günaydın bilgili hanımlar, beni de aydınlatın lütfen.
benim normalde cumartesi adet olmam gerekiyordu. üşütsem de stresli de olsam adet düzenim değişmez hep zamanında gelir ama adet olmadım 2 defa test yaptım hiç bir şey çıkmadıkarnım da ağrıyor adet olacakmışım gibi ama tık yok.
değişiklik olarak hayıt otu içiyordum 20 gündür falan ama o da geciktirmez tam tersi düzene koyar diye okuyorum... hamile olsam da kesin çıkardıçok zor ya bu durumlar
Canım tek bir kere mi ilişkiden sonra kanaman oldu yoksa bir kaç kere tekrarladimiBen regl günü öncesinde test yapmış biriyim. En belirgin hamilelik belirtim İlişki sonrası açık pembe kanamam oldu. Tahriş veya regl başladı sandım. 1 güne geçti test yaptım 2 sn de çift çizgi gördüm. Öncesinde yapmayın testi çıkmaz demeyin ben 45 günde regl olurken 28.günde 5 tl lik testle çıktı.
Sen her ihtimale karşı o otları içmeyi bırak gebelik falan varsa zarar vermesin. Erken gebelik testi denedin mi?
İçmedim dün ve bugün. normal 5 tl lik testlerden alıp yaptım bugün de bekleyeceğim yarın tekrar yapacağım
Erken gebelik testi al onunla yap yada direk kan var aile hekiminde bence
bugünle 3 gündür karnım ağrıyor. umarım hamileyimdir hastalanırsam çok üzülürüm
Üzülme yapıcak bişi yok bende bu ay kesin gebeyim dedm o kadar belirttim oldu ki regl oldum sonra. Demekki nasip değilmiş şuan Allah ne zaman isterse o zaman nasip eder hep böyle düşün. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Üzme kafana takma sal kendini inşallahhh hamişsin dir
Slm arkadaşlar benimde yumurtlama tarihimden beri karnımda kasıklarımda belimde yanmayla sonuç ne
Kızlar çevrimiçi olan varmı? Adetime5 gün kaldı ve yoğun kaşık ağrısı çekiyorum bacağıma atıyor. Bir düşükyapmıştım o zaman da alt karında ağrı ve göğüs ağrısı vardı ama şimdi göğüs ağrısı hiç yok. Hamile ola bilir miyim acaba? Umut var mı Lütfen cevap verin kafayı yiyeceğim neredeyse
O hatayı çok yaptım ama elimde değilRegl gecikmeden gebelikten şüphe etme ciddi hayal kırıklığı olur
Benimde Adet tarihim 23 aralıktı fakat ben o günden beri kahve lekelenme oldum ağrı çektim mide bulantısı ve baş dönmeside vardı ara ara. Bu sabah ağrım şiddetlendi lavobaya gittim pembe kırmızı arası klozet kan içindeydi hala ağrım var hastaneye gitsemmi gebelik mi yoksa sadece adet gecikmesi i acaba. Adet kanı kokar bide bu kokmuyoErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Mevsim değişikliklerinde bu tarz şeyler oluyor heycan yapma gecikmeye bekleMeraba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 1 seneden sonra istedik ama adet düzensizliklerin vardı doktora gittim eşim de gitti bi sorun yok 7 8 aydır düzenli deniyoruz olmadi henüz bi geçen at çok gecikti adetim ama doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi şimdi ise adetimin 27. Günü 3 gündür göğüslerinin ucu çok acıyor hiç olmazdı böyle kasiklarimda batmalar var bide belim ve kalçama ağrılar giriyor bunlar bi belirti olabilir m sizce tecrübeli varsa bana da yardım ersin nolur
Hayırlısı bakalım göğüs uçlarim ilk defa böyle açıldığını gördüm amaMevsim değişikliklerinde bu tarz şeyler oluyor heycan yapma gecikmeye bekle
Hayırlısı bakalım göğüs uçlarim ilk defa böyle açıldığını gördüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?