Prodoctor erken gebelik testi

Canım benim kendimi bildim bileli regl düzensizliğim var ama PCOS demedi hiç doktorum, kan tahlilinde de ultrasonla muayenene de de PCOS görülmedi çok şükür. Yine de çocuk istiyorsam doktor kontrolü ile ilerlemem gerekiyormuş çünkü düzensiz regl demek düzensiz yumurtlama demekmiş. Bu sebeple denedik. İlk klomen+ovitrelle çatlama iğnesini denedik olmadı, bir ay sonrasında kimyasal gebelik geçirdim. Sonra bir ay ara verdik. Tekrar klomenle denedik bu sefer yumurtam çatlatacak kadar yeterli olgunluğa gelmedi, o zaman da olmadı regl oldum. En son femara ile deneyelim daha etkili ilaç dedi 5 gün sabah akşam kullandım femara muadili letu ilacını kullandım. 16 Ekimde bir yumurtamın çok güzel geliştiğini çatlamak üzere olduğunu iğneye bile gerek olmadığını söyledi doktorum. 16-18-20 ilişki takvimi verdi. Bizde sonrasını gün aşırı değerlendirdik. İşte cumartesi günü tekrar test yaptım ve silik çizgiyi gördüm elhamdülillah. Dayanamadım hemen kan verdim, doktorum pazartesi ver demişti dayanamadım :) sonucum 19.51 çıktı, doktorumla görüştüm bu akşam tekrar kan vereceğim yükselme durumuna bakacak kimyasal olup olmadığı belli olacakmış. Dua et hayırlı sonuçlar alayım..
Sende bi çok kez olumsuz sonuç almışsın inşallah artık güzel günler sizi bekliyordur kimyasal gebeliğin ardı sağlıklı gebelik diyorlar inşallahta öyle olacak dualarım benim senin gibi bu güzel haberi almak isteyen herkes için🙏🏼🌸 ilaç bittikten kaç gün sonra yumurtaların istenilen boyuta gelmişti?

Sende bi çok kez olumsuz sonuç almışsın inşallah artık güzel günler sizi bekliyordur kimyasal gebeliğin ardı sağlıklı gebelik diyorlar inşallahta öyle olacak dualarım benim senin gibi bu güzel haberi almak isteyen herkes için🙏🏼🌸 ilaç bittikten kaç gün sonra yumurtaların istenilen boyuta gelmişti?
Bu akşam kan verdim tekrar 19.87 çıktı değerim, sanırım yine kimyasal geçiriyorum..

X