Umarım güzel haber verirsiinix. Normalde bu kadar geç çıkmaz kan testi acaba hastanenin test bölümünü mü arasanızAynen benim de bu kadar erken başlamazdı. Geçen ay küçük bir kistim vardı dün ondan eser kalmadığını söyledi doktor hn. Çok mutlu oldum. Ama bu sancılarım 3 4 gündür var normal ve psikolojik olmadığına eminim. Eğer kanda da negatif çıkarsa o zaman hormonal dicem.nasip işte ne diyeceğini bilmiyor insan
Ay allahım nasıl hastane o öyle yaaa şaka gibi. Uyuz oluyorum böyle olunca ❤Az önce aradım desemöğleden sonra 2 3 gibi çıkar sonuç dediler.
Şuan varya sanki regli olucakmışım gibi bir ağrı var alt kısımda, belim de aynı şekilde ağrıyor. Bu aydan çok ümitliyim ben Allahımmmm inşallah.Az önce aradım desemöğleden sonra 2 3 gibi çıkar sonuç dediler.
benım regle 4 gun var regl belırtılerı hıssedıyorum ya kasık agrım var sıcak basmaları oluyor resmen regl oldum olucam gıbı 2-3 gundur de sol kasıgımda baskı var gıbı. senın regl gecıktı mı ? ınsallah pozıtıfı gorursun yaYaşadığınız belirtilerde hiç kasık ağrısı adet sancısı benim gibi yaşayan yok mu yalnız mıyım??? ajahahsh anlamadım gittidün verdiğim kan testinin sonuçlarını öğleden sonra çıkabilirmiş bekle bekle çatladım
1 hafta kaldı olmamabenım regle 4 gun var regl belırtılerı hıssedıyorum ya kasık agrım var sıcak basmaları oluyor resmen regl oldum olucam gıbı 2-3 gundur de sol kasıgımda baskı var gıbı. senın regl gecıktı mı ? ınsallah pozıtıfı gorursun ya
Her belirtiyi hamilelik belirtisi sanmamızya belkı komık gelıcek ama bır haftadır da sureklı hapşırıyorumgrıp olucam sanıyorum o da yok hahahahaahha
Ne hissediyorsun peki? Bende ya olmazsa korkusu karamsarlığı var nedense. Çünkü çok ara verdik yaşım 34 amh düşük hormonlar normal olsa da ne bilim doktorlar zor diyince elimden umutlarım alınmış gibi olduBenimde inşallah bu ay bizim ayımız olur
Kaç dk da çıktı canımBen dayanmadım yaptımRoll gebelik testi bu test için hiç olumsuz duymadım umarım yanıltmaz
Hay allah sizi
İnsallah güzel haber alırız yaaa amin amin aminAllahim sen yuzumuzu guldur yarabbim yaaavalla bugun bu regl sancisi benim moralimi bozdu ama ya daha 4 gun varken bi de ne alakaaa
İlk etapta çok silik birşey çıktı bekledikçe böyle oldu canımKaç dk da çıktı canım
Belirti mi bu? Ben ha bire hapşuruyorum annem yazık o kadar inanıyo ki olacağına hapşururken karnını tut diyo ahshsjya belkı komık gelıcek ama bır haftadır da sureklı hapşırıyorumgrıp olucam sanıyorum o da yok hahahahaahha
ahahahaha ne bılıyım ya ama ben galıba elenıcem cunku asırı regl sancısı basladı bacaklarım tutmuyorBelirti mi bu? Ben ha bire hapşuruyorum annem yazık o kadar inanıyo ki olacağına hapşururken karnını tut diyo ahshsj
Kız benimde öyle 7 gün var daha . Değişik birşey modumuzu düşürmüyoruz. Bugün birde meme hassasiyeti başladı. Sizliyorahahahaha ne bılıyım ya ama ben galıba elenıcem cunku asırı regl sancısı basladı bacaklarım tutmuyor
Değişmiştir mutlaka takip etmedim xanım.benim genelde olmadan önce bel bacak ağrısı başlıyor ondan şüphe ettım. kımyasaldan sonra adet döngün degısmıs mıydı ya senın canım. benım 4 gun var gozukuyor ama acaba erken mı olucam
oy aman ne stresli işler yav bı olsa da o bebişimin poposunu pışpışlıcammmmDeğişmiştir mutlaka takip etmedim xanım.