• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aynen bende o sayfadan aldım 😍 Bakalım takdir Rabbimin kuzum inşallah tutmuştur 🤲 28 canım,sanırım aynı yaştayız nickinden anladigim kadarıyla sende 92 dogumlusun 🥰
Evet ben de 28 yaşındayım 😍 yaş geçiyor gibi geliyor bana artık bebek istiyor insan ☺️ İlk kez aldım ben o sayfadan yorumlara bakınca insan daha çok umutlanıyor 🥰❤️

Evet ben de 28 yaşındayım 😍 yaş geçiyor gibi geliyor bana artık bebek istiyor insan ☺ İlk kez aldım ben o sayfadan yorumlara bakınca insan daha çok umutlanıyor 🥰
Bana da öyle geliyor kuzum nasipse eğer 2 veya 3 çocuk istiyoruz biz o yüzden yaş iyice geçmeden ilki olsun istiyoruz ☺️ İnsallah ikiz olur benim çok istiyorum 🤲🥰 Ben daha önce laboquick marka kullandım,tam hatırlamıyorum ama 4-5 sefer kullanmış olabilirim.Ilk defa o sayfadan aldım inşallah umutlarımız boşa çıkmaz canım 💕

Bana da öyle geliyor kuzum nasipse eğer 2 veya 3 çocuk istiyoruz biz o yüzden yaş iyice geçmeden ilki olsun istiyoruz ☺ İnsallah ikiz olur benim çok istiyorum 🤲🥰 Ben daha önce laboquick marka kullandım,tam hatırlamıyorum ama 4-5 sefer kullanmış olabilirim.Ilk defa o sayfadan aldım inşallah umutlarımız boşa çıkmaz canım 💕
Sanki birbirimizin aklımı okuyoruz vallahi 😍 benim görümcemin ikizleri var . Hep derim eşime keşke ikiz olsa diye ☺️ Biz de 2,3 tane düşünüyoruz rabbim nasip ederse 🤲🏻 Ah ne güzel olur değil mi evde çocuk sesleri ❤️ Çocuktan bıkanlar ben böyle deyince oluşunda görürsün cıvıl cıvıl sesleri diyor 😂

Sanki birbirimizin aklımı okuyoruz vallahi 😍 benim görümcemin ikizleri var . Hep derim eşime keşke ikiz olsa diye ☺ Biz de 2,3 tane düşünüyoruz rabbim nasip ederse 🤲🏻 Ah ne güzel olur değil mi evde çocuk sesleri ❤ Çocuktan bıkanlar ben böyle deyince oluşunda görürsün cıvıl cıvıl sesleri diyor 😂
Ay o zaman hayırlı ise Rabbim sana da bana da ikiz nasip etsin 😍😘 Ahahaha evet evet ben ikiz istiyorum diyince bana da kafayı mı yedin sen ikiz istenir mi diyorlar 😂 Aman hayırlısıyla olsunda o sesler bize dünyanın en güzel sesi gibi gelir 🤲

Yarın adet tarihim ayaklarım üşüyor arada karnıma kramp giriyor gebelik ilk belirtilerinde ayaklarda üşüme oluyor mu

Zeze92 Zeze92 merhaba canım ben bu sabah test yaptım negatif çıktı 😂 Sen ne durumdasın?
Merhaba canım, az önce bende yaptım kocaman bi negatif 😂 takvime göre 8 gün var yazıyor ama bence daha erkek gelecek regl🤦🏻‍♀️ Ama sanki erken yaptık testleri senin kaç gün var kuzum ☺️

Merhaba canım, az önce bende yaptım kocaman bi negatif 😂 takvime göre 8 gün var yazıyor ama bence daha erkek gelecek regl🤦🏻‍♀️ Ama sanki erken yaptık testleri senin kaç gün var kuzum ☺
Benim normal regl tarihimin üzerinden 3 gün geçti ama bu ay çok geç yurtlama olduğu için yeniden hesaplama yaptim kuzum.Şu an yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim hesaplarıma göre reglime 5 gün var.Bu arada az önce teste dikkatlice baktım silik 2.çizgi çıkmış ama onu dikkate almıyorum ilk 5 dk içinde çıkmayıp saatler sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar 🙃

Benim normal regl tarihimin üzerinden 3 gün geçti ama bu ay çok geç yurtlama olduğu için yeniden hesaplama yaptim kuzum.Şu an yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim hesaplarıma göre reglime 5 gün var.Bu arada az önce teste dikkatlice baktım silik 2.çizgi çıkmış ama onu dikkate almıyorum ilk 5 dk içinde çıkmayıp saatler sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar 🙃
Canım atsana testii üzerinde saatler geçmediyse bir şeyler olabilir , heyecanlandım bak şimdi ☺️☺️☺️

Ben yapalı bir saat olacak bir çizgi belirmiş sonradan 😀😂

Eklentiler

• 99ED203D-E09E-4E57-BD26-D4869E21B9D4.jpeg
    99ED203D-E09E-4E57-BD26-D4869E21B9D4.jpeg
    162,3 KB · Görüntüleme: 158
Aynı seninki gibi işte 😂 dikkate alsak mı acaba 😂
Bence şimdi ümitlenmeyelim ben çok gördüm böyle sonradan çıkan çizgi 🤦🏻‍♀️ Testler de bir garip hamilelik yok madem neden çift çiZgi çıkarıyorsunuz 😂 testim markası ne kuzum senin benimki laboqick ☺️

Bence şimdi ümitlenmeyelim ben çok gördüm böyle sonradan çıkan çizgi 🤦🏻‍♀️ Testler de bir garip hamilelik yok madem neden çift çiZgi çıkarıyorsunuz 😂 testim markası ne kuzum senin benimki laboqick ☺
Kuzum Ben bir tek düşük yaptığım gebeliğimde çift çizgi görmüştüm ondan sonra yaptığım testlerde ne kuruma çizgisi gördüm ne de sonradan çıkan bir silik çizgi o yüzden birazcık heyecanlanmadım desem yalan olur 🤭 Benimkinin markası clear pink canım

Kuzum Ben bir tek düşük yaptığım gebeliğimde çift çizgi görmüştüm ondan sonra yaptığım testlerde ne kuruma çizgisi gördüm ne de sonradan çıkan bir silik çizgi o yüzden birazcık heyecanlanmadım desem yalan olur 🤭 Benimkinin markası clear pink canım
Bence bir iki gün sonda tekrar test yap kuzum, dediğin gibi bir şeyler olabilir inşallah vardır inşallah ☺️☺️ Kan vermeye git diyeceğim ama ortalık malum 😔

Bence bir iki gün sonda tekrar test yap kuzum, dediğin gibi bir şeyler olabilir inşallah vardır inşallah ☺☺ Kan vermeye git diyeceğim ama ortalık malum 😔
İnşallah ikimizinde vardır kuzucum 😍😍😍 yarın sabah tekrar yapacağım test bol nasıl olsa elimizde 😂 Ama dediğin gibi kan vermeye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı 😔

Back