• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hanımlar merhaba banada bi yardımcı olurmusunuz.15 gündür midem bulanıyor başım dönüyor ve normalde vücut ısım 36.2dir.yumurtlamadan sonrada ölçüğümde hep 36.7 çıkıyordu.2 gün önce adet oldum ama hala midem bulaniyor ve ateşim 36.7 kafam karıştı

Hanımlar merhaba banada bi yardımcı olurmusunuz.15 gündür midem bulanıyor başım dönüyor ve normalde vücut ısım 36.2dir.yumurtlamadan sonrada ölçüğümde hep 36.7 çıkıyordu.2 gün önce adet oldum ama hala midem bulaniyor ve ateşim 36.7 kafam karıştı
Ateşin yüksek seyretmesi gebeliğe delalet değildir. Adet olmuşsunuz fakat içinizde bir kuşku varsa ozaman kanda beta-hcg baktırın

Eklentiler

• 17A2CE6A-6B2E-4A65-9B73-07725E98283D.webp
    17A2CE6A-6B2E-4A65-9B73-07725E98283D.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 82
Belirtiler neler hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

Amiin inşallahh 🤗 ben bu ay soğan kürü yapmıştım o yüzden aslında beklemiyordum hatta yumurtlama dönemimin haftasında kanamam oldu biraz ama regl gecikince iyice şüphelenmeye başladım genelde belirtilerimde
Yorgunluk hissi ve uyku
Sürekli regl olcakmış hissiyle kasık batmaları
Sık idrara çıkma
Göğüs hassasiyetiydi

Herkese merhabalar, korunmasız birlikteliğe göre 2 hafta zaman geçti ve adetim 5 gün gecikti sizce kanda çıkar mı hamilelik var ise?

Merhaba kızlar bu belirtilerin hepsini bende yaşadım. Göğüslerim dolgun ve uçları dokunulmayacak derecede ağrıyordu ilişkimden 12 gün sonrada kanama oldu adet günümden 6 gün önce. Şuanda kanamam var adet miyim bilmiyorum Hamile miyim Değil miyim bilmiyorum bana bi yardımcı olun lütfen :/

Iyi aksamlar bayanlar.. 4 aydir bebek dusunuyoruz... 3 aydır olumsuz sonuc aldık. Fakat bu ay yumurtlama günümden 5 gun sonra kadin doğuma muayene olmak zorunda kaldım . Dr rahim duvarin kalinlasmis korumaya almis kendini gebelik olabilir dedi. Bende heveslendim haliyle kanda erken cikar dediler dr muayenesinden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. Negatifti ama kasim bölgem sis yumurtlama doneminden beri. Goguslerim sertlesti uykuya düşkünlüğüm.basladi. suan adetime 5.gun var adetimi bekleyecegim ama kasik sisligi olurmu hamilelikte yardimci olursaniz cok sevinirim

Kızlar her belirti gebelik belirtisi değil ben geçen ay düzenli ilişkiye girdim regl e 13 gün kala göğüs ağrısı kasık ağrısı başladı koku hassasiyeti oldu baş dönmesi sıcak basması ayakların soğuması kasıklara sertlik herşeyi yaşadım regl günümde bi damla kan geldi dedim implantasyon heralde ondan sonra normal regl e döndü bildiğin. Çok umutlanmayın hayal kırıklığı oluyor ben çok kaptırmıştım herhalde çok ağladım sonra sizde üzmeyin kendinizi. Regl 1 hafta gecikmeden kondurmayın

Back
X