Erken gebelik testim?

bluesea00

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
41
4
Kızlar BAT 20 yada 21 kasım marka artımed markasınım erken gebelik testi herkes yanlış sonuc veriyor demiş ama bilemedim adetime 5 gün falan var tahminimce daha az belirgin olanı ilk 1 dk içinde gördüm diğer biraz daha belirgin olanı 20.dksı falan testin Ovulasyonla takip ettim yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim yumurtlama zamanından beri göğüs hassasiyetm var bu kadar ama aynı zamanda adet belirtisi oşduğu için bilemiyorm ne dersiniz varmıdır Bu arada bitanede normal kaset test yaptm onda negatif çıktı daha erken biliyorm ama gene de yaptm meraktan

Eklentiler

• 1000035583.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000035553.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 33
Çizgi çok sağda sanki bu testin pek güvenilir olmadığı söyleniyor bence yarın başka test yapın

Eger elinizde ovulasyon testi varsa yapin hamile olanlarda ovulasyon testi çok koyu çıkıyor yarında erken gebelik testiyle ilk sabah idrariyla testi yenileyin

Eger elinizde ovulasyon testi varsa yapin hamile olanlarda ovulasyon testi çok koyu çıkıyor yarında erken gebelik testiyle ilk sabah idrariyla testi yenileyin
Ovulasyon testi herkeste hamileyken kopkoyu çıkmıyor ama negatif olup hamile olanları okumuştum burda

Benimde reglime 6 gün var prodictor erken gebelik testi yaptım. Flaşla görünüyor çizgi acaba erken diyemi böyle emin olamıyorum.

Eklentiler

• IMG_1938.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…