- 14 Aralık 2019
- 20
- 2
- 6
- 39
Haklisin kafaya takmiyorum desemde bi yerlerde duruyor doktor onumuzdeki ay adetin 2. Gunu gel asilama yapicaz dedi isallah tutarpsikolojk olarak belirtilerden çok etkileniyoruz bu bir gerçek kafan rahat olmazsa çocuk sahibi olamıyorsun bir an bile acaba olur mu tutar mı diye düşünmemen lazım. bide ilişkiden sonra 2 saat yat bekle gün aşırı ilşki kurmaya çalış ama bunu çocuk için yapma arkadaşım eşini sevdiğin için yap. sabır et inşallahh en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına :)))
Inşallah canm hayrlisi olsun hakkındaHaklisin kafaya takmiyorum desemde bi yerlerde duruyor doktor onumuzdeki ay adetin 2. Gunu gel asilama yapicaz dedi isallah tutar
Haklisin kafaya takmiyorum desemde bi yerlerde duruyor doktor onumuzdeki ay adetin 2. Gunu gel asilama yapicaz dedi isallah tutar
Arkadaslar herkese meraba birsey soracagim cok cok cok cok ozur dileyerek bir fotograf atacagim boyle bi akinti yasayan varmi aranizda adetim iki gun gecikti ama test yaptim negatif cikti kafamda deli sorularrrrr
Haklisin kafaya takmiyorum desemde bi yerlerde duruyor doktor onumuzdeki ay adetin 2. Gunu gel asilama yapicaz dedi isallah tutar
Bence artık yapmalısın iyi dayanmışsınKızlar ayağım hiç ısınmıyor bide aşırı baş ağrım var adetim 3 gün gecikti normalde hiç geçmezdi ne zaman test yapmaliyim
Sıcak basıyor ama ayaklarım çok üşüyor sıcak su torbası koysam bisey olur muBence artık yapmalısın iyi dayanmışsın
Ayaklarına koy canım ben de aynı moddayım şu an adete 2 gün var üşüyor ayaklarım , test yapmadın mıSıcak basıyor ama ayaklarım çok üşüyor sıcak su torbası koysam bisey olur mu
Hayır yapmadım daha önce bi düşük yaptım şimdi çok tedirginim ilişkiden 2 hafta geçti henüz bisey olmaz düşüncesindeyimAyaklarına koy canım ben de aynı moddayım şu an adete 2 gün var üşüyor ayaklarım , test yapmadın mı
Korkunu anlıyorum , peki var gibi hissediyo muusnHayır yapmadım daha önce bi düşük yaptım şimdi çok tedirginim ilişkiden 2 hafta geçti henüz bisey olmaz düşüncesindeyim
Sol kasığımda doluluk hissi batma ve bazen ağrı varKorkunu anlıyorum , peki var gibi hissediyo muusn
İmşallah bebiştendir aynıları bende de varSol kasığımda doluluk hissi batma ve bazen ağrı var
Ağrı bazende karnımın tamamına yayılıyor
Zeze senin adet tarihin ne zamanİmşallah bebiştendir aynıları bende de var ☺
Inşaallah sizinde vardırİmşallah bebiştendir aynıları bende de var
23 AralıkZeze senin adet tarihin ne zaman
İnşallahInşaallah sizinde vardır
Sanmıyorum gelecek sanki kırmızılarHadi bakalım bişey kalmamış mutlu haberini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?