Artı Med Erken gebelik testi

Şimdi yaptım kızlar, böyle çıktı direk 😇 Acaba hamilemiyim, hala inanamıyorum çünkü 🥲

Eklentiler

• 089E6D21-4ED9-4683-96E9-12668CB34DB4.jpeg
    089E6D21-4ED9-4683-96E9-12668CB34DB4.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaslar gonapeptyl testleri pozitif cikartiyor olabilir mi? Gonapeptyl de hcg var mi yok mu anlamdım. Testler 3gundur bu sekilde cikiyor bugun 7.gunum.

Eklentiler

• 1000068292.jpg
    1000068292.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaslar gonapeptyl testleri pozitif cikartiyor olabilir mi? Gonapeptyl de hcg var mi yok mu anlamdım. Testler 3gundur bu sekilde cikiyor bugun 7.gunum.
Merhaba çizgi bariz bir şekilde görünüyor, içinizin rahat etmesi için bir de farklı bir marka deneyin, ben öyle yaptım pazartesi de kan vereceğim inşallah

En alttaki testte muhtemelen ölçüm hatalı, çünkü çıkması gereken kırmızı çizgi de yok. Bence başka bir marka ile deneyin bir de

Merhaba çizgi bariz bir şekilde görünüyor, içinizin rahat etmesi için bir de farklı bir marka deneyin, ben öyle yaptım pazartesi de kan vereceğim inşallah
Ama ben hergun igne oluyorum gonapeptyl, bazilari diyor ki catlatma igneleri yalanci pozitif cikariyor. O zman baska marka da yapsam ayni çıkar. Of

Transferden beri hergun catlatma ignesi olarak da kullanilan, transfer sonrasinda da tutunmasina yardimci olmasi acisindan kullanilan gonapeptyl diye bir igne kullanıyorum hergun 1/2 doz
Tup bebek yani dimi seninki canim dogru mu anladim?
Eger tup bebekse zaten doktorlar 5 veya 6gun pozitif gorurur diyorlar diye biliyorum
İgne etkisi degilse cok net pozitif
😍

Tup bebek yani dimi seninki canim dogru mu anladim?
Eger tup bebekse zaten doktorlar 5 veya 6gun pozitif gorurur diyorlar diye biliyorum
İgne etkisi degilse cok net pozitif
😍
Evet tup bebek, 5.gun test yapmaya basladim. Tek sorun şu yaptigim igneden dolayi da yalanci pozitif cikiyor olabilir.. sevincem sevinemiyorum resmen ya..

X