- 1 Aralık 2019
- 1.283
- 1.754
- 63
Evet ben de 28 yaşındayımAynen bende o sayfadan aldımBakalım takdir Rabbimin kuzum inşallah tutmuştur
28 canım,sanırım aynı yaştayız nickinden anladigim kadarıyla sende 92 dogumlusun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de 28 yaşındayımAynen bende o sayfadan aldımBakalım takdir Rabbimin kuzum inşallah tutmuştur
28 canım,sanırım aynı yaştayız nickinden anladigim kadarıyla sende 92 dogumlusun
![]()
Bana da öyle geliyor kuzum nasipse eğer 2 veya 3 çocuk istiyoruz biz o yüzden yaş iyice geçmeden ilki olsun istiyoruzEvet ben de 28 yaşındayımyaş geçiyor gibi geliyor bana artık bebek istiyor insan ☺ İlk kez aldım ben o sayfadan yorumlara bakınca insan daha çok umutlanıyor
❤
Sanki birbirimizin aklımı okuyoruz vallahiBana da öyle geliyor kuzum nasipse eğer 2 veya 3 çocuk istiyoruz biz o yüzden yaş iyice geçmeden ilki olsun istiyoruz ☺ İnsallah ikiz olur benim çok istiyorumBen daha önce laboquick marka kullandım,tam hatırlamıyorum ama 4-5 sefer kullanmış olabilirim.Ilk defa o sayfadan aldım inşallah umutlarımız boşa çıkmaz canım
![]()
Ay o zaman hayırlı ise Rabbim sana da bana da ikiz nasip etsinSanki birbirimizin aklımı okuyoruz vallahibenim görümcemin ikizleri var . Hep derim eşime keşke ikiz olsa diye ☺ Biz de 2,3 tane düşünüyoruz rabbim nasip ederse
Ah ne güzel olur değil mi evde çocuk sesleri ❤ Çocuktan bıkanlar ben böyle deyince oluşunda görürsün cıvıl cıvıl sesleri diyor
![]()
Merhaba canım, az önce bende yaptım kocaman bi negatif
Benim normal regl tarihimin üzerinden 3 gün geçti ama bu ay çok geç yurtlama olduğu için yeniden hesaplama yaptim kuzum.Şu an yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim hesaplarıma göre reglime 5 gün var.Bu arada az önce teste dikkatlice baktım silik 2.çizgi çıkmış ama onu dikkate almıyorum ilk 5 dk içinde çıkmayıp saatler sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlarMerhaba canım, az önce bende yaptım kocaman bi negatiftakvime göre 8 gün var yazıyor ama bence daha erkek gelecek regl
Ama sanki erken yaptık testleri senin kaç gün var kuzum ☺
Canım atsana testii üzerinde saatler geçmediyse bir şeyler olabilir , heyecanlandım bak şimdiBenim normal regl tarihimin üzerinden 3 gün geçti ama bu ay çok geç yurtlama olduğu için yeniden hesaplama yaptim kuzum.Şu an yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim hesaplarıma göre reglime 5 gün var.Bu arada az önce teste dikkatlice baktım silik 2.çizgi çıkmış ama onu dikkate almıyorum ilk 5 dk içinde çıkmayıp saatler sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar![]()
Ben yapalı bir saat olacak bir çizgi belirmiş sonradanBenim normal regl tarihimin üzerinden 3 gün geçti ama bu ay çok geç yurtlama olduğu için yeniden hesaplama yaptim kuzum.Şu an yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim hesaplarıma göre reglime 5 gün var.Bu arada az önce teste dikkatlice baktım silik 2.çizgi çıkmış ama onu dikkate almıyorum ilk 5 dk içinde çıkmayıp saatler sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar![]()
Aynı seninki gibi işteBen yapalı bir saat olacak bir çizgi belirmiş sonradan![]()
Bence şimdi ümitlenmeyelim ben çok gördüm böyle sonradan çıkan çizgiAynı seninki gibi iştedikkate alsak mı acaba
![]()
Gördüm çizgiyi keşke gerçek olsa , allahım lütfenBen sabah 6da uyandım o zaman yaptım baktığımda üzerinden 5 saat falan geçmişti kuzum atıyorum fotoyu ama net görünmüyor Eki Görüntüle 2612294 Eki Görüntüle 2612294 Eki Görüntüle 2612295
Kuzum Ben bir tek düşük yaptığım gebeliğimde çift çizgi görmüştüm ondan sonra yaptığım testlerde ne kuruma çizgisi gördüm ne de sonradan çıkan bir silik çizgi o yüzden birazcık heyecanlanmadım desem yalan olurBence şimdi ümitlenmeyelim ben çok gördüm böyle sonradan çıkan çizgiTestler de bir garip hamilelik yok madem neden çift çiZgi çıkarıyorsunuz
testim markası ne kuzum senin benimki laboqick ☺
Bence bir iki gün sonda tekrar test yap kuzum, dediğin gibi bir şeyler olabilir inşallah vardır inşallahKuzum Ben bir tek düşük yaptığım gebeliğimde çift çizgi görmüştüm ondan sonra yaptığım testlerde ne kuruma çizgisi gördüm ne de sonradan çıkan bir silik çizgi o yüzden birazcık heyecanlanmadım desem yalan olurBenimkinin markası clear pink canım
Canım sen gittiğinde kaç haftalık dedi birde keseyi gördünüz mücok sevindimbneimde degerim sana yakin ben crsmaba gidecem
cnm simdi geldim hastaneden 5hafta 5günlük dedi bana keseyi gordum bugunCanım sen gittiğinde kaç haftalık dedi birde keseyi gördünüz mü
İnşallah ikimizinde vardır kuzucumBence bir iki gün sonda tekrar test yap kuzum, dediğin gibi bir şeyler olabilir inşallah vardır inşallah ☺☺ Kan vermeye git diyeceğim ama ortalık malum![]()