-
- Konu Sahibi mutlumerynis
Çok haklısınız insallah sağlıkla ilerlerDoktorlar hemen en kotusunu soyluyor kafaniza takip stres olmayin
2 gün sonra yine ver inşaallah 2 katına ulaşmış olur283 çıktı
İnsallah çok istiyorum bakalım2 gün sonra yine ver inşaallah 2 katına ulaşmış olur
Durum ne oldu canımİnsallah doktor sağolsun moralimi bozdu çok düşük değer ya çok başında her an sonlanabilir de dedi aşkında çokta düşük değil anlamadım zaten karnım ağrıyor korkuyordum
Bende test yaptım bugün 2 gün önce kanım negatif ti dün ve bugun test yaptım dün ki test yerde olan bugün ki elimde tuttuğum olabılır mı bilmiyorum bende reglime 2 gün kaldı . Olsa net çıkmazmıydı ? Ve kaset test yaptıktan 2 saat sonra idrarımı zorla yaptım erken gebelık denedım oda bunlardan silik çıktı eklıyorum ince olanİnsallah çok istiyorum bakalım
Bence gebelik var umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızBende test yaptım bugün 2 gün önce kanım negatif ti dün ve bugun test yaptım dün ki test yerde olan bugün ki elimde tuttuğum olabılır mı bilmiyorum bende reglime 2 gün kaldı . Olsa net çıkmazmıydı ? Ve kaset test yaptıktan 2 saat sonra idrarımı zorla yaptım erken gebelık denedım oda bunlardan silik çıktı eklıyorum ince olan
Çatlamamı bilmiyorum ama 25 günde bir adet oluyorum ben bu ay korunmayı bıraktım yumurtlamayı da takıp etmedim sanırım yumurtlama günümden 13-14. Gün bugün hatta şimdi bir tane daha yaptım bilmiyorum yanı hamılemıyım değilmiyimBence gebelik var umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızÇatlamanızdan kaç gün sonra böyle silik çıktı peki
Ay şu ikincinci çizgiyi böyle silik de olsa görebilmek için 2 yıldır bekliyorum ama hiç nasip olmadıÇatlamamı bilmiyorum ama 25 günde bir adet oluyorum ben bu ay korunmayı bıraktım yumurtlamayı da takıp etmedim sanırım yumurtlama günümden 13-14. Gün bugün hatta şimdi bir tane daha yaptım bilmiyorum yanı hamılemıyım değilmiyim
Adetinize kaç gğn var benim de adetime 4 gün kala kanda negatifti adet günü pozitifi gördüm tekrar kan tahlili yaptırdım pozitifti. Sizin burda gebelik bar görünüyor 2. Çizgi belliÇatlamamı bilmiyorum ama 25 günde bir adet oluyorum ben bu ay korunmayı bıraktım yumurtlamayı da takıp etmedim sanırım yumurtlama günümden 13-14. Gün bugün hatta şimdi bir tane daha yaptım bilmiyorum yanı hamılemıyım değilmiyim
Ben de adete 5 gün kala kan verdim negatif ti testlerde de çıkmadı şimdi 2 gün kaldı testimi paylaşıyorum ama 3 gün önce kanda negatif görünce hamile olabılecegımı dusunmedım açıkçasıAdetinize kaç gğn var benim de adetime 4 gün kala kanda negatifti adet günü pozitifi gördüm tekrar kan tahlili yaptırdım pozitifti. Sizin burda gebelik bar görünüyor 2. Çizgi belli
Ben de adete 5 gün kala kan verdim negatif ti testlerde de çıkmadı şimdi 2 gün kaldı testimi paylaşıyorum ama 3 gün önce kanda negatif görünce hamile olabılecegımı dusunmedım açıkçası
Teşekkür ederim hayırlısı olsun yarın kan vereceğim sabah bir test daha yaparımBelki adet gününüzde kan verirseniz 50-60 gibi bir değerle öğrenebilirsiniz. Sanıyorum yeni yeni büyümeye başlamış bir bebiş :) inşallah hamilesinizdir hayırlı olsun
2 gün sonra 551 oldu 1 hafta bekliyorum bakalım ama bugün lekelenme başladı gibi umarı kanama olmaz korkuyorumDurum ne oldu canım
Bende test yaptım bugün 2 gün önce kanım negatif ti dün ve bugun test yaptım dün ki test yerde olan bugün ki elimde tuttuğum olabılır mı bilmiyorum bende reglime 2 gün kaldı . Olsa net çıkmazmıydı ? Ve kaset test yaptıktan 2 saat sonra idrarımı zorla yaptım erken gebelık denedım oda bunlardan silik çıktı eklıyorum ince olanSilik çıkmış erken de
Ama testlerde pozitif çıktı kan negatif 2 gün sonra nasıl pozitif olcak :)Silik çıkmış var ama erken bence kendine dikkat et 2 gün sonra tekrar test yap kan ver bence imsallah sağlıkla olur ben öyle yapmıştım
Maalesef bazen öyle oluyor insallah dış gebelik değildirAma testlerde pozitif çıktı kan negatif 2 gün sonra nasıl pozitif olcak :)
Mutlaka doktora git. Hatta direkt acile gitsen progestan iğne başlayabilirler. Hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin bebiş2 gün sonra 551 oldu 1 hafta bekliyorum bakalım ama bugün lekelenme başladı gibi umarı kanama olmaz korkuyorum
Bazen çok değişiyor yaa kiminin kanda görünüp idrarda çıkmıyor kiminin de tam tersi. Hayırlısı bakalım ne olacakAma testlerde pozitif çıktı kan negatif 2 gün sonra nasıl pozitif olcak :)
İnsallah çok teşekkür ederimMutlaka doktora git. Hatta direkt acile gitsen progestan iğne başlayabilirler. Hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin bebiş