• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi bahşetti ama çok çok küçük haftalık bile değil folik asit başlattı haftaya tekrar kan vercekmişim değerlerin yükselmesi gerekiyomuş nolur dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah yükselir değerin, kaç çıktı peki ?

Ayy sorma ya ben 1kez gittim kan verdim keseyi gördük ama bebeği görmeye testlere nasıl gidicem kara kara düşünüyorum 😐😏

Evet ya bir de onun stresi var, Allah korusun hepimizi diyelim.

ya çok araştırdım da bu yerleşme kanaması için illa adetinin gecikmesi mi gerekiyor. adete 16 gün kala olan kanama ne anlama gelir ki?
Iyi aksamlae bu buyuk ihtimal yumurtlama kanamasidir sayet yunurtlamaniz henuz olmadiysa 😊

Kızlar çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi bahşetti ama çok çok küçük haftalık bile değil folik asit başlattı haftaya tekrar kan vercekmişim değerlerin yükselmesi gerekiyomuş nolur dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah
gözün aydın canım cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm

Ne demek canm Her zaman özelden de yazabilirsin 😘 sökülmeye başladım bende bu arada artık rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak 😊
Daha çok danışacağıma emin olabilirsin ben çok tecrübesizim hiç araştırmamıştım hiç kendimi açmıştım bu konuda ☺️

Back