Artı Med Erken gebelik testi

Bir de dün kasık bel hafif kramp ve batmalarım vardı. Direkt hissttiriyodu. Bu sabah uyandığımda henüz yeni uyandım gerçi, bişey hissetmiyorum sanki. Erken öğrenmenin de dezavantajı bu acaba lar insanı kemirip duruyo. Yarın tkrardan kan vereceğim.

Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi insan merak ediyor acaba betam düzenli artacak mı keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım, boş , kimyasal, dışgebelikse ya gibi gibi gibi ihtimallerrr 😶‍🌫️süreç nasıl ilerliyor benzer tedirginleri siz de yaşadınız mı? 🙂 bir nebze de olsa rahatliyo insan duyunca

Tebrikler hamilesin senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin bende bu ay bekliyorum inşallah bende pozitifi görürüm🤲🏻💕
Çok teşekkür ederim, umarım sizin de her şey gönlünüzce olur 🤲🤲 hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağınıza alırız. İşte öğrendikten sonra da zaman geçmiyo bir yandan 🙂 Rabbim en hayırlısını nasib etsin sağlıkla :)

Çok teşekkür ederim, umarım sizin de her şey gönlünüzce olur 🤲🤲 hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağınıza alırız. İşte öğrendikten sonra da zaman geçmiyo bir yandan 🙂 Rabbim en hayırlısını nasib etsin sağlıkla :)
Amin canım inşallah ben regl günümü bekliyom günler geçmiyor sen bebişin gelişimi için bekliyorsun günler geçmiyor çok stresli bi durum ya 😅

Merhaba hanımlar,
Öncelikle Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasib etsin, tez zamanda en müjdeli haberleri almak dileği ile. Ben bu sabah adetime 2 gün kala Med Artı marka erken gebelik testi yaptım fotoda gördüğünüz gibi silik çizgi çıktı. 2 yıllık evliyim, yaşım 35. 2 yıldır deniyoruz. Birkaç ay ara verdiğimiz dönem oldu. Ve ilk defa gebelik testi yaptım. Nedense bir farklı his ediyorum bu ay… Bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim acaba hamile miyim? Bu marka ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen çok olmuş ondan emin olamadım.

Emin olmak için kan verin. Ne desek boş.

İnan öğrendiğimden beri doğru dürüst uyku uyuyamadım her saniye aklımda 😅😶‍🌫️ En güzeli adet gecikmesini beklemek doktorlar da öyle diyor anne adayları gereksiz stres yaratıyorlar diye. Çok doğru 😊😊

Rüyamda gördüm bugün hamile olduğumu öğreniyordum sevinçten nasıl ağlıyordum rüyada bile o kadar güzel ki o hissi yaşamak rabbim gerçektede yaşatır inşallah🤲🏻
İnan öğrendiğimden beri doğru dürüst uyku uyuyamadım her saniye aklımda 😅😶‍🌫️ En güzeli adet gecikmesini beklemek doktorlar da öyle diyor anne adayları gereksiz stres yaratıyorlar diye. Çok doğru 😊😊

Çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰
Benimde testlerim bu şekilde çıktı artımed çok yalancı çizgi çıkarıyormuş bugün yaptım hepsını dedim yalancı çıkarırsa diğerinden anlarım derken hepsinden çıktı ama normal kaset testtte çıkmadı varmdıır acaba arkadaşlar bilemedim kan verdim bekliyorum bende

Eklentiler

• IMG_2657.jpeg
    IMG_2657.jpeg
    191,7 KB · Görüntüleme: 12
X