Erken gebelik testi silik çizgi

Evet sizde de çizgi var ama markası önemli diyorlar yalancı pozitif gösterebiliyormuş. Şöyleki ben 25 martta kürtaj oldum hala da adet görmedim korunmasız ilişkim de oldu o yüzden yapmak istedim pozitif diyor ama bilemiyorum tabi
Evet ya öyleymiş yarın farklı bir test ile deneyeceğim

Yüksek ihtimal hamilesiniz benim de yumurtlamadan 11 gün sonra böyle cikmisti aynı gün kan verdim beta 40 çıktı bence en kısa zamanda kan vermelisiniz hayirlisi olsun 🌸

Yüksek ihtimal hamilesiniz benim de yumurtlamadan 11 gün sonra böyle cikmisti aynı gün kan verdim beta 40 çıktı bence en kısa zamanda kan vermelisiniz hayirlisi olsun 🌸
Soru sahibine mi söylediniz bunu 🥲 birde beta 40 falan çıkınca ne kadarlık oluyor bebek

Soru sahibine mi söylediniz bunu 🥲 birde beta 40 falan çıkınca ne kadarlık oluyor bebek
Evet soru sahibine söylemiştim sizinkine şimdi baktım 2. Daha belli silik sabah ilk idrarla tekrar deneyin aynı markadan 2 tane alin kesinlik icin ve ikisini de aynı anda deneyin ben öyle yaptım 😊 sat 22 mart bat 20 nisan hesaplamasına göre 3 haftalikken öğrendim adetime 5 gün vardi. Bugün kontrol beta 839 çıktı 4+2 yiz su an. Çarşamba yine kontrol beta gunu 😊

Evet soru sahibine söylemiştim sizinkine şimdi baktım 2. Daha belli silik sabah ilk idrarla tekrar deneyin aynı markadan 2 tane alin kesinlik icin ve ikisini de aynı anda deneyin ben öyle yaptım 😊 sat 22 mart bat 20 nisan hesaplamasına göre 3 haftalikken öğrendim adetime 5 gün vardi. Bugün kontrol beta 839 çıktı 4+2 yiz su an. Çarşamba yine kontrol beta gunu 😊
Sıkıntısız alırsınız inşallah kucağınıza🥰 alttaki freely marka güvenilir değil diyorlar bakalım kısmet

Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Günaydın çok mutluyum ya vallahi korka korka ikinci t eti yaptım yaptığım anda çıktı bu cizgi yani bununda yalancı olma ihtimali olmaz herhalde demi ayyy elim ayağım titriyor

Eklentiler

• IMG_20250422_080201.webp
    IMG_20250422_080201.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20250422_075831.webp
    IMG_20250422_075831.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar benim de reglim gecikti ovulasyon testimde böyle çıkıyor sizce neden

Eklentiler

• 1000027903.webp
    1000027903.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 35
Bende şuan yaptım yine çok silik çıktı yani hala da inanmıyorum bir hafta durup kan vericem adet olmazsam🥲 inşallajhhh sonucu yaz mutlaka🥰

Bende şuan yaptım yine çok silik çıktı yani hala da inanmıyorum bir hafta durup kan vericem adet olmazsam🥲 inşallajhhh sonucu yaz mutlaka🥰
Yazarın yazarım canım benim inşallah sende gebesindir rabbim dualarımızı kabul etmiştir inşallah ya 🌸

Back
X