Kaset test sadece ona güven 8aydır hayal kırıklığına uğradım bu erken testlerden gına geldı artık ınsanların hayalleri oynuyorlar ben kaset aldım trenyoldn beta 15 de algıma yaptı dırek cok şükür yalancı pozıtıf hıc çıkarmadı cok şükür suan da hamıleyım kullancaksan kaset kullan sana tavsıyemKızlar BAT 20 yada 21 kasım marka artımed markasınım erken gebelik testi herkes yanlış sonuc veriyor demiş ama bilemedim adetime 5 gün falan var tahminimce daha az belirgin olanı ilk 1 dk içinde gördüm diğer biraz daha belirgin olanı 20.dksı falan testin Ovulasyonla takip ettim yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim yumurtlama zamanından beri göğüs hassasiyetm var bu kadar ama aynı zamanda adet belirtisi oşduğu için bilemiyorm ne dersiniz varmıdır Bu arada bitanede normal kaset test yaptm onda negatif çıktı daha erken biliyorm ama gene de yaptm meraktan
Reglnize kaç gün vardı pekiKaset test sadece ona güven 8aydır hayal kırıklığına uğradım bu erken testlerden gına geldı artık ınsanların hayalleri oynuyorlar ben kaset aldım trenyoldn beta 15 de algıma yaptı dırek cok şükür yalancı pozıtıf hıc çıkarmadı cok şükür suan da hamıleyım kullancaksan kaset kullan sana tavsıyem
Benim reglimi o gün dört gün vardı dört gün öncesinden öğrendim zaten çok yenı 1haftadır biliyorum asagı yukarı ya ben çok hayal kırıklığına uğruyordum dediğim gibi gerçekten bu erken gebelik testlerinden artık bıktım burada çoğu kadınla bu yüzden çok üzülüyor o yüzden her zaman gerçekten emin olmak için en garanti testleri alın ben aldığım test işte içinde on tane var hadi biri yanlış olsa diğeri olamaz on tanesinden bir tanesi yanlış çıksın ama ben onu hiç yanılmadım yani ben de hiç yalancı pozitif de çıkarmadı dediğim gibi erken gebelik testinden daha hızlı çıkartıyor çünkü erken gebelik testlerinde de beta 20 iken falan algılıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsamReglnize kaç gün vardı peki
Bende regl günümü bekliyim ona göre hareket ederim teşekkür ederim cevabınız içinBenim reglimi o gün dört gün vardı dört gün öncesinden öğrendim zaten çok yenı 1haftadır biliyorum asagı yukarı ya ben çok hayal kırıklığına uğruyordum dediğim gibi gerçekten bu erken gebelik testlerinden artık bıktım burada çoğu kadınla bu yüzden çok üzülüyor o yüzden her zaman gerçekten emin olmak için en garanti testleri alın ben aldığım test işte içinde on tane var hadi biri yanlış olsa diğeri olamaz on tanesinden bir tanesi yanlış çıksın ama ben onu hiç yanılmadım yani ben de hiç yalancı pozitif de çıkarmadı dediğim gibi erken gebelik testinden daha hızlı çıkartıyor çünkü erken gebelik testlerinde de beta 20 iken falan algılıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Ben reglime 3 ya da 4 gün varken öğrendim. Hem erken gebelikte hem de kaset testte kıpkırmızı çizgi çıkmıştı. Bence döllenme vaktine göre de değişiyor. Bazılarının gecikse bile daha açık çizgi çıkıyor ki reglimin gecikmesinden 3 4 gün sonra biz alttan muayeneyle keseyi görmüştük. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bende regl günümü bekliyim ona göre hareket ederim teşekkür ederim cevabınız için
Tebrik ederim sizi birde erken döllenme varsa kız bebek diyorlarBen reglime 3 ya da 4 gün varken öğrendim. Hem erken gebelikte hem de kaset testte kıpkırmızı çizgi çıkmıştı. Bence döllenme vaktine göre de değişiyor. Bazılarının gecikse bile daha açık çizgi çıkıyor ki reglimin gecikmesinden 3 4 gün sonra biz alttan muayeneyle keseyi görmüştük. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet bebişim kızTebrik ederim sizi birde erken döllenme varsa kız bebek diyorlar
Demek ki bu tez doğruEvet bebişim kız
Ben dört gözle beklediğim için hiç ihtimal vermediğim dikkat etmediğim saldığım o ay oldu ve adet oldum olacak gibiydim hatta bir hafta öncesinde pembe leke geldi aa erken oluyorum dedim sonra devam etmedi sonra tekrar ağrıyla leke geldi durdu en son şüphelenince test yaptımDemek ki bu tez doğrusiz hangi marka test kullanmıştınız bu arada
Evett sizin baya belirgin regliniz kaç günde bir oluyor? Benimde böyle çıktı var mı yok mu bilinmezdeyimBiri en güvenilir olan erken gebelik testi p harfiyle başlayan diğerinin markasını hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 3505851
yerleşme kanaması gerçekleşmiş sizdeBen dört gözle beklediğim için hiç ihtimal vermediğim dikkat etmediğim saldığım o ay oldu ve adet oldum olacak gibiydim hatta bir hafta öncesinde pembe leke geldi aa erken oluyorum dedim sonra devam etmedi sonra tekrar ağrıyla leke geldi durdu en son şüphelenince test yaptım