Erken Gebelik testi

eliz1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
13
5
1
Merhaba adetime 5 6 gün kala erken gebelik testi yaptım sizce sonuç pozitifmi ? 2. Çocuğuma hamile kalamadım 1 senedir deniyoruz olmuyor

Eklentiler

• IMG_0096.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 129
Hatalı değil yüzde 99 sonuç veren bi test sadece testi yaparken bi kere yere düşürdüm direk kaldırdım zaten ama bilmiyorum
Yere düşürmenizden dolayı bir şey olmuş olamaz. Bütün testlerde %99 yazıyor ama artımed falan yalancı pozitif veriyor ya ondan dedim ama sizin markanızı bilmiyorum baya pozitif duruyor

evet dogru bakalım ümitlenmek için erken yinede ama mesajınız rahatlattı teşekkür ederim bu arada hiç bir belirti vs yaşamadım pekte ümidim yoktu ama bi heyecanla denemek istedim erkenden umarım hayal kırıklığına uğramam

Yere düşürmenizden dolayı bir şey olmuş olamaz. Bütün testlerde %99 yazıyor ama artımed falan yalancı pozitif veriyor ya ondan dedim ama sizin markanızı bilmiyorum baya pozitif duruyor
Marka bu Türkiye’de yasamiyorum ama fransadayım bakalım artik fazla ümitlenmeden beklemedeyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• IMG_0099.jpeg
    175,9 KB · Görüntüleme: 74

Lütfen biri bakabilir mi? Çok heyecanlanmak istemiyorum ama sanki bir çizgi görüyorum. Predictor erken gebelik testi . Ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_3996.jpeg
    154,5 KB · Görüntüleme: 84
Belirtileriniz nelerdi bata kaç gün varken kan verdiniz acaba ? :) maşallah hayırlı olsun
Adet olacak gibi ağırların olup adet olamamak ve göğüs hassasiyeti sadece. Bende pcos var adetim çok düzensiz. 35-40 döngülerim. Ben 46.gün verdim kan testini bu değer çıktı. Geç döllenme büyük ihtimal. Umarım sağlıklı artar şimdi onun stresi başladı

Kızlar selam benim adetime 1 hafta var sizce var mı bişey görünüyor mu

Eklentiler

• IMG_0335.jpeg
    230,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…