,batma,sızı tarzı bir his var.Ayrıca yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerimde özellikle uç kısımlarında inanılmaz batma var ve ateşim normalde hep 35.9 çıkar bu ay yumurtlamadan beri vücudumda bir sıcaklık hissettiğim için her gün ölçüyorum 36.4 ilâ 37.0 arasında seyrediyor.Sizde durumlar nedir,gebelik testini ne zaman yapacaksınız 🤗
Merhaba ☺️ Ben ateş ölçmüyorum, arada kasıkta batmalar ve ağrı oluyor , ilk kez yumurtlamadan sonra böyle oluyor adet ağrısı değil başka bir şey sanki , ya da belirti aradığımız için mi böyle oluyor bilmiyorumki 🤷‍♀️ Reflü günüme 4 , 5 gün kala Yaparım herhalde ☺️ Siz ne zaman yapacaksınız peki ? Ne zamandır istiyorsunuz bebek ☺️🥰

Merhaba ☺ Ben ateş ölçmüyorum, arada kasıkta batmalar ve ağrı oluyor , ilk kez yumurtlamadan sonra böyle oluyor adet ağrısı değil başka bir şey sanki , ya da belirti aradığımız için mi böyle oluyor bilmiyorumki 🤷‍♀️ Reflü günüme 4 , 5 gün kala Yaparım herhalde ☺ Siz ne zaman yapacaksınız peki ? Ne zamandır istiyorsunuz bebek ☺🥰
Benimde öyle adet sancısı gibi değil daha farklı bir his var sanki 😇🤲 Ya da dediğiniz gibi belki belirti arıyor da olabiliriz 🤭 Ben aslında haftaya pazar günü yapmayı düşünüyordum ama dayanamayıp çarşamba,perşembe yapabilirim 🙈 Biz 2 senelik evliyiz.8 aylık evliyken hiç beklenmeyen bir anda hamile olduğumu öğrendim ama sevincim sadece 9 gün sürdü,9 gün sonra yoğun bir kanama ile bebeğimi kaybettim..Sonra bir müddet ara verdik şimdi de 8 aydır deniyoruz hiç bir problem olmamasına rağmen olmuyor 😔 Rabbim büyük bu ay ümitliyim 🤲 İnşallah buradan birbirimize hamile olduğumuz haberini veririz ❤🌸 Siz ne zamandır istiyorsunuz 😇

Benimde öyle adet sancısı gibi değil daha farklı bir his var sanki 😇🤲 Ya da dediğiniz gibi belki belirti arıyor da olabiliriz 🤭 Ben aslında haftaya pazar günü yapmayı düşünüyordum ama dayanamayıp çarşamba,perşembe yapabilirim 🙈 Biz 2 senelik evliyiz.8 aylık evliyken hiç beklenmeyen bir anda hamile olduğumu öğrendim ama sevincim sadece 9 gün sürdü,9 gün sonra yoğun bir kanama ile bebeğimi kaybettim..Sonra bir müddet ara verdik şimdi de 8 aydır deniyoruz hiç bir problem olmamasına rağmen olmuyor 😔 Rabbim büyük bu ay ümitliyim 🤲 İnşallah buradan birbirimize hamile olduğumuz haberini veririz ❤🌸 Siz ne zamandır istiyorsunuz 😇
Bence sen daha çok ümitlenmelisin çünkü göğüs hassasiyetin varmış ☺️ Ben de o çok yok . Ya zor olmustur sizin için başınız sağolsun demeliyim sanırım 😔 bir kez olduysa bir daha olur hiç korkma ne güzel sorunda yokmuş çok şükür ☺️ Biz de 8 aylık evliyiz 7 aydır istiyoruz ama ben yumurtlama bir kez takip etmiştim , bir de bu ay takip ettim . Bende sorun var mı yok mu bilmiyorum adetlerim düzenli. Ama eşimin sperm sayısı az iki aya yakın keçi boynuzu kürü ve pekmezi içti inşallah işe yaramıştır 🤲🏻 Burda hamile haberi görünce kendime olmuş gibi seviniyorum inşallah bu ay senin de güzel haberini alırız canım benim kendimden pek umudum yok ☺️ Eğer eline gebelik testin bir taneden fazlaysa sabredemez yaparsın bence çünkü ben olmadığını bile bile hep yapıyorum 😃

Bence sen daha çok ümitlenmelisin çünkü göğüs hassasiyetin varmış ☺ Ben de o çok yok . Ya zor olmustur sizin için başınız sağolsun demeliyim sanırım 😔 bir kez olduysa bir daha olur hiç korkma ne güzel sorunda yokmuş çok şükür ☺ Biz de 8 aylık evliyiz 7 aydır istiyoruz ama ben yumurtlama bir kez takip etmiştim , bir de bu ay takip ettim . Bende sorun var mı yok mu bilmiyorum adetlerim düzenli. Ama eşimin sperm sayısı az iki aya yakın keçi boynuzu kürü ve pekmezi içti inşallah işe yaramıştır 🤲🏻 Burda hamile haberi görünce kendime olmuş gibi seviniyorum inşallah bu ay senin de güzel haberini alırız canım benim kendimden pek umudum yok ☺ Eğer eline gebelik testin bir taneden fazlaysa sabredemez yaparsın bence çünkü ben olmadığını bile bile hep yapıyorum 😃
Yaa öyle deme ama hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen nice kadın var bu sitede,umarım sende bu ay o müthiş haberi verirsin buradan bize 🤲😍 Keçiboynuzu bende duymuştum inşallah işe yarar canım,dualarım seninle ❤ Evet maalesef 4 adet testim var ve sanırım dayanamayıp yapacağım erkenden 😂

Mrb arkadaşlar
Zeze92 CccEee yazılarınızı okudum bende bugün ovulasyon unun 4.günü benimde sol kaşığı ağrıyor ve zaman zaman adet agrisi gibi hafif sancı oluyor
Her ay adetim düzenli 12-13. Günler ovulasyon oluyordu ilk defa bu ay 23. Gün ovulasyon oldum çok gecikti bu gecikmeden mi kasigim ağrıyor bilmiyorum allahım hepimizin umutlarını boş cikarmasin

Yaa öyle deme ama hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen nice kadın var bu sitede,umarım sende bu ay o müthiş haberi verirsin buradan bize 🤲😍 Keçiboynuzu bende duymuştum inşallah işe yarar canım,dualarım seninle ❤ Evet maalesef 4 adet testim var ve sanırım dayanamayıp yapacağım erkenden 😂
İnşallah öyledir ☺️ Tek belirti şimdilik kaşık ağrıısı , inşallah canım inşallah çok istiyorum sağlıklı bir bebeğimin olmasını rabbim nasip eder inşallah hepimize 🤲🏻❤️ Benim de 10 tane testim var şimdi bile yapmamak için zor tutuyorum 😂 kuzum sen ovülasyon takibi yapmış mıydın

Mrb arkadaşlar
Zeze92 CccEee yazılarınızı okudum bende bugün ovulasyon unun 4.günü benimde sol kaşığı ağrıyor ve zaman zaman adet agrisi gibi hafif sancı oluyor
Her ay adetim düzenli 12-13. Günler ovulasyon oluyordu ilk defa bu ay 23. Gün ovulasyon oldum çok gecikti bu gecikmeden mi kasigim ağrıyor bilmiyorum allahım hepimizin umutlarını boş cikarmasin
Merhaba 🙋‍♀️ Neden gecikti acaba yumurtlama bu kadar , acaba iki kere mi yumurtladın 🤔 inşallah gebelik belirtisidir canım , amiin inşalalh burda birbirimize umut oluyoruz bir gün biz de vereceğiz o güzel haberi inşallah 🤲🏻 İlk denememi sizin

Merhaba 🙋‍♀️ Neden gecikti acaba yumurtlama bu kadar , acaba iki kere mi yumurtladın 🤔 inşallah gebelik belirtisidir canım , amiin inşalalh burda birbirimize umut oluyoruz bir gün biz de vereceğiz o güzel haberi inşallah 🤲🏻 İlk denememi sizin
Hayır canım ikinci yumurtlama olamaz adet bitiminden itibaren ovulasyon testi ile her gün takip ettim bilmiyorum bu ilk gecikme
İlk denemem değil ben aşılama yaptırdım daha önce ama olmadı eşimde de bendede sorun yok ama olmuyor doktorum yaşa bagliyor. Bizde birkaç ay kendimiz takip edip deneyelim dedik eşimle
Yumurtlama gecikince adette kayıyor değilmi yani yumurtlamadan 14 gün sonra olacak.

İnşallah öyledir ☺ Tek belirti şimdilik kaşık ağrıısı , inşallah canım inşallah çok istiyorum sağlıklı bir bebeğimin olmasını rabbim nasip eder inşallah hepimize 🤲🏻❤ Benim de 10 tane testim var şimdi bile yapmamak için zor tutuyorum 😂 kuzum sen ovülasyon takibi yapmış mıydın
Ya bende sabah direk wcye girdim ilk idrarla test yapmayayım diye yoksa tutamayacağım kendimi 😂 Evet kuzum yaptım çünkü benim regl düzenim çok bozuldu bir kaç aydır 😕 Bu ay 26.gün çift çizgi gördüm testte 27.günde t çizgisi daha koyuydu 28.günde çatlama oldu.Sen yaptın mı kuzum test ile takip ?

Mrb arkadaşlar
Merhaba canım bende bu ay 26.gün çift çizgi gördüm testte ama ben bu ağrıları ona yormadım geç yumurtlamadan dolayı olabilir mi inan hiç bir fikrim yok 🤷‍♀️ Inşallah bebişlerden kaynaklanıyordur bu ağrılarımız ☺️

Merhaba canım bende bu ay 26.gün çift çizgi gördüm testte ama ben bu ağrıları ona yormadım geç yumurtlamadan dolayı olabilir mi inan hiç bir fikrim yok 🤷‍♀️ Inşallah bebişlerden kaynaklanıyordur bu ağrılarımız ☺
Yumurtlama nin kacinci gününde sin
Valla bu öyle bir psikolojikı her ay aynısını yaşıyorum gönül gebelik olsun istediğinden ona yoruyor ☺🤗

Ya bende sabah direk wcye girdim ilk idrarla test yapmayayım diye yoksa tutamayacağım kendimi 😂 Evet kuzum yaptım çünkü benim regl düzenim çok bozuldu bir kaç aydır 😕 Bu ay 26.gün çift çizgi gördüm testte 27.günde t çizgisi daha koyuydu 28.günde çatlama oldu.Sen yaptın mı kuzum test ile takip ?
Hadi ya bak bu iyiymiş ben de kendimi engellemek için öyle yapacağım yoksa reflü gününe kadar bütün testler bitecek 😂 kuzum bende 4,5 aydır takip etmiyordum bu ay takip ettim bir gebenin günlüğü sayfasından aldım . 14. Gün t daha koyuydu benimde sonraki gün çatladı . Değerlendirdik bakalım gerisi rabbime kaldı 🤲🏻 Yaş kaç bu arada canım ☺️

Hayır canım ikinci yumurtlama olamaz adet bitiminden itibaren ovulasyon testi ile her gün takip ettim bilmiyorum bu ilk gecikme
İlk denemem değil ben aşılama yaptırdım daha önce ama olmadı eşimde de bendede sorun yok ama olmuyor doktorum yaşa bagliyor. Bizde birkaç ay kendimiz takip edip deneyelim dedik eşimle
Yumurtlama gecikince adette kayıyor değilmi yani yumurtlamadan 14 gün sonra olacak.
Anladım canım , evet yumurtlama gecikince adette gecikiyor sanırım yumurtlamadan sonra 14. Gün adet olunması gerekiyor . İnşallah sen de bebeğine kavuşursun en kısa zamanda 🤲🏻❤️

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merhaba kızlar çok acemiyim sizlere sormak istiyorum ilişkiden sonraki günler yumurtalık bölgesinde batma oldu hareket edince daha çok hissediyordum adet günüme daha çok var bu yaşıma kadar hiç böyle adet belirtisi de yaşamadım yumurtlama döneminde girmiştim ilişkiye ama geri çekilme yöntemi ile ilişki oldu . Bugün aşırı derecede kasık ağrım var ve kasık ağrısı bacağıma vuruyor hafif belimede vuruyor çok sık idrara çıkıyorum ve ömrümde ilk kez bu kadar uykulu oldum sizce yanlışlıkla hamile kalmış olabilir miyim 😁

Yumurtlama nin kacinci gününde sin
Valla bu öyle bir psikolojikı her ay aynısını yaşıyorum gönül gebelik olsun istediğinden ona yoruyor ☺🤗
7.günündeyim canım 😊 Aynen öyle inşallah bu ay alırız güzel haberi 😍

Hadi ya bak bu iyiymiş ben de kendimi engellemek için öyle yapacağım yoksa reflü gününe kadar bütün testler bitecek 😂 kuzum bende 4,5 aydır takip etmiyordum bu ay takip ettim bir gebenin günlüğü sayfasından aldım . 14. Gün t daha koyuydu benimde sonraki gün çatladı . Değerlendirdik bakalım gerisi rabbime kaldı 🤲🏻 Yaş kaç bu arada canım ☺
Aynen bende o sayfadan aldım 😍 Bakalım takdir Rabbimin kuzum inşallah tutmuştur 🤲 28 canım,sanırım aynı yaştayız nickinden anladigim kadarıyla sende 92 dogumlusun 🥰

Back