Sadece predictor mu yaptınız yoksa artimedde mi yaptınız ? Predictorun cok hassas olmadığını söyledikleri halde bu çizgi çıktıysa muhtemelen oProdictor ile yaptım ilk etapta belirgin değildi 10 dk içerisinden belirginleşti. Resimdeki ilk yaptığımın 1-2 dk sında çıktı.
Anladım onunla ilgili bir bilgim yokProdictor canım Predictor pahalı olan ondan elimde yok ben toplu Prodictor almıştım hb dan.
Ben 28 günde bir oluyorum düzenlidir şimdi 17+4teyimEvett sizin baya belirgin regliniz kaç günde bir oluyor? Benimde böyle çıktı var mı yok mu bilinmezdeyim
Regl günümü bekliyorumBen 28 günde bir oluyorum düzenlidir şimdi 17+4teyimkan verin bence
Stresten geciktirebilirsiniz de bence vermek en iyisi ben 3 4 gün kala bin küsürlerle öğrenmiştimRegl günümü bekliyorum
Maşallah sizin etken döllenme çok belliStresten geciktirebilirsiniz de bence vermek en iyisi ben 3 4 gün kala bin küsürlerle öğrenmiştim
Benim hiçbir sorunum yoktu ama olmuyordu eşimde de yok. İki çatlatma iğnesi bir aşılama oldum. 1 ay sonra kendiliğinden oldu düşünün ben o kadar salmıştım ve kabullenmiştim yok olmuyor para biriktirelim de tüp bebek yaptıralım diyordum. Vücut hissediyor onu. Çat diye olmuş mesela.Maşallah sizin etken döllenme çok belli
Genel de öyle diyorlar salınca oluyormuş diyeBenim hiçbir sorunum yoktu ama olmuyordu eşimde de yok. İki çatlatma iğnesi bir aşılama oldum. 1 ay sonra kendiliğinden oldu düşünün ben o kadar salmıştım ve kabullenmiştim yok olmuyor para biriktirelim de tüp bebek yaptıralım diyordum. Vücut hissediyor onu. Çat diye olmuş mesela.
Onu yapmak da kolay değil gerçekten salmakla saldığını zannetmek arasında dağ kadar fark varGenel de öyle diyorlar salınca oluyormuş diye
Çok doğru bir yorum benim daha ilk deneme ilk olunca sabırsız oluyormuş insanOnu yapmak da kolay değil gerçekten salmakla saldığını zannetmek arasında dağ kadar fark var
İlk 7 8 ay asla sallamayan benÇok doğru bir yorum benim daha ilk deneme ilk olunca sabırsız oluyormuş insan
14 aydır evliyim 29 yaşındayımİlk 7 8 ay asla sallamayan bensonrasında Allah Allah bir şey mi vardan aşılamaya kadar süren bir stres hali. İlk aydan stres yapma bence. Yaşın kaç ve ne zamandan beri evlisin? Özellikle gün takibi yapmamanı öneririm keyfine bak olacağı varsa oluyor.