Hemen lan testi yaptır sen genelde gebelik çıkıyorEki Görüntüle 2569308
kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik fotoğrafta da tam çıkmıyor ama ben görüyorum. sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır?
Ne zaman cıktı o cızgı ılk 5dk ıcınde mı?Eki Görüntüle 2569308
kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik fotoğrafta da tam çıkmıyor ama ben görüyorum. sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır?
10 dk dolmuştuNe zaman cıktı o cızgı ılk 5dk ıcınde mı?
İlk idrarlamı yaptınız peki?10 dk dolmuştu
Evet bu sabah ilk idrarlaİlk idrarlamı yaptınız peki?
Ikı gun sonra testı tekrarlayın derim. 5dk dan sonra cıkan sonucları dıkkate almayın dıyor fakat ıstısnalar var tabıEvet bu sabah ilk idrarla
Evet haklısınız yarın yaparım diyorum ama iki gün beklemek daha garanti olucak sanki teşekkür ederimIkı gun sonra testı tekrarlayın derim. 5dk dan sonra cıkan sonucları dıkkate almayın dıyor fakat ıstısnalar var tabı
Rıca ederım. Umarım bebıs vardırEvet haklısınız yarın yaparım diyorum ama iki gün beklemek daha garanti olucak sanki teşekkür ederim ☺
Ateşin yüksek seyretmesi gebeliğe delalet değildir. Adet olmuşsunuz fakat içinizde bir kuşku varsa ozaman kanda beta-hcg baktırınHanımlar merhaba banada bi yardımcı olurmusunuz.15 gündür midem bulanıyor başım dönüyor ve normalde vücut ısım 36.2dir.yumurtlamadan sonrada ölçüğümde hep 36.7 çıkıyordu.2 gün önce adet oldum ama hala midem bulaniyor ve ateşim 36.7 kafam karıştı
Canım tek bir kere mi ilişkiden sonra kanaman oldu yoksa bir kaç kere tekrarladimi
Evet canım şimdi yardıra yardıra kan testine git tebriklerSanırım var
Belirtiler neler hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinSanırım var
Belirtiler neler hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Çıkar canım istersen emin olmak için önce idrar testi yapHerkese merhabalar, korunmasız birlikteliğe göre 2 hafta zaman geçti ve adetim 5 gün gecikti sizce kanda çıkar mı hamilelik var ise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?