- 22 Mart 2018
- 68
- 36
- 3
- 28
kasık batmalarin ve akintn 2 3 gun olup gectimi yoksa dvam ediymu canimCanım benim düzensiz di kafam esti öyle yaptım ama hiç umudum yoktu
anldim canim cok tesekkur ederim cevap icinBenim ilk kasik batmam çok şiddetliydi martin ortasına doğru oldu yani test yapmadan 15 gün önce kasik batmam olmuştu canım anlik di bi bıçak saplanır gibi oldu sonra geçti vi kaç kez böyle tekrarladı ama ilki gibi şiddetli değildi şuan da var böyle adet olacakmışım gibi oluyorm arada adetle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi
demekki adetle ayni belirtiler anladigim kadariyla canim?Vala ben sana şöyle diyim hani gebe olduğunu bilmesem o ağrılarda ağa hastalandım derdim yani :))
bebegim sen yine iyi benim 3 yildir olmuyoAynen canım benim inşallah hamissindir değil sende üzülme 6. Ayda kaldım gebe dua dua dua hep dua et
Evet hamileymisim :) Kan testide dogruladiHamilesin cnm gözün aydın
Evet 4 hafta 2 günlük hamileyim :)
Dediginiz cikti kan testim dogrulandi hamileymisim :)) 4 hafta2 günlükkesinlikle hamilesin
Allah bağışlasın inşallahEvet 4 hafta 2 günlük hamileyim :)
Kan testi dogruladi
Hamileymisim cok mutlu oldum. Umarim bu hamileligim yolunda gider inan cok korkuyorum tekrar düüsk olur diye... 4 hafta 2 günlük hamileyimBi git kan testi yaptır canım inşallah gönlündeki neyse o olmuştur hayırlı haberlerini bekliyorm:))
Adetimden 7 Gün önce predictor early erken gebelik testi aldim ve sonuc hamileyim....kizlar rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
bat ne zamandi ve siz kac gun kala test yaptiniz
birde kasık batmalariniz nezama basladi hala devam ediyormu ?
Amin insallah.Allah herkese nasip eder insallah...Allah bağışlasın inşallah
Darısı tüm isteyenlere
yaaaa bosuna dememisim kesinliklw gozunaydin bana da dua eder misin insallah tutmustur bu ayDediginiz cikti kan testim dogrulandi hamileymisim :)) 4 hafta2 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?