- 4 Mart 2024
- 46
- 3
-
- Konu Sahibi mutlumerynis
Testler artımed mi bende adetime 5 gün var yaptım artımed silik çizgi çıkardı ama predictor negatif, daha önce kimyalar geçirdim kan vermek istemiyorum umutlanıp ama artımed testler yanıltıcı mı acabaİnsallah çok teşekkür ederim
İdrarda gözüküp kanda çıkmaması oluyor mu :/Bazen çok değişiyor yaa kiminin kanda görünüp idrarda çıkmıyor kiminin de tam tersi. Hayırlısı bakalım ne olacak
Ay var yaaa olmasa böyle çıkmaz benceBen de adete 5 gün kala kan verdim negatif ti testlerde de çıkmadı şimdi 2 gün kaldı testimi paylaşıyorum ama 3 gün önce kanda negatif görünce hamile olabılecegımı dusunmedım açıkçası
Nasıl ya kanda olmayıp testte pozitif bi anda mı beta yukselıyor ama imkansız kanda çıkmayan idrarsa çıkmaz kiAy var yaaa olmasa böyle çıkmaz bence
Neleri gördük burada kanda olmayip testte pozitif oluyor
Neler neler görüp duyuyoruz burada ahNasıl ya kanda olmayıp testte pozitif bi anda mı beta yukselıyor ama imkansız kanda çıkmayan idrarsa çıkmaz ki
Buna benzer durumlarla bu sitede karşılaşıldı sebebini bilmiyorum :)Nasıl ya kanda olmayıp testte pozitif bi anda mı beta yukselıyor ama imkansız kanda çıkmayan idrarsa çıkmaz ki
Adete kaç gün var ben de görüyorum silik çizgiyiSizce burda ikinci çizgi silik olarak var mı ? Ben mi yanlış görüyorum.Gidip erken gebelik testi almalı mıyım sizce kızlar
Adete kaç gün var ben de görüyorum silik çizgiyi
4 gün var.Gidip erken gebelik testi almalı mıyım yoksa adet günümü beklemeli miyim senceAdete kaç gün var ben de görüyorum silik çizgiyi
Yok bence kaset testler daha güvenilir bence. Ben de kaset testle adete iki gün kala öğrendim. Adet gününüzde kan verseniz her şey netleşir. Bebiş varsa hayırlı olsun4 gün var.Gidip erken gebelik testi almalı mıyım yoksa adet günümü beklemeli miyim sence
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım.İnşallah isteyen herkese versin RabbimYok bence kaset testler daha güvenilir bence. Ben de kaset testle adete iki gün kala öğrendim. Adet gününüzde kan verseniz her şey netleşir. Bebiş varsa hayırlı olsun
Hiç bilmiyorum ki canım bence adetin gecikmesini bekle direk kan ver insan hevesleniyor çünküTestler artımed mi bende adetime 5 gün var yaptım artımed silik çizgi çıkardı ama predictor negatif, daha önce kimyalar geçirdim kan vermek istemiyorum umutlanıp ama artımed testler yanıltıcı mı acaba