• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar çok şükür gecenin bu saatinde neyim olduğunu öğrendim acile gittik kasık ağrısından ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktorda şaşırdı kötü kokulu akıntı yok yanma yok falan. İlaç verdi şimdi onları kullanıcam sonra soğan kürünü yapıcam birdaha enfeksiyon kapmıyormuşsun. Buda gebeliğe engel çünkü
Canım hamilelik şüphen varsa ve dayanabilirsen ilaçları kullanma regline kadar 😊 Çok geçmiş olsun

Canım hamilelik şüphen varsa ve dayanabilirsen ilaçları kullanma regline kadar 😊 Çok geçmiş olsun

yok yok şüphem zaten beta da bakıldı 0.1 çıktı . dün doktor şikayetlerimi sorduma nlattımyani gebeliğe benziyor dedi kendide şaşırdı adam sonra :D dedim ama ben test yaptım negatif dedim :D şase vermiş bide parol vermiş çok enteresan ama akıntım yok koku yok yanma yok şlk kez böyke enfeksiyon geçiriyorum ben

Selamlar 7 aylik evliyim bugune kadar hic korunmadik aylardir test yapmaktan ve hep negatif gormekten yilmistim ama az once bi test yaptom sanki var gibi sizlerde bakarmisiniz ?ama dosyayi yukleyemiyom

Selamlar 7 aylik evliyim bugune kadar hic korunmadik aylardir test yapmaktan ve hep negatif gormekten yilmistim ama az once bi test yaptom sanki var gibi sizlerde bakarmisiniz ?ama dosyayi yukleyemiyom
20200111_172451.webp

BEnde gördüm çizgiyi canım inşallah vardır kaç günün geçti acaba
Daha gunum gecmedi erken gebelik testi ile yaptim canim yumurtlamaya gore 3 gun var takvim uygulamasina gore 6 gun var gercekten var degilmi cizgi sadece ben gormuyorum yani

Daha gunum gecmedi erken gebelik testi ile yaptim canim yumurtlamaya gore 3 gun var takvim uygulamasina gore 6 gun var gercekten var degilmi cizgi sadece ben gormuyorum yani
Hemen 5 dk içindemi çıktı canım çizgi evet var bende gördüm belirtin varımı peki yumurtlama gününden bu yana

Hemen 5 dk içindemi çıktı canım çizgi evet var bende gördüm belirtin varımı peki yumurtlama gününden bu yana
Evt ilk 5 dakka icinde cikti bende inanamadim o yuzden buraya atip sizlere danismak istedim aylardir negatif gormekten yilmistim hayir hic bir belirti olmadi sadece dun bowling oynamaya gittigimizde kendimi zorladim sanirim kasiklarima batar gibi girdi sonra evde yatip dinlenince gecti onum disinda bir belirti yok ben hala inanamiyorum😲

Evt ilk 5 dakka icinde cikti bende inanamadim o yuzden buraya atip sizlere danismak istedim aylardir negatif gormekten yilmistim hayir hic bir belirti olmadi sadece dun bowling oynamaya gittigimizde kendimi zorladim sanirim kasiklarima batar gibi girdi sonra evde yatip dinlenince gecti onum disinda bir belirti yok ben hala inanamiyorum😲
AY inşallah vardır canım ya kan testi verebileceksen durumdaysan ver yada günün geçtikten sonra ver dayanabilirsen tabi cabım en azından netleşir

AY inşallah vardır canım ya kan testi verebileceksen durumdaysan ver yada günün geçtikten sonra ver dayanabilirsen tabi cabım en azından netleşir
Pazartesi hastaneye gidip veririm nasipse esiminde 14 ocak dogum gunu insallah rabbim nasip ederse ona dogum gunu suprizim olur o yuzden acile gidip vermeyim simdi hemde gunum yaklasmis olur ogune kadar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah🙏

Pazartesi hastaneye gidip veririm nasipse esiminde 14 ocak dogum gunu insallah rabbim nasip ederse ona dogum gunu suprizim olur o yuzden acile gidip vermeyim simdi hemde gunum yaklasmis olur ogune kadar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah🙏
AMin inşallah canım testi tekrarlarsın olmadı çok heyecanlı bende bu ay ovulasyon testi denedim bekliyorum öylem

Bende 6 aylık evliyim canım bizde hiç korunmadık 2 ay önce benimde bu şekilde silik çıkmıştı ve hamileydim ama benimki kimyasal gebelik oldu maalesef inşallah seninki sağlıklı bir gebelik olur 😊🥰 silik çıkmasının nedeni gebeliğin yeni olması
Evt az once acilde tahlil yaptirdim 53 kusur cikti
Screenshot_20200112-202037_Chrome.webp

Evt az once acilde tahlil yaptirdim 53 kusur ciktiEki Görüntüle 2575720
Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsin Allah kucağında almayı nasip etsin 🥰🥰 benimde 9 gün gecikti 3. Gün tahlilde negatif çıktı ama hissediyorum ve normalde hiç gecikmezdi çarşamba günü gidicem bende tekrar 🤭 ama ben dayanamayıp test aldım sabah yapıcam bakalım ne çıkıcakk

Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsin Allah kucağında almayı nasip etsin 🥰🥰 benimde 9 gün gecikti 3. Gün tahlilde negatif çıktı ama hissediyorum ve normalde hiç gecikmezdi çarşamba günü gidicem bende tekrar 🤭 ama ben dayanamayıp test aldım sabah yapıcam bakalım ne çıkıcakk
Tesekkir ederim canim sizler icinde dua edicem gec dollenme olabilir belkide ondan cikmamistir 9 gun az bi gecikme degil cunku

Iyi aksamlar bayanlar.. 4 aydir bebek dusunuyoruz... 3 aydır olumsuz sonuc aldık. Fakat bu ay yumurtlama günümden 5 gun sonra kadin doğuma muayene olmak zorunda kaldım . Dr rahim duvarin kalinlasmis korumaya almis kendini gebelik olabilir dedi. Bende heveslendim haliyle kanda erken cikar dediler dr muayenesinden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. Negatifti ama kasim bölgem sis yumurtlama doneminden beri. Goguslerim sertlesti uykuya düşkünlüğüm.basladi. suan adetime 5.gun var adetimi bekleyecegim ama kasik sisligi olurmu hamilelikte yardimci olursaniz cok sevinirim
Selam tebrik ederim
Acaba rahim kalinliginiz kac milim di

Back