- 9 Ağustos 2019
- 70
- 25
- 35
- Konu Sahibi Eslemiracle
İnşallah, yazarım ben de sabırsızlıkla bekliyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tebrikler️Şimdi yaptım kızlar, böyle çıktı direk Acaba hamilemiyim, hala inanamıyorum çünkü
Ben artmed erken gebelik ile degil kasetle ogrendim mesela ve sonucun büyük ihtimal 200-400 beta arasiŞimdi yaptım kızlar, böyle çıktı direk Acaba hamilemiyim, hala inanamıyorum çünkü
Evet tebrikler️
Çok teşekkür ederimBen artmed erken gebelik ile degil kasetle ogrendim mesela ve sonucun büyük ihtimal 200-400 beta arasi
Harika masallah
TeşekkürlerEvet tebrikler️
Merhaba çizgi bariz bir şekilde görünüyor, içinizin rahat etmesi için bir de farklı bir marka deneyin, ben öyle yaptım pazartesi de kan vereceğim inşallahArkadaslar gonapeptyl testleri pozitif cikartiyor olabilir mi? Gonapeptyl de hcg var mi yok mu anlamdım. Testler 3gundur bu sekilde cikiyor bugun 7.gunum.
En alttaki testte muhtemelen ölçüm hatalı, çünkü çıkması gereken kırmızı çizgi de yok. Bence başka bir marka ile deneyin bir deArkadaslar gonapeptyl testleri pozitif cikartiyor olabilir mi? Gonapeptyl de hcg var mi yok mu anlamdım. Testler 3gundur bu sekilde cikiyor bugun 7.gunum.
Ama ben hergun igne oluyorum gonapeptyl, bazilari diyor ki catlatma igneleri yalanci pozitif cikariyor. O zman baska marka da yapsam ayni çıkar. OfMerhaba çizgi bariz bir şekilde görünüyor, içinizin rahat etmesi için bir de farklı bir marka deneyin, ben öyle yaptım pazartesi de kan vereceğim inşallah
Yok hepsinde var biri ters duruyo:)En alttaki testte muhtemelen ölçüm hatalı, çünkü çıkması gereken kırmızı çizgi de yok. Bence başka bir marka ile deneyin bir de
Daha tecrübeli arkadaşlar yazar birazdan, çatlatma iğneleri hakkında bir bilgim yok maalesef . En garantisi kan testi sanırım..Ama ben hergun igne oluyorum gonapeptyl, bazilari diyor ki catlatma igneleri yalanci pozitif cikariyor. O zman baska marka da yapsam ayni çıkar. Of
Evet ama suan yaptirip moral bozmak da istemiyorum, dr 14unde istedi. Şu igneyle ilgili bi bilgi bulsam cozucem olayiDaha tecrübeli arkadaşlar yazar birazdan, çatlatma iğneleri hakkında bir bilgim yok maalesef . En garantisi kan testi sanırım..
İsterseniz bununla ilgili başlık aratın mutlaka vardır benzer sorular soran, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizinEvet ama suan yaptirip moral bozmak da istemiyorum, dr 14unde istedi. Şu igneyle ilgili bi bilgi bulsam cozucem olayi
Catlatma ignesi mi oldun?Arkadaslar gonapeptyl testleri pozitif cikartiyor olabilir mi? Gonapeptyl de hcg var mi yok mu anlamdım. Testler 3gundur bu sekilde cikiyor bugun 7.gunum.
Transferden beri hergun catlatma ignesi olarak da kullanilan, transfer sonrasinda da tutunmasina yardimci olmasi acisindan kullanilan gonapeptyl diye bir igne kullanıyorum hergun 1/2 dozCatlatma ignesi mi oldun?
Tup bebek yani dimi seninki canim dogru mu anladim?Transferden beri hergun catlatma ignesi olarak da kullanilan, transfer sonrasinda da tutunmasina yardimci olmasi acisindan kullanilan gonapeptyl diye bir igne kullanıyorum hergun 1/2 doz
Evet tup bebek, 5.gun test yapmaya basladim. Tek sorun şu yaptigim igneden dolayi da yalanci pozitif cikiyor olabilir.. sevincem sevinemiyorum resmen ya..Tup bebek yani dimi seninki canim dogru mu anladim?
Eger tup bebekse zaten doktorlar 5 veya 6gun pozitif gorurur diyorlar diye biliyorum
İgne etkisi degilse cok net pozitif