Inşallah ya Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBence var
Hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ya Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBence var
Hayırlı olsun
Amin canım bana da dua etInşallah ya Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ederim tabiki Allahim tez vakitte sizede nasip etsin insallah benimde adetime 4 gun var gecikirsem kan testi yaptrcamAmin canım bana da dua et
Bu teste göre var gözüküyor sizin evet adetiniz geçsin öyle test yaptırın Çünkü şuan daha ufak test yaptırsanız bile 2-3 gün sonra tekrar yaptırıp artış olup olmadığına bakarlar . Başka testiniz varsa evde çizginin koyulaşıp koyulaşmadıiına bakabilirsiniz . Ben internetten 10 lu test almıştım çizgi çıkmamasına rağmen ya olursa diye hergün yaptım test kalmadıEderim tabiki Allahim tez vakitte sizede nasip etsin insallah benimde adetime 4 gun var gecikirsem kan testi yaptrcam
Bncede var bariz belli silik çizgi :).rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin.inşallh bırgün bende bu iknci cizgiyi görürüm .allah isteyem herkese nasip etsinBenimde bu şekilde oldu 4 gün kala boyle cikti szce varmidir?
Inşallah inşallh hayrlı haberler alorsın.bende 8 gün gecıkme ama hala test yapmadım adet agrım var diye korkuyorum yapmaya.inşallah isteyen herkese verir rabbimCok saolun Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah adetime 1 gun kaldi bekliyorum bakalim adet olmazsam bi test daha yapicam insallah saglikla hayrlisyla vardir banada dua edin olurmu
Adetine kac gun kala yaptin benimde belirtilerim var 14 de oldum gecen ay yapsam cikarmi erken gebelik testiSonrada gittim doktora beta hcg testi yaptırdım 123.9 sonuç 4 haftalık hamileyim şimdi 5. Haftanızdayız çok şükür
Adetine kac gun kala yaptin testi ?Dediginiz cikti kan testim dogrulandi hamileymisim :)) 4 hafta2 günlük