- 25 Mart 2024
- 86
- 26
-
- Konu Sahibi mutlumerynis
Hemen saniyeler içinde çıktıHemen çıktıysa var gibi görünüyor ama yine de adet günün geldiğinde kan testiyle daha net anlaşılır
Teşekkür ederimevet var beklemeden kan verin bence 2 gün sonra da tekrarlayın güzel artıyor mu bakın
Hayırlı olsun inşallah bebiş vardır. Markayla ilgili bilgim yok fakat çizgiyi ben de görüyorum. Bu durumda kan versen kanda çıkar aslında hamileysen sağlıkla gelsin bebişinMerhabalar , erken gebelik testi yaptım silik çizgi var. Laboquıck marka , sizce vardır değilmi ,
Eki Görüntüle 3459073
merhaba var gibi gözüküyor adetinize kaç gün varMerhabalar , erken gebelik testi yaptım silik çizgi var. Laboquıck marka , sizce vardır değilmi ,
Eki Görüntüle 3459073
Teşekkür ederimm inşallahHayırlı olsun inşallah bebiş vardır. Markayla ilgili bilgim yok fakat çizgiyi ben de görüyorum. Bu durumda kan versen kanda çıkar aslında hamileysen sağlıkla gelsin bebişin
Teşekkürler. 2-3 gün varmerhaba var gibi gözüküyor adetinize kaç gün var
rabbim sağlıkla nasip etsin inşaAllahTeşekkürler. 2-3 gün var
Amin teşekkürlerrrabbim sağlıkla nasip etsin inşaAllah
Teşekkür ederimHamilesiniz bence tebrik ederim.Aynı marka testi yaptığımda negatif sonuç almıştım testin doğru olduğunu düşünüyorum
Çok yeni var gibi.Merhabalar , erken gebelik testi yaptım silik çizgi var. Laboquıck marka , sizce vardır değilmi ,
Eki Görüntüle 3459073
Ne zaman adet günün? Silik de değil baya görünüyor. İnşallah hamilesindirÇok yeni var gibi.
Peki bendee 1 yılı geçti olmuyor 3 düşük yaşadım 1 yıl öncesine kadar ilk test 3 gün önce falan alttaki bu sabah aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Beta hcg 29 çıktı ama sonradan idrar testlerim negatifleşti. Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorumÇok yeni var gibi.
Peki bendee 1 yılı geçti olmuyor 3 düşük yaşadım 1 yıl öncesine kadar ilk test 3 gün önce falan alttaki bu sabah aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
MaşallahhÇok yeni var gibi.
Bende hamileliğimi silik çizgi ile öğrenmiştim daha sonra kan testi yaptırıp onaylattım :)Merhabalar , erken gebelik testi yaptım silik çizgi var. Laboquıck marka , sizce vardır değilmi ,
Eki Görüntüle 3459073
MaşallahBende hamileliğimi silik çizgi ile öğrenmiştim daha sonra kan testi yaptırıp onaylattım :)