böyle sürekli tuvaletiniz gelıyormuş gıbı oluyor yanmayla beraber yapınca gecıyor :)Akıntı normal beyaz akıntım var. İdrarda yanmam pek olmadı ama böyle baskı gibi hissediyorum ben hala. Evet ağrılar birden geliyor. Dün mesela regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı bastırdı :) Bugün yok. Yapabilirsen yürüyüş yap mutlaka yarım saat çok iyi geliyor.
Sanırım dört haftalık hamilesin kan değerine göre :) benimkini 6 haftalıkken gördü doktor. Ultrasonda görünmeyebilir şu an çok küçük.böyle sürekli tuvaletiniz gelıyormuş gıbı oluyor yanmayla beraber yapınca gecıyor :)
değer güzel dediniz o zaman endişe etmeye gerek yok yaşadıklarımda normal :)Sanırım dört haftalık hamilesin kan değerine göre :) benimkini 6 haftalıkken gördü doktor. Ultrasonda görünmeyebilir şu an çok küçük.
Ben bu durumu aylarca yaşadım. Her seferinde de emindim bu ay kesin hamileyim diye. Midem bulanıyordu. Başım dönüyordu bazı aylar. Kramp giriyordu kasıklarıma. Ama geçen ay neredeyse hiçbir belirti yaşamadım. Sıfır. Bat'ın ertesi günü direkt çıktı idrar testinde. Şu an sekizinci haftadayım ve hala herhangi bir kanama yaşamadım. Diğer aylara göre farklar şunlardı:
- Yumurtlama döneminde ilişkiye girerken beyaz akıntı takibi yapıyordum. Bir gün geldi o akıntı ve sonrasında kesildi. Normalde 4-5 gün sürer.
- Regl olacakmışım gibi bir ağrım vardı ama kesinlikle öyle regl şişkinliği gibi bir şey yoktu. Batmalar vardı. Özellikle sol kasıkta nefes kesen batmalar.
- Ateşim ilk belirtiydi o yüzden hasta değilseniz ateş belirti sayılmaz filan denilmiş ama gebelerde ilk belirtilerden birisi. Ateşim 36.9-37.5 bandındaydı hep ama hasta hissetmiyordum.
- Belli gıdalara hassasiyetim oldu. Kerevizi çok severim. Yerken çürük herhalde demiştim.
- Uyuma isteği vardı Bat'a yaklaştıkça ama öyle normal bir uyuma değil. Bayılma gibi bir uyuma. Yatağı zor buldurdum. Normalde uyumam o kadar :)
Ne zaman ki artık kafama takmayacağım dedim o zaman hamile kaldım :) Allah herkese nasip etsin.
En son 11 aralıkta olmuştum 8 ocakta da olmam gerekiyorduSon adet tarihiniz nedir merak ettim de ?
TebriklerArkadaslar son adet tarihim 11 aralik 8inde adet olmam gerekiyordu bugun hamike olduğumu ogrendim ama dr daha gtmedim 33.58 beta hcg kaf haftalik oluyor?
Evet benim de öyleydi maalesef. Son üç aydır da göğüs batmaları başlamıştı baya ağrıyordu. Ama çoğunlukla psikolojik sanırım. Çünkü bunlar aslında regl öncesi belirtileri aynı zamanda ya da pko. Doktorla görüşün mutlakabenim iki aydır farklı bir göğüs hassasiyetim var ilk kez reglime 13 kala göğüs ağrısı başlıyor iki aydır sonra kasık batmaları ağrıları , koku hassasiyeti iki aydır sadece 1 hafta kala oluyor bu hassasiyette , uykum var yataktan çıkamıyorum , belim sırtım ağrıyor, bu ay bide sarımsı değişik akıntı gelmeye başladı ama kokulu iltihabik bişi değil. ve aşırı şişkinliğim var iki aydır bu ay bi kaç gün kabızlık yaşadım bide dayanamayoıp test yaptım tabiki negatif çıktı . 7 gün var şuan reglime bakalım ilk kez böyle şeyler yaşayınca şaşırıyor insan
Slm hanımlar benimde hamilelik şüphesi var. Son adet tarihi 8 aralikti 5 ocakta olmam gerekiyirdu. Hamile miyim değil miyim bilemiyorum.
Teşekkür ederim.2 gün günüm geçti. Bir iki gün daha bekleyeyim. Hiç bir belirti de yok. Sadece idrara çok cikiyorum usuttum mu acaba diyorum. Bulantı felan hiç bir şey yok.Hızlı sonuç veren idrar testleri var. Bir test yapın isterseniz
bende de hiçbir şey yoktu. o belirtiler biraz daha geç çıkıyor zaten.Teşekkür ederim.2 gün günüm geçti. Bir iki gün daha bekleyeyim. Hiç bir belirti de yok. Sadece idrara çok cikiyorum usuttum mu acaba diyorum. Bulantı felan hiç bir şey yok.
Biraz geç çıkıyor o belirtiler aslında evet ama hani imsan bir ip ucu bekliyor acaba .belimde ağrıyor hasta olscakmisim gibi. Neyse beklim bakalım 3lbet bir sonuç cikacakbende de hiçbir şey yoktu. o belirtiler biraz daha geç çıkıyor zaten.
umarım güzel haberler alırsın Allah gönlüne göre versin :)Sevindim sizin adınıza benim de 2 gün geçti hafta sonuna kadar beklemedeyim
Siz bu dönemde kilo aldınız mı? Bana kilo almışım gibi geliyor ama ekstra bir şey yediğim de yok çok merak ettim :)umarım güzel haberler alırsın Allah gönlüne göre versin :)
Siz bu dönemde kilo aldınız mı? Bana kilo almışım gibi geliyor ama ekstra bir şey yediğim de yok çok merak ettim :)
Vallahi ben de korkuyorum bakmaya ama sanki şiştimben de öyle hissediyorum ve korkudan tartıya çıkamıyorum :) çünkü zaten kilolu hamile kaldımşişkinlik çok fazla oluyor sanırım bu dönemde. onun da etkisi var :)
Ben adet oldum olacağım dedim hep eşime. Adet gününden bir iki gün önceden başladı o sancılar ama en ufak bir kahve veya pembe akıntım bile olmadı. Gecikmenin ilk günü de testte çıktı. Umarım hamilesinizdir :)Arkadaslar merhaba,
Son adet tarihim 15 Aralik ve normalde bugun adet olmam lazim. Son iki haftadir kasiklarimdaki agri (ara ara gidip gelen bir agri) disinda baska hicbir belirtim yok. Iki gun once erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatifti. Aramizda adet günü agrilari artan ama sonunda hamile oldugunu ogrenen var midir?
Ben adet oldum olacağım dedim hep eşime. Adet gününden bir iki gün önceden başladı o sancılar ama en ufak bir kahve veya pembe akıntım bile olmadı. Gecikmenin ilk günü de testte çıktı. Umarım hamilesinizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?