- 2 Ağustos 2024
- 494
- 119
- Konu Sahibi deniz60100
Ay bende bu ay gebelik bekliyorum inşallah pozitif görürüm senin belirtilerin varmıydıTabiki kan sonucu çıkar çıkmaz haber veririm çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende bu ay gebelik bekliyorum inşallah pozitif görürüm senin belirtilerin varmıydıTabiki kan sonucu çıkar çıkmaz haber veririm çok teşekkür ederim
Yaaaa bebiskoya bakDevlet hastanesi acil görmediği için gebelik testi yapmiyormus mr i iptal edin dedi eve gelince iki test daha yaptım
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederimYaaaa bebiskoya bak
Pazartesiye nasip olsun canim kan vermek insallah
Ay bende bu ay gebelik bekliyorum inşallah pozitif görürüm senin belirtilerin varmıyd
Hayır öyle çok hissettiğim bı belirti olmadı ama 10 gündür adet öncesi ağrılarım vardı işte goguslerimde hassasiyet ve şişme kasik bölgemde ağrılar sızlama oldu usuttum saniyodumAy bende bu ay gebelik bekliyorum inşallah pozitif görürüm senin belirtilerin varmıydı
İnşallah sizinde gönlünüzden geçen olsun bı an önce hayırlısıyla iyi haberi alırsınız. ben senelerce korundum bu sene gebelik planladim planladığım ay adet düzensizliğim başladı doktora gittim bı sikinti görmedi temmuzdan beri folik asit kullanıyordum en son ovulasyon testi denemek istedim geçen ay adetim biter bitmez yaptım o günleri değerlendirdim ama şubattan beri deniyorduk bizAy bende bu ay gebelik bekliyorum inşallah pozitif görürüm senin belirtilerin varmıydı
Benim sırt ağrım var akıntım var birde sol kasığımda ağrı oluyor tuvalet ihtiyacım arttı inşallah kuruntu değildir inşallah hamileyimdir çok istiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinHayır öyle çok hissettiğim bı belirti olmadı ama 10 gündür adet öncesi ağrılarım vardı işte goguslerimde hassasiyet ve şişme kasik bölgemde ağrılar sızlama oldu usuttum saniyodum
Benim eşimde varikosel vardı bizim o yüzden olmadı ameliyat geçirdi 3 ay oldu. Folik asit kullanıyorum 5 aydır bu ay gynoseed jel denedim ümitliyim inşallah hamileyimdirİnşallah sizinde gönlünüzden geçen olsun bı an önce hayırlısıyla iyi haberi alırsınız. ben senelerce korundum bu sene gebelik planladim planladığım ay adet düzensizliğim başladı doktora gittim bı sikinti görmedi temmuzdan beri folik asit kullanıyordum en son ovulasyon testi denemek istedim geçen ay adetim biter bitmez yaptım o günleri değerlendirdim ama şubattan beri deniyorduk biz
Ay inşallah hayırlısıni kolay yoldan nasip etsin rabbim.Benim sırt ağrım var akıntım var birde sol kasığımda ağrı oluyor tuvalet ihtiyacım arttı inşallah kuruntu değildir inşallah hamileyimdir çok istiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
O jeli bende çok duydum denemek istiyodum inşallah hamilesinizdir ne zaman test yapicaksinizBenim eşimde varikosel vardı bizim o yüzden olmadı ameliyat geçirdi 3 ay oldu. Folik asit kullanıyorum 5 aydır bu ay gynoseed jel denedim ümitliyim inşallah hamileyimdir
Benim eşimde varikosel vardı bizim o yüzden olmadı ameliyat geçirdi 3 ay oldu. Folik asit kullanıyorum 5 aydır bu ay gynoseed jel denedim ümitliyim inşallah hamileyimdir
AminnnAy inşallah hayırlısıni kolay yoldan nasip etsin rabbim.
İnşallah jel işe yaramıştır ayın 18 inde adet olmam lazım ovulasyon takibi yaptım çatlama sonrası 6.günüm 12 gün olusun test yapıcam birde 18 inde inşallah test yaptığımda pozitif görürümmO jeli bende çok duydum denemek istiyodum inşallah hamilesinizdir ne zaman test yapicaksiniz
İnşallahİnşallah jel işe yaramıştır ayın 18 inde adet olmam lazım ovulasyon takibi yaptım çatlama sonrası 6.günüm 12 gün olusun test yapıcam birde 18 inde inşallah test yaptığımda pozitif görürümm
Beta 1426.8Ayy o zaman net var inşallah kan testin hemen çıkar banada haber ver
Beta 1426.8
Teşekkür ederim amin inşallah darısı sizeYaaa hayırlı olsunn rabbim banada nasip etsin inşallahh
Teşekkür ederim amin inşallah darısı size