Erken gebelik testim?

Kaset test sadece ona güven 8aydır hayal kırıklığına uğradım bu erken testlerden gına geldı artık ınsanların hayalleri oynuyorlar ben kaset aldım trenyoldn beta 15 de algıma yaptı dırek cok şükür yalancı pozıtıf hıc çıkarmadı cok şükür suan da hamıleyım kullancaksan kaset kullan sana tavsıyem

Reglnize kaç gün vardı peki

Reglnize kaç gün vardı peki
Benim reglimi o gün dört gün vardı dört gün öncesinden öğrendim zaten çok yenı 1haftadır biliyorum asagı yukarı ya ben çok hayal kırıklığına uğruyordum dediğim gibi gerçekten bu erken gebelik testlerinden artık bıktım burada çoğu kadınla bu yüzden çok üzülüyor o yüzden her zaman gerçekten emin olmak için en garanti testleri alın ben aldığım test işte içinde on tane var hadi biri yanlış olsa diğeri olamaz on tanesinden bir tanesi yanlış çıksın ama ben onu hiç yanılmadım yani ben de hiç yalancı pozitif de çıkarmadı dediğim gibi erken gebelik testinden daha hızlı çıkartıyor çünkü erken gebelik testlerinde de beta 20 iken falan algılıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam

Bende regl günümü bekliyim ona göre hareket ederim teşekkür ederim cevabınız için

Bende regl günümü bekliyim ona göre hareket ederim teşekkür ederim cevabınız için
Ben reglime 3 ya da 4 gün varken öğrendim. Hem erken gebelikte hem de kaset testte kıpkırmızı çizgi çıkmıştı. Bence döllenme vaktine göre de değişiyor. Bazılarının gecikse bile daha açık çizgi çıkıyor ki reglimin gecikmesinden 3 4 gün sonra biz alttan muayeneyle keseyi görmüştük. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tebrik ederim sizi birde erken döllenme varsa kız bebek diyorlar

Demek ki bu tez doğru siz hangi marka test kullanmıştınız bu arada
Ben dört gözle beklediğim için hiç ihtimal vermediğim dikkat etmediğim saldığım o ay oldu ve adet oldum olacak gibiydim hatta bir hafta öncesinde pembe leke geldi aa erken oluyorum dedim sonra devam etmedi sonra tekrar ağrıyla leke geldi durdu en son şüphelenince test yaptım

yerleşme kanaması gerçekleşmiş sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…