Var gibi duruyor canım kaç gün geçti regli5 ila 10 dk içinde çektim bunları hafif silik çizgi var ama kendi çizgisi mi acaba.. ilk başta yoktu sonradan silik çıktı dayanamadım yaptım hemen sizce kızlar
Reglime daha 8 gün var. İlişkinin üstünden 12 gün geçti bugün 13. GünVar gibi duruyor canım kaç gün geçti regli
Var gibi gözüküyor istersen kan ver canım belirti varmıReglime daha 8 gün var. İlişkinin üstünden 12 gün geçti bugün 13. Gün
Dün kahverengi çok az lekelenmem oldu başka belirti yok. Belki de test yanlıştır biraz daha bekleyip tekrarlayayım ya da haftaya kan vereyimVar gibi gözüküyor istersen kan ver canım belirti varmı
Bana da yardımcı olurmusunuzÇıkabilir 13 gün geçmiş çünkü
Bat ne zaman test yaptın mı ?Bana da yardımcı olurmusunuz
Bana yardımcı olursanız sevinirimBat ne zaman test yaptın mı ?
Çok çok silik gbi duruyor reglime 6 gün kaldı sizce var mı bana da yardımcı olur musunuzVar gibi gözüküyor istersen kan ver canım belirti varmı
Silik çizgi var regl tarihinizde eğer kanamanız olmazsa testi tekrar edin daha koyu çıkarsa normal bir gebeliktir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımBakabilir msiiniz rica etsem
Merhabalar bana yardımcı olurmuusnuzSilik çizgi var regl tarihinizde eğer kanamanız olmazsa testi tekrar edin daha koyu çıkarsa normal bir gebeliktir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Sendede çizgi var canım ama yanıltıcı olabilir reglina daha çok var ve benimde böyle çıkan testler olmuştu birazdaha bekleBakabilir msiiniz rica etsem
TabiMerhabalar bana yardımcı olurmuusnuz
Sizinde silik çizginiz var görünüyor. Testi birkaç gün sonra başka markayla tekrarlayın. Daha sonra sizde regl gününüzde eğer olmazsanız bence kan verin.Reglime daha 8 gün var. İlişkinin üstünden 12 gün geçti bugün 13. Gün
Silik çizgi görünüyor gibiÇok çok silik gbi duruyor reglime 6 gün kaldı sizce var mı bana da yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimTabi
Sizinde silik çizginiz var görünüyor. Testi birkaç gün sonra başka markayla tekrarlayın. Daha sonra sizde regl gününüzde eğer olmazsanız bence kan verin.
Başka marka ile mi tekrarlamalıyım? Bir de normal kaset testte çıkar mı acaba yoksa yine erken gebelik testi mi olmalı hangisi daha güvenilirTabi
Sizinde silik çizginiz var görünüyor. Testi birkaç gün sonra başka markayla tekrarlayın. Daha sonra sizde regl gününüzde eğer olmazsanız bence kan verin.
Adet tarihinden önce yapacağınız için erken gebelik testiyle yapın onlar daha hassas oluyor. Predictor öneriyorlar çoğunlukla onunla deneyin ve sabah ilk idrarınızla Olursa daha net sonuç alırsınız.Başka marka ile mi tekrarlamalıyım? Bir de normal kaset testte çıkar mı acaba yoksa yine erken gebelik testi mi olmalı hangisi daha güvenilir