Artı Med Erken gebelik testi

Merhaba sonucunuz ne çıktı? Yeni gördüm msjınızı, ben artımed le öğrendim ilk onla test yaptım pozitif çıktı. Doğru çıktı yani
Benim de şey oldu Ben de asimet'le yattım Çift çizgi çıktı ama hani kan testi verdim Adetime 4 gün vardı 2.30 çıktı Doktorum da iki gün sonra tekrarlamamı söyledi işte yarın tekrardan tahlil vereceğim

Merhaba acaba ne gibi belirtileriniz vardı ve yumurtlama döneminde mi ilişkiye girdiniz ben yumurtlamadan iki gün önce ilişkiye girdim pek umudum yok
İlişki dönemlerimi sıkı sıkıya takip edemedim inanın, o yüzden tam hatırlamıyorum yumurtlamaya denk gelmiş ama sıkı sıkıya 2 günde bir ilişki kuralına uyamadım. Beklenen adet günümden 2 gün önce medartı erken gebelik testiyle çift çizgi gördüm. Sonra bu marka hakkında buradaki yorumları görünce, bir sonraki başka bir marka ile tekrardan yaptım direk çift çizgi çıktı. Adet günümde ise gidip kan verdim betam 800 küsür çıktı. Tabi herkesin yumurtlama dönemi ayrı ayrı oluyor. Değerler de belirtiler de ayrı. Yalnız burada okuduklarım gibi adet belirtisi gibi 1 hafta önceden başlayan ara ara olup hemen duran adet sancısı gibi hafif sancılarım vardı. Normal adette hani ağrı oluyo devam ediyo ya burda öyle değil, birkaç saniyelik sürelerle yokluyo. Bir ikincisi ayaklarım çok üşüyodu, ama göğüslerim daha yeni yeni hassaslaşmaya başladı ama boyut aynı. Bir de çok susuyodum ben. Yorgunluk halsizlik bulanık görme garip bir his oluşuyor. Açıkçası normal adetten tek farklı ağrının sürekli değil de ara ara kısa saniyelrle olup geçmesi diye düşünüyorum

İlişki dönemlerimi sıkı sıkıya takip edemedim inanın, o yüzden tam hatırlamıyorum yumurtlamaya denk gelmiş ama sıkı sıkıya 2 günde bir ilişki kuralına uyamadım. Beklenen adet günümden 2 gün önce medartı erken gebelik testiyle çift çizgi gördüm. Sonra bu marka hakkında buradaki yorumları görünce, bir sonraki başka bir marka ile tekrardan yaptım direk çift çizgi çıktı. Adet günümde ise gidip kan verdim betam 800 küsür çıktı. Tabi herkesin yumurtlama dönemi ayrı ayrı oluyor. Değerler de belirtiler de ayrı. Yalnız burada okuduklarım gibi adet belirtisi gibi 1 hafta önceden başlayan ara ara olup hemen duran adet sancısı gibi hafif sancılarım vardı. Normal adette hani ağrı oluyo devam ediyo ya burda öyle değil, birkaç saniyelik sürelerle yokluyo. Bir ikincisi ayaklarım çok üşüyodu, ama göğüslerim daha yeni yeni hassaslaşmaya başladı ama boyut aynı. Bir de çok susuyodum ben. Yorgunluk halsizlik bulanık görme garip bir his oluşuyor. Açıkçası normal adetten tek farklı ağrının sürekli değil de ara ara kısa saniyelrle olup geçmesi diye düşünüyorum
Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için 😊 bakalım inşallah tutar ne diyeyim 🥹 sizin de hayırlı olsun 🌸

Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi insan merak ediyor acaba betam düzenli artacak mı keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım, boş , kimyasal, dışgebelikse ya gibi gibi gibi ihtimallerrr 😶‍🌫️süreç nasıl ilerliyor benzer tedirginleri siz de yaşadınız mı? 🙂 bir nebze de olsa rahatliyo insan duyunca
Ahh ya suan tam da bu vaziyetteyim. 9.gun kan degerim 291 cikti. 11gun yani dunku 477. Cok moralim bozuk ikiye katlamadi. Hep endiseliyim. Bi de bu boyle gelince çöktüm resmen. Yarin tekrar test yapilicak. Umarim duzene girer nolur iyi dileklere dualara ihtiyacım var🙏

Ahh ya suan tam da bu vaziyetteyim. 9.gun kan degerim 291 cikti. 11gun yani dunku 477. Cok moralim bozuk ikiye katlamadi. Hep endiseliyim. Bi de bu boyle gelince çöktüm resmen. Yarin tekrar test yapilicak. Umarim duzene girer nolur iyi dileklere dualara ihtiyacım var🙏
Kendinizi strese sokmayın bence kötü bir yükselme değil☺️sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba hanımlar,
Öncelikle Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasib etsin, tez zamanda en müjdeli haberleri almak dileği ile. Ben bu sabah adetime 2 gün kala Med Artı marka erken gebelik testi yaptım fotoda gördüğünüz gibi silik çizgi çıktı. 2 yıllık evliyim, yaşım 35. 2 yıldır deniyoruz. Birkaç ay ara verdiğimiz dönem oldu. Ve ilk defa gebelik testi yaptım. Nedense bir farklı his ediyorum bu ay… Bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim acaba hamile miyim? Bu marka ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen çok olmuş ondan emin olamadım.
Gayet net yalancı olsa bu kadar net olmazdı sanırım bi kan tahlili verin bence hayırla sağlıkla gelsin bebisiniz

X