Erken gebelik testim?

Prodictor ile yaptım ilk etapta belirgin değildi 10 dk içerisinden belirginleşti. Resimdeki ilk yaptığımın 1-2 dk sında çıktı.
Sadece predictor mu yaptınız yoksa artimedde mi yaptınız ? Predictorun cok hassas olmadığını söyledikleri halde bu çizgi çıktıysa muhtemelen o
Prodictor canım Predictor pahalı olan ondan elimde yok ben toplu Prodictor almıştım hb dan.
Anladım onunla ilgili bir bilgim yok

Maşallah sizin etken döllenme çok belli
Benim hiçbir sorunum yoktu ama olmuyordu eşimde de yok. İki çatlatma iğnesi bir aşılama oldum. 1 ay sonra kendiliğinden oldu düşünün ben o kadar salmıştım ve kabullenmiştim yok olmuyor para biriktirelim de tüp bebek yaptıralım diyordum. Vücut hissediyor onu. Çat diye olmuş mesela.

Genel de öyle diyorlar salınca oluyormuş diye

Çok doğru bir yorum benim daha ilk deneme ilk olunca sabırsız oluyormuş insan
İlk 7 8 ay asla sallamayan ben sonrasında Allah Allah bir şey mi vardan aşılamaya kadar süren bir stres hali. İlk aydan stres yapma bence. Yaşın kaç ve ne zamandan beri evlisin? Özellikle gün takibi yapmamanı öneririm keyfine bak olacağı varsa oluyor.

14 aydır evliyim 29 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…