Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

böyle sürekli tuvaletiniz gelıyormuş gıbı oluyor yanmayla beraber yapınca gecıyor :)

böyle sürekli tuvaletiniz gelıyormuş gıbı oluyor yanmayla beraber yapınca gecıyor :)
Sanırım dört haftalık hamilesin kan değerine göre :) benimkini 6 haftalıkken gördü doktor. Ultrasonda görünmeyebilir şu an çok küçük.

benim iki aydır farklı bir göğüs hassasiyetim var ilk kez reglime 13 kala göğüs ağrısı başlıyor iki aydır sonra kasık batmaları ağrıları , koku hassasiyeti iki aydır sadece 1 hafta kala oluyor bu hassasiyette , uykum var yataktan çıkamıyorum , belim sırtım ağrıyor, bu ay bide sarımsı değişik akıntı gelmeye başladı ama kokulu iltihabik bişi değil. ve aşırı şişkinliğim var iki aydır bu ay bi kaç gün kabızlık yaşadım bide dayanamayoıp test yaptım tabiki negatif çıktı . 7 gün var şuan reglime bakalım ilk kez böyle şeyler yaşayınca şaşırıyor insan

Arkadaslar son adet tarihim 11 aralik 8inde adet olmam gerekiyordu bugun hamike olduğumu ogrendim ama dr daha gtmedim 33.58 beta hcg kaf haftalik oluyor?

Arkadaslar son adet tarihim 11 aralik 8inde adet olmam gerekiyordu bugun hamike olduğumu ogrendim ama dr daha gtmedim 33.58 beta hcg kaf haftalik oluyor?
Tebrikler Daha başlangıç sanırım bir haftalık. İki üç gün sonra testi tekrarlayın değerin artması gerekiyor

Evet benim de öyleydi maalesef. Son üç aydır da göğüs batmaları başlamıştı baya ağrıyordu. Ama çoğunlukla psikolojik sanırım. Çünkü bunlar aslında regl öncesi belirtileri aynı zamanda ya da pko. Doktorla görüşün mutlaka

Slm hanımlar benimde hamilelik şüphesi var. Son adet tarihi 8 aralikti 5 ocakta olmam gerekiyirdu. Hamile miyim değil miyim bilemiyorum.

Hızlı sonuç veren idrar testleri var. Bir test yapın isterseniz
Teşekkür ederim.2 gün günüm geçti. Bir iki gün daha bekleyeyim. Hiç bir belirti de yok. Sadece idrara çok cikiyorum usuttum mu acaba diyorum. Bulantı felan hiç bir şey yok.

Teşekkür ederim.2 gün günüm geçti. Bir iki gün daha bekleyeyim. Hiç bir belirti de yok. Sadece idrara çok cikiyorum usuttum mu acaba diyorum. Bulantı felan hiç bir şey yok.
bende de hiçbir şey yoktu. o belirtiler biraz daha geç çıkıyor zaten.

bende de hiçbir şey yoktu. o belirtiler biraz daha geç çıkıyor zaten.
Biraz geç çıkıyor o belirtiler aslında evet ama hani imsan bir ip ucu bekliyor acaba .belimde ağrıyor hasta olscakmisim gibi. Neyse beklim bakalım 3lbet bir sonuç cikacak

Siz bu dönemde kilo aldınız mı? Bana kilo almışım gibi geliyor ama ekstra bir şey yediğim de yok çok merak ettim :)

ben de öyle hissediyorum ve korkudan tartıya çıkamıyorum :) çünkü zaten kilolu hamile kaldım şişkinlik çok fazla oluyor sanırım bu dönemde. onun da etkisi var :)

Arkadaslar merhaba,

Son adet tarihim 15 Aralik ve normalde bugun adet olmam lazim. Son iki haftadir kasiklarimdaki agri (ara ara gidip gelen bir agri) disinda baska hicbir belirtim yok. Iki gun once erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatifti. Aramizda adet günü agrilari artan ama sonunda hamile oldugunu ogrenen var midir?

ben de öyle hissediyorum ve korkudan tartıya çıkamıyorum :) çünkü zaten kilolu hamile kaldım şişkinlik çok fazla oluyor sanırım bu dönemde. onun da etkisi var :)
Vallahi ben de korkuyorum bakmaya ama sanki şiştim Henüz çok erken bir de...

Ben adet oldum olacağım dedim hep eşime. Adet gününden bir iki gün önceden başladı o sancılar ama en ufak bir kahve veya pembe akıntım bile olmadı. Gecikmenin ilk günü de testte çıktı. Umarım hamilesinizdir :)

Umarim Perirem:) Cok tesekkur ederim mesajin icin, saglikla bebegini kucagina alman dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…