erken gebelik testi

Kubrasafak9898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
10
1
26
Kızlar erken gebelik testi yaptım regl de oldum ama bazen regl olunsa bile hamile kalınıyormuş bir aylık evliyim, reglim bitti öyle test yaptım silik çıktı fotoğrafta çok belli olmasa da reelde saha belirgin bu arada gece yaptım sabah erken saatlerde yapmadım

Eklentiler

• 5532B8B3-0F98-4763-BDBE-9688D9A068CC.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 96
Çizgi çok net görülüyor. Regl bittikten sonra ilişkiye girdiniz mi? Bazen reglden hemen sonra yumurtlama olabiliyor,

5 dk dan sonra mı oldu bu yoksa saatler sonra mı baktın iz çizgisi olabilir

Ben de böyle çizgiyle öğrendim fakat regl oldum dediğiniz nasıl bir regl ?
Hamile kaldıysanız regl olmazsınız. Yerleşme kanaması olabilir

Ben de böyle çizgiyle öğrendim fakat regl oldum dediğiniz nasıl bir regl ?
Hamile kaldıysanız regl olmazsınız. Yerleşme kanaması olabilir
Merhaba, reglim 19 unda başladı ama birkaç gün gecikmişti normalde çok daha ağrılı geçiyordu reglim ama bu kez o kadar ağrı olmadı,ama kanama oldu zaten normalde çok uzun sürmüyor reglim üç veya dört gün maksimum. Test yaptım bugün ve böyle çıktı. Yerleşme kanaması sanırım daha az geliyor ama göğüslerimde hassasiyet ve ağlama krizi tuttu aşırı duygusallık bir iki gündür de hafiften başım dönüyordu ama aklıma gelmedi hiç

Çizgi çok net görülüyor. Regl bittikten sonra ilişkiye girdiniz mi? Bazen reglden hemen sonra yumurtlama olabiliyor,
Hayır reglim bittikten yaklaşık 10 14 gün sonra girdik ilişkiye, ve o zaman çok utanarak söylüyorum kusura bakmayın, eşimin istemsiz bir şekilde boşaldığını gördüm acaba içime boşaldı mı tam emin değilim ama üstüne regl oldum ve biter bitmez test yaptım böyle çıktı

Hamile olmanız pek olası değil o zaman açıkçası. Test bozuk olabilir. Yada başka bir durum olabilir. Ama asla hamile olamazsiniz demiyorum çünkü çok nadir de olsa hamilelikte de regl gibi kanamalar oluyor ama bu durum tehlikeli yani hiç vakit kaybetmeden doktora gidin

Kızlar çok istiyorum aslında yeni evlendik ama eşimde ben de çok istiyoruz, olmazsa da henüz yeni diyelim daha çok zamanımız var ama çok heyecan yaptım Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına versin inşallah bir gün buraya hamileyşm diye yazarım

Aminnn bende yeniyim bende çok istiyorum Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

Askim bence sen hamilesin kan testi yap ve öğren Allah gönlüne göre versin üstüne görme olmuş sende

Artimedi suya batırsanız bu şekilde çizgi çıkarıyor maalesef. Zaten regl olmuşsunuz bu da testin hatalı olduğunu doğruluyor. Tabi aksi mümkün, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…