• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canim 3 dk oldu şuan sağlık ocağındaki ebemle görüştüm, hamileymişim 🙏🏼
Ama değerimin 1000 olması lazımken 275 çıkmış, geç döllenme olabilir dedi salı günü tekrar gidecem kan verecem, inşAllah değerlerim düzelir 🤰😔
Sık idrara çıktığım için her zaman koyu görmüyodum, karnım çok kasılma olmadı ama çok az sızladı ara sıra, göğsümün etrafı koyulaştı ve biraz büzüştü beyaz pütürler oluştu 🦋
Cok sevindim sizin adınıza inşallah yükselir bir an oncee❤️

Birde gece bulantım var kusma olmadı ama böyle midem bi tuhaf genelde sabah bulantı olur diolar gece bulantısı olan oldu mu

Canım benimde günüm geçti ara ara oldu neden oldugunu anlamadım alerji oldugumda dudağıma vuruyor benim şişiyo yanıyo falan aslında hap içiyorum ama yinede hamileliğe yormadım öyle bir belirti duymadgm için herhangi bir seye alerjin var mı ?
Yok kuzum ya ve ilk defa oldu böyle bişey :/ ara ara alttan iğne batıyo aniden geliyo 3 4 saniye sürüyo,sağ yumurtalık ara ara sancıyo,gece 2den önce yatmam ama bu ara 9 gibi gözlerim kapanıyo nerdeyse,12 saat uyusam da uykumu alamıyorum,yüzüm yanıyo ama ellerim ayaklarım üşüyo,buna dudak yanması da eklendi,psikolojik mi bunlar bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum her ay ümitlenip negatif görmekten yoruldum 14 ay oldu :( eşimde de bende de sorun yok ama olmuyo ya :(

Yok kuzum ya ve ilk defa oldu böyle bişey :/ ara ara alttan iğne batıyo aniden geliyo 3 4 saniye sürüyo,sağ yumurtalık ara ara sancıyo,gece 2den önce yatmam ama bu ara 9 gibi gözlerim kapanıyo nerdeyse,12 saat uyusam da uykumu alamıyorum,yüzüm yanıyo ama ellerim ayaklarım üşüyo,buna dudak yanması da eklendi,psikolojik mi bunlar bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum her ay ümitlenip negatif görmekten yoruldum 14 ay oldu :KK43: eşimde de bende de sorun yok ama olmuyo ya :KK43:
Canım vardır vakti saati canını sıkma rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dua et bol boll bu ay bende ilk defa korunmadım aynı belirtiler bende var 12 gün geçti benim senin geçti mi ?

Canım vardır vakti saati canını sıkma rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dua et bol boll bu ay bende ilk defa korunmadım aynı belirtiler bende var 12 gün geçti benim senin geçti mi ?
İnşallah hamilesindir canım :KK200: benim geçmedi adetime 5 gün var. Bi de geçen gün 3 gün üst üste aşırı baş ağrısı bel ağrısı ve sırt ağrısı yaşadım. Ya belirti aramak isteyince herşey belirti gibi geliyo insana,hep heveslenip üzülüyorum,artık hayırlısı bakalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi dua edip beklemek.. :KK51:

Benimde adetime beş gün var klomen kullanmıştım bu ay Dr 30 una kadar adet olmazsan ara demişti ama gogusumde çok fena sizi ve aşırı mide yanma var geceleri uyuyamıyorum sürekli kusmaktan acaba hamile miyim yoksa psikolojik mi bilmiyorum çok heyecanlıyım ama 30 una kdr beklicem

İnşallah hamilesindir canım :KK200: benim geçmedi adetime 5 gün var. Bi de geçen gün 3 gün üst üste aşırı baş ağrısı bel ağrısı ve sırt ağrısı yaşadım. Ya belirti aramak isteyince herşey belirti gibi geliyo insana,hep heveslenip üzülüyorum,artık hayırlısı bakalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi dua edip beklemek.. :KK51:
İnşallaahh ❤️oyle kuzum birde psikolojimizde cok etkileniyor belirti aramaktan o yüzdende adet gecikebiliyor , beklemekten baska care yok başka seylerle oyalan kafanı çok yorma derim. Günün geçsin 10 gün bekle inşallah güzel haberler alırız ❤️

Resim ekler misin testi canım ama dedim ya silikte olsa cizgi varsa hamilesin 🤰🤱
İnşallah öyledir ya hemen atıyorum foto üstteki geçen gün yaptığım alttaki bugün

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 90
İdrarı fazla damlatmıssın gibi ama bence hamilesin çizgi cıkmış ilk yaptığında belirgin hayırlı olsun ama yarın tekrarla bence ve 3 damla damlat idrar sadece🤭🤭🤗
Hepsinin üstünde 4 damla damlatın yazıyo bende hep öyle damlatıyorum ama yarın tekrar yaparım böyle çıkması bile bi umut ama dimi 🙏

Back