- 5 Mayıs 2017
- 106
- 58
- 18
- 36
şu dediklerinin hepsi bende var su an ayyy hamile miyim.ki yaaaa testi nerden aldiniz internetten miAdetimden 7 Gün önce predictor early erken gebelik testi aldim ve sonuc hamileyim....
Kasik batmasi iliskiden yani yumurtlamadan 5-7 gün sonra basliyor ve ara ara devam ediyor. Adet agrisi sancisi gibi degil bambaska bisey. Gögüsler agriyor hani bayagi farkli oluyor....
Tabikide edecegim senin icinde dua. Insallah tuttursun Allah yardimcin olsun ve Allah hepimize güzel saglikli bir evlat nasip etsin insallah.yaaaa bosuna dememisim kesinliklw gozunaydin bana da dua eder misin insallah tutmustur bu ay
Hayir eczaneden. Predictor early erken gebelik testi kesin dogru sonuc veriyor ben cok memnun kaldim.şu dediklerinin hepsi bende var su an ayyy hamile miyim.ki yaaaa testi nerden aldiniz internetten mi
Canım çok sevindim inşallah allah kucağına alıp o cennet kokusunu koklamani nasip eder.kendine dikkat et ceviz yoğurt süt kivi muz portakal somon balığı bol bol tüket şu aralar dinlen öyle.herşeye koşturma:)) dualarım sizinle herşey gönlünüzce olsun canlarım benim seviliyorsunuz:)
Foto yüklermisin daha iyi yardimci olabiliriz sanaCanım konu da açtım benim testim de sizin gibi çıktı bir bakar mısınız? Çok heyecanlıyım var mı yok mu deliricem
Foto yüklermisin daha iyi yardimci olabiliriz sana
sabredemiyom.bacim ya yarin kan testi icin 150km yol gidicemSessiz gemi bacım sen naptın var mı bi haber bebisden umarım vardır:) allah hayırlısını versin sabret :)
bence varCanım konu da açtım benim testim de sizin gibi çıktı bir bakar mısınız? Çok heyecanlıyım var mı yok mu deliricem
Var gibi bence, erken gosteren test ise bu sekilde olmasi normal. Ben gözünüz aydin diyorumBu sabah daynadim erken gebelik testi yaptim... Cok iyi bir doktorun tavsiyesine dayanarak her iki güne bir iliskiye girdin. Böyle olunca öyle yada böyle yakaliyormusuz yumurtlamayi...
1 haftadir migdem hafif hafif bulaniyor....
Gögsümün bazi noktalarina basinca sizliyor..
Degisik tatlar canim cekiyor dün bi tabak tursu yedim üstüne helva sonra bide salca ...
Gecenlerde sabah sabah uyandim ilk lavabta sonra sucuk koktu ve ben dayanamayip yaptim testi cok silik 2. bir cizgi cikti...
Gecen ayda yapmistim bu testi hic bir cizgi cikmamisti.... hemen ümitlenmek istemiyorum ama hamile olma ihtimalim varmi fikirlerinizi almak istiyorum
Tesekkür ederim
Bence var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?