Normal test için de yumurtlamanın 19 gün sonrası olması lazımYumurtlamının 12 gunu dıyorlar canım
Yumurtlama günümü falan hiç takip etmedim kiYumurtlamının 12 gunu dıyorlar canım
Bu yumurtlama dediğiniz şu ovülasyon testi ile takip edilen gün mü acaba? Önümüzdeki ay bilinçli ilerlemek istiyorumNormal test için de yumurtlamanın 19 gün sonrası olması lazım
Evet uygulamalar tahmin üzerine ilerliyor ama ovülasyon testi ile kesin yumurtlama gününüzü öğrenebilir ve değerlendirebilirsinizBu yumurtlama dediğiniz şu ovülasyon testi ile takip edilen gün mü acaba? Önümüzdeki ay bilinçli ilerlemek istiyorum
Gebelik testi gibi silik çizgi çıksa bile pozitif demek ki yumurtluyorum demeyin , adetiniz bittikten sonra her gün tekrarlayın testi 2. Çizgi ne kadar belirginse yumurtlama yaklaşıyor demektir ve 2. Çizgi kontrol çigisinden daha koyu çıktığı gün de yumurtlama oluyor demektirBu yumurtlama dediğiniz şu ovülasyon testi ile takip edilen gün mü acaba? Önümüzdeki ay bilinçli ilerlemek istiyorum
Yarın alıp ertesi gün sabah yapayım o haldeLeklenme oldugsa yerlesme leklenmesı derler erken gebelık testı ypbılırsın bence ılk ıdrar ıle
Yumurtlama olduğu gün yani çizginin koyu olduğu günler mi ilişkiye girmek gerekiyor yaniGebelik testi gibi silik çizgi çıksa bile pozitif demek ki yumurtluyorum demeyin , adetiniz bittikten sonra her gün tekrarlayın testi 2. Çizgi ne kadar belirginse yumurtlama yaklaşıyor demektir ve 2. Çizgi kontrol çigisinden daha koyu çıktığı gün de yumurtlama oluyor demektir
Evet , 1-2-3 gün gün öncesini de değerlendirebilirsin (ve tabi yumurtlama gününü)Yumurtlama olduğu gün yani çizginin koyu olduğu günler mi ilişkiye girmek gerekiyor yani
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahYarın alıp ertesi gün sabah yapayım o halde
Çıkabilir 13 gün geçmiş çünküErken gebelik testini illa sabah mı yapmak gerekir şimdi yapsam çıkmaz mı