• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sanmıyorum gelecek sanki kırmızılar 😢
Öyle deme gelmediği sürece umut var benim de günüm bugün dü olmadım daha ağrım sızım var her an olcakmışım gibi test te yaptım ama negatif testin kutusundaki tarih 4 ay geçmişti doğru olabilir mi sonuç

Öyle deme gelmediği sürece umut var benim de günüm bugün dü olmadım daha ağrım sızım var her an olcakmışım gibi test te yaptım ama negatif testin kutusundaki tarih 4 ay geçmişti doğru olabilir mi sonuç
Aaa tarihi mi geçmiş bence yanlış olabilir test canım , akıntın da çok oluyor mu

Selam kızlar benimde adetim ayın 25i ama 4 gündür kahve renkli lekeleme yasiyorum 1.5 aydır evliyim gebelik olabilirmi sizce varmı bi fikriniz sigara kullanıyorum açıkçası hemen bebeğimin olabileceğini düşünmüyorum ama yerleşme kanaması olabilirmi diye düşündüm lekelenmenin geldiği ilk gün test yaptım negatifti eğer yerleşme kanamasiysa kaç gün sonra idrar testimde çıkar varmı bir bilginiz

Selam kızlar benimde adetim ayın 25i ama 4 gündür kahve renkli lekeleme yasiyorum 1.5 aydır evliyim gebelik olabilirmi sizce varmı bi fikriniz sigara kullanıyorum açıkçası hemen bebeğimin olabileceğini düşünmüyorum ama yerleşme kanaması olabilirmi diye düşündüm lekelenmenin geldiği ilk gün test yaptım negatifti eğer yerleşme kanamasiysa kaç gün sonra idrar testimde çıkar varmı bir bilginiz

Gecikmeden sonraki 3. Gün kesin net çıkar yeni evli olduğun için regl düzenin değişiyor da olabilir yada ara kanama geçiriyor olabilirsin. Bence bir doktora görün zaten yeni evlendiğinn için mutlaka simir falanda yaptır

Bende ayın 30una randevu aldım doktorumdan aynı zamanda idrarda yanmada var enfeksiyonmu kaptım acaba kanama ondan olabilirmi kızlar

cnm hasta olduğum icin gittim kalpcarpintisi olmsuti ozaman ilaç vermek icin baktilar ama 0.1cikti doktor bu değer hafatya kadar okadar artmaz deid
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah neden oluyormus çarpıntı ? Valla doktorlara da güvenim kalmadı sen yinedr adetin geçmesini bekle

Ben regl günü öncesinde test yapmış biriyim. En belirgin hamilelik belirtim İlişki sonrası açık pembe kanamam oldu. Tahriş veya regl başladı sandım. 1 güne geçti test yaptım 2 sn de çift çizgi gördüm. Öncesinde yapmayın testi çıkmaz demeyin ben 45 günde regl olurken 28.günde 5 tl lik testle çıktı.

günaydın bilgili hanımlar, beni de aydınlatın lütfen.

benim normalde cumartesi adet olmam gerekiyordu. üşütsem de stresli de olsam adet düzenim değişmez hep zamanında gelir ama adet olmadım 2 defa test yaptım hiç bir şey çıkmadı :( karnım da ağrıyor adet olacakmışım gibi ama tık yok.

değişiklik olarak hayıt otu içiyordum 20 gündür falan ama o da geciktirmez tam tersi düzene koyar diye okuyorum... hamile olsam da kesin çıkardı :( çok zor ya bu durumlar

Back
X