Pozitif canım hayırlı olsunMerhaba adetime 5 6 gün kala erken gebelik testi yaptım sizce sonuç pozitifmi ? 2. Çocuğuma hamile kalamadım 1 senedir deniyoruz olmuyor
Test hatalı değilse bayaa pozitif hayırlı olsunMerhaba adetime 5 6 gün kala erken gebelik testi yaptım sizce sonuç pozitifmi ? 2. Çocuğuma hamile kalamadım 1 senedir deniyoruz olmuyor
Hatalı değil yüzde 99 sonuç veren bi test sadece testi yaparken bi kere yere düşürdüm direk kaldırdım zaten ama bilmiyorumTest hatalı değilse bayaa pozitif hayırlı olsun
Yere düşürmenizden dolayı bir şey olmuş olamaz. Bütün testlerde %99 yazıyor ama artımed falan yalancı pozitif veriyor ya ondan dedim ama sizin markanızı bilmiyorum baya pozitif duruyorHatalı değil yüzde 99 sonuç veren bi test sadece testi yaparken bi kere yere düşürdüm direk kaldırdım zaten ama bilmiyorum
İnsallah insallah cok teşekkür ederim yorumun içinPozitif canım hayırlı olsun
Hangi marka kullandın acaba benim evde de day doctor var 1 Mart test günüm hiç yapıp strese girmesem mi herkes ona da yalancı çıkarıyor diyor amaİnsallah insallah cok teşekkür ederim yorumun için
Ben Fransa’da yaşıyorum ama göstereyimHangi marka kullandın acaba benim evde de day doctor var 1 Mart test günüm hiç yapıp strese girmesem mi herkes ona da yalancı çıkarıyor diyor ama
Bizim buranın prodoctoru sanırımBen Fransa’da yaşıyorum ama göstereyim
Yok çok iyi bi test biraz pahalı diğer testlere göre ama daha iyi ve doğru sonuç veriyorKötümü oluyor anlamadım
Marka bu Türkiye’de yasamiyorum ama fransadayım bakalım artik fazla ümitlenmeden beklemedeyim Allah isteyen herkese nasip etsinYere düşürmenizden dolayı bir şey olmuş olamaz. Bütün testlerde %99 yazıyor ama artımed falan yalancı pozitif veriyor ya ondan dedim ama sizin markanızı bilmiyorum baya pozitif duruyor
Gözüküyor cizgi insallah koyulasarak devam eder yenile testi bence bir iki gun takip et bakalımEki Görüntüle 3547184
Lütfen biri bakabilir mi? Çok heyecanlanmak istemiyorum ama sanki bir çizgi görüyorum. Predictor erken gebelik testi . Ne diyorsunuz?
Kan verdim beta 35 çıktıGözüküyor cizgi insallah koyulasarak devam eder yenile testi bence bir iki gun takip et bakalım
Belirtileriniz nelerdi bata kaç gün varken kan verdiniz acaba ? :) maşallah hayırlı olsunKan verdim beta 35 çıktı
Adet olacak gibi ağırların olup adet olamamak ve göğüs hassasiyeti sadece. Bende pcos var adetim çok düzensiz. 35-40 döngülerim. Ben 46.gün verdim kan testini bu değer çıktı. Geç döllenme büyük ihtimal. Umarım sağlıklı artar şimdi onun stresi başladıBelirtileriniz nelerdi bata kaç gün varken kan verdiniz acaba ? :) maşallah hayırlı olsun
Cok sevindimKan verdim beta 35 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?