Erken gebelik testi (sabırsızlar🤭)

Adet tarihinden önce yapacağınız için erken gebelik testiyle yapın onlar daha hassas oluyor. Predictor öneriyorlar çoğunlukla onunla deneyin ve sabah ilk idrarınızla Olursa daha net sonuç alırsınız.
ilişkiden 3 hafta 4 gün geçti 31 temmuzda adet olmam gerekiyordu 6 gün gecikti adetim 5 Ağustos da oldu adetim 5 gün sürdü idarar testi aldım yaptım negatife çıktı ama göğüslerim de hafif ağrı var neden sizce

Adet tarihinden önce yapacağınız için erken gebelik testiyle yapın onlar daha hassas oluyor. Predictor öneriyorlar çoğunlukla onunla deneyin ve sabah ilk idrarınızla Olursa daha net sonuç alırsınız.
Predictor satan eczane bulabilir miyim bilmiyorum soracağım teşekkürler

Silik çizgi var regl tarihinizde eğer kanamanız olmazsa testi tekrar edin daha koyu çıkarsa normal bir gebeliktir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Dayanamadım bu sabahta yaptım regliye son 5 tekrar bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20230811_123725.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_20230811-123321~2.png
    708,8 KB · Görüntüleme: 164
Dayanamadım bu sabahta yaptım regliye son 5 tekrar bakabilir misiniz
Testinizin günden güne koyulaşması gerek ama burda aşırı silik bir çizgi var kaç dakika içinde çıktığıda önemli. Bence 5 gün daha bekleyip ve o gün yapsaydınız daha iyi olurdu. Ya da net bir sonuç istiyorsanız gidip kan testi verin ama dediğim gibi reglin geçmesini beklemek en doğrusu olur. Hayal kırıklığı yaşamamak adına

Evet uygulamalar tahmin üzerine ilerliyor ama ovülasyon testi ile kesin yumurtlama gününüzü öğrenebilir ve değerlendirebilirsiniz
Gebelik testinin içini actgimda böyle göründü bu nedemek bakabilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG_20230814_171736.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 138
  • 16920229167811365337408037499259.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 122
Bende bekliyorum belirtilerim var adetime 3 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı ama umudumu kaybetmedim inşallah isteyen herkese nasip eder Allahım
Test yaptıgım gunle beraber adete 2 gun kala yaptım cıkmadı adetım gecelı 2. Gun olunca yaptım cıktı oda asırı mınık cızgıdı sabah kn verdım sukur 12 ıle netlestı adet olmadıgınız surece umut daım vardır kızlar ve domtorum gec döllenme oldugunu soyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…