- 31 Mayıs 2024
- 150
- 53
- 38
-
- Konu Sahibi mutlumerynis
Selamlar gebelik var görünüyor bariz. İnşallah sağlıcakla tutunur bebeğiniz.Çok yeni var gibi.
Peki bendee 1 yılı geçti olmuyor 3 düşük yaşadım 1 yıl öncesine kadar ilk test 3 gün önce falan alttaki bu sabah aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Ben düzensiz oluyorum ya ama genellemeye göre 1 haftayı geçtiNe zaman adet günün? Silik de değil baya görünüyor. İnşallah hamilesindir
İnsallah tutunur çok teşekkür ederimSelamlar gebelik var görünüyor bariz. İnşallah sağlıcakla tutunur bebeğiniz.
Öncelikle hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah benim de iki testın bu skeılde çıktı 1 saat arayla yaptım siz ce yanılma payı var mı 2 testin de ? Sizler de goruyormusunuz ?İnsallah tutunur çok teşekkür ederim
Bu testin markası nedir days doctor muÖncelikle hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah benim de iki testın bu skeılde çıktı 1 saat arayla yaptım siz ce yanılma payı var mı 2 testin de ? Sizler de goruyormusunuz ?
Hayır artimedBu testin markası nedir days doctor mu
İlk idrarla yapmanı daha doğru sonuç almanızı sağlayacaktırÖncelikle hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah benim de iki testın bu skeılde çıktı 1 saat arayla yaptım siz ce yanılma payı var mı 2 testin de ? Sizler de goruyormusunuz ?
Evet sabah ılk ısrarla yaptımİlk idrarla yapmanı daha doğru sonuç almanızı sağlayacaktır
kırmızı örtünün üzerinde olan testte baya belliÖncelikle hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah benim de iki testın bu skeılde çıktı 1 saat arayla yaptım siz ce yanılma payı var mı 2 testin de ? Sizler de goruyormusunuz ?
Çok teşekkür ederim sizinki çok çok silik isterseniz 2 gün bekleyip tekrar yapın sonra kan testi verin ama var gibiÖncelikle hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah benim de iki testın bu skeılde çıktı 1 saat arayla yaptım siz ce yanılma payı var mı 2 testin de ? Sizler de goruyormusunuz ?
Ben dua gebelık gecırdım Ocak ayında çok korkuyorum bu yüzdenÇok teşekkür ederim sizinki çok çok silik isterseniz 2 gün bekleyip tekrar yapın sonra kan testi verin ama var gibi
Ben dua gebelık gecırdım Ocak ayında çok korkuyorum bu yüzdenkırmızı örtünün üzerinde olan testte baya belli
Allah korusun hemen kötü düşünüp kötüyü çağırmayınBen dua gebelık gecırdım Ocak ayında çok korkuyorum bu yüzdeno zaman çok geç farketmiştim üstüne görme yaşamışım ama regl gibi idi adetime 8 gün varken betam 736 idi . Şimdide reglime 8 gün var yine böle çizgi görünce korktum gebe kalmaktan korkmuyorum ama tek tüpüm kaldı yine olursa diğer tüpüm de gidecek diye korkuyorum
İnsallah kötü sonuç olmaz yaBen dua gebelık gecırdım Ocak ayında çok korkuyorum bu yüzdeno zaman çok geç farketmiştim üstüne görme yaşamışım ama regl gibi idi adetime 8 gün varken betam 736 idi . Şimdide reglime 8 gün var yine böle çizgi görünce korktum gebe kalmaktan korkmuyorum ama tek tüpüm kaldı yine olursa diğer tüpüm de gidecek diye korkuyorum
283 çıktıMaşallahhvar büyük ihtimalle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn
283 çıktııSelamlar gebelik var görünüyor bariz. İnşallah sağlıcakla tutunur bebeğiniz.
283 çıktıMaşallahhvar büyük ihtimalle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn
Maşallah sübhanallah inşallah sağ salim ilerler gebeliğinizi283 çıktı
İnsallah doktor sağolsun moralimi bozdu çok düşük değer ya çok başında her an sonlanabilir de dedi aşkında çokta düşük değil anlamadım zaten karnım ağrıyor korkuyordumMaşallah sübhanallah inşallah sağ salim ilerler gebeliğinizi
Doktorlar hemen en kotusunu soyluyor kafaniza takip stres olmayinİnsallah doktor sağolsun moralimi bozdu çok düşük değer ya çok başında her an sonlanabilir de dedi aşkında çokta düşük değil anlamadım zaten karnım ağrıyor korkuyordum