Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benim de 9 gun falan var adetime ama hiçbir belirti yok. ben çok şaşırıyorum sol kasık sağ kasık vs ağrımalarına karın ağrılarına falan. adet olacağım zaman da sadece olacağım gün biraz kasık ve karın ağrım oluyor, olduktan sonra yavaş yavaş kesiliyor.

hamile kalmak istiyorum ama bunları okudukça hiç belirti görmediğime üzülüyorum acaba belirtisiz hamile kalan da var mıdır?

Ayy çok sevindim adınıza darısı ben dahil tüm isteyenlere inşallah

Ben çok duydum tek belirti göstermeden hamile kalan inşallah hamilesinizdir

64 çıktı yani gebesiniz?? Bir daha 2 gün sonra gelin falan dediler mi yine değerlere bakmak için

Bende yeni öğrendim hamileliğimi valla adet belirtisinden başka belirti olmadı sonradan farkettiğim tek fark göğsümün kahverengi kısmında beyaz kabarcıklar oluşması oldu :)

Bende yeni öğrendim hamileliğimi valla adet belirtisinden başka belirti olmadı sonradan farkettiğim tek fark göğsümün kahverengi kısmında beyaz kabarcıklar oluşması oldu :)
Ayy burda bebiş haberlerini görünce o kadar mutlu oluyorum ki
Ne kadar zaman gecti adetinizden, sadece gögüs koyuluğundan mı anladınız, adet sancısı gibi sancılarınız oldu mu, ne çok soru sordum bi 10 tane daha sorarım heralde sorsam
Gözünüz aydın olsun

Canım döllenmeden hemen sonra belirli şeyler hissedebilirsin erken değil bence, 7 gün varmış adetine sabret ve adet günün geldiğinde kan testi yaptır bence, hatta bekleyebilirsen 2 gün geçsin ama bizler için beklemek ne kadar zor bilirim, ben 2 haftadır bekliyorum son 2 günüm kaldı kan testime adetim geçeli 6 gün oldu

Adet ağrısı gibi bel ağrım oldu hatta yataktan dayak yemis gibi yorgun uyanıyordum birde simdi aklıma gelen kokuya daha hassaslaştım adetim 1gün gecince idrar testiyle ögrendim kan verdim beta 1939 cıktı dünde keseyi gördük

Ayy iyi sabretmişsinizz inşallah güzel haberi alırsınız bakalım benim belirtiler de inşallah olumlu sonuçlanır

Ayy maşAllah ne güzel, benim 6 gün geçti adetime bir gün kala test yaptim bi tanesi silik çizgi çıktı idrarı çok damlatmışım ondan olabilir, diğeri negatif çıktı ikisini de aynı gün yapmıştım, şuan cumayı bekliyorum daha adetle ilgili bişeyim yok, kan testi verecem hayırlısıyla,
Kokuya hassasiyet dediğiniz, ben mesela afedersiniz kusma falan olmuyor ama koku rahatsız ediyor zorlasam kusacak gibi, midem kalkıyor, sizdeki de öyle birsey mi?

Ayy iyi sabretmişsinizz inşallah güzel haberi alırsınız bakalım benim belirtiler de inşallah olumlu sonuçlanır
Ayy inşAllah canım benim, negatif çıkacak diye öyle korkuyorum ki, beklemeye katlanıyorum, ikimize ve tüm isteyenlere versin RABBİM bebişlerimizi

Bende pişmiş kekin içindeki yumurtanın kokusunu alacak kadar hassas o derece ama bulantım yok henüz

Bende pişmiş kekin içindeki yumurtanın kokusunu alacak kadar hassas o derece ama bulantım yok henüz
Bazıların da bulantı hiç olmuyor ama olanlarda mesela bende 6.cı haftamdan sonra bi kac kez olmuştu, sürekli kendini tutamadan lavaboya koşma duygusu ve klozetin başından kalkamama fena bişey.. Ara ara zorlanıyorsunuz ama sonra çok özlüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…