ay koydum sandim yüklememis meger iyiki hatirlattinFoto koyar mısın canim
ay koydum sandim yüklememis meger iyiki hatirlattin
Bir test daha yapacagim yarin pazartesi kan vermeye giderim. Ben bir hamilelik gecirdim malesef kalbi durdu o hamileligimdede ayni zamanda kasik agrim oldu ve bu sefer daha fazlaydi.. hemende ümitlenmek istemem ama räyamda kac kere gördüm icimden bir his var diyor amabakalim hayirlisi...Canım bahsettigin belirtiler için çok erken ama yine de çizgiyi gördüm hamile olabilirsin bir kan testi yaptır derim :)
Burda daha iyi gözüküyorBelirtiler psikolojik olabilir. Ama cizgi var gibi biraz daha beklemelisin.
Ay gercektenmi? Dalga gecmiyorsunuz demi? Cizgiyi sizdemi gördünüz?kesinlikle hamilesin
silik cizgiyi girdugum icin oyle dedim burdan haber verin lutfenAy gercektenmi? Dalga gecmiyorsunuz demi? Cizgiyi sizdemi gördünüz?
Yarin yine yapcam sabah idrariyla test bakalim ne cikacak....
Ve bu sabahki testim 3 dakika icinde 2. cizgi cikti ve 5 dakikada belirginlesti gercekten hamileyim sanirimsilik cizgiyi girdugum icin oyle dedim burdan haber verin lutfen
Cok tesekkür ederim buda bu sabahki testimBende çizgi gördüm :) ama belirtileriniz psikolojik bence cok cok erken çünkü o belirtiler için
Evet kasık batması olan bir şey zaten gögüs dolgunluğu ağrısıı bunlar ilk belirtileri bu yüzden adetle cok karıstırılıyor :) ama siz daha fazla normal test ypmayın bence gidin kan verin haftanıza göre değerlerinizi öğreninCok tesekkür ederim buda bu sabahki testim
Bende öyle düsündüm ama kasigimda batmalar kesinlikle psikolojik degil....
cok istahlandim bazi seyler psikolojik yapmamiz mümkün degil tabikide insan kendini hamile hissederse ister istemez herseyi ona yoruyor ama ikinci testimde cizgi 3 dakikada belirginlesti 5 dakikada iyice netlesti düsük yasadigim hamileliktede böyleydi cizgim
Ve bu sabahki testim 3 dakika icinde 2. cizgi cikti ve 5 dakikada belirginlesti gercekten hamileyim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?