Canım bende Şuan göğüslerim çok dolgun ve ağır hissediyorum dün beyaz bir akıntım geldi kasıklarıma ağrı giriyor yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ucuma dokunmayacak kadar ağrı hissettim ama ertesi günü geçti önemsemedim ama göğüslerim bu kadar dolu ve damarları yeşil olması hamilemiyim diye düşündürüyor ve sürekli uykum geliyor geceleri yatamıyorum 2 3 e kadar gündüzleri de uyanamıyorum anlamadım bu ay kendimden birşeyUmarım canım senin nasıl belirtilerin var adetin ne zaman
Ve ellerim ve ayaklarım buz gibiUmarım canım senin nasıl belirtilerin var adetin ne zaman
Bakalım bekleyip görelim sabırsızlıkla bekliyorum buraya yazalım sizde yazın fikir alışverişi yapalım hepimizinki pozitif olur inşallahVe ellerim ve ayaklarım buz gibi
Tamam canım sonucunu paylaşıcam mutlaka sen test yaptın mı hiçBakalım bekleyip görelim sabırsızlıkla bekliyorum buraya yazalım sizde yazın fikir alışverişi yapalım hepimizinki pozitif olur inşallah
Benimde 24 Aralık regl tarihim ve çatlama günüm 13. Gün kan testi verdim c.tesi günü dayanamadım negatif çıktı. Elimde değil çok aceleci davranıyorum rabbim kucagimizi boş bırakmasın insallahSelam kızlar günaydın
Yumurtlamam 9 Aralık ( 13.gün ) olmuştu.
Çatlama 11 aralıkta(15.gün) gerçekleşti.
Bu sabah fark ettim ki süt kıvamında akıntı gelmiş normalde benden gelmezdi. peçeteyle silincede çok fazla geldi. umarım bu belirti erken hamilelik belirtisidir.Bel ağrısı da başladı, dün de kasıklaeımda batma oldu daha çok erken biliyorum ama insan farklı birşey görünce heyecan yapıyor. Test yapmamak için kendime söz verdim reglim 24 Aralık görünüyor :) ki zaten şuan yapsam da çıkmaz
9unda çatlama olduysa 23 bat oluyor umarım gebelik vardırCanım aynıyız benim de reglim 24 Aralık ama ben 7arwlıkta pik gördüm 9 aralıkta çatlama oldu ve değerlendirdik Şuan göğüslerim dolgulaştı ve kaşık ağrılarım var yumurtlamadan 3 gün sonra da göğüs ucum çok agrıyordu ama ertesi günü geçti önemsemedim Şuan hala ağrıması beni şaşırttı ve adet günümde bile göğüslerim acımaz normalde umarım hamileyizdir başka belirtilerin var mı senin
13 aralıkta mı çatlama oldu 13. Gün demişsiniz, eğer 13 aralıkta olduysa 27si bat oluyor. Benimde 13ünde çatlama oldu (öyle tahmin ediyorum) normalde kendimi hiç dinlemem ama benimde yumurtlamadan beri kasığımda bir doluluk var gibi hissediyorum onun dışında bir belirtim yok henüz çok erken zaten umarım hepimizde bebiş vardırBenimde 24 Aralık regl tarihim ve çatlama günüm 13. Gün kan testi verdim c.tesi günü dayanamadım negatif çıktı. Elimde değil çok aceleci davranıyorum rabbim kucagimizi boş bırakmasın insallah
Selamm, benimde bat 22 Aralık. Akinti arada benden de geliyo peceteye ayni sekilde ama oylr aman aman bir belirtim yok adet olcak gibi hissetmiyorum 5 gun var normakle bir hafta kala baslardi aşırı hissederdim kendimi iyi dinlerim :) suan bende merakla bekliyorum hicbisey hissetmediğim için umudum da pek yok :) bel agrisi bacak ağrısı sag kasikta anlik batmalar var ama cok degiller normalde kasıklarım agrir regl oncesiSelam kızlar günaydın
Yumurtlamam 9 Aralık ( 13.gün ) olmuştu.
Çatlama 11 aralıkta(15.gün) gerçekleşti.
Bu sabah fark ettim ki süt kıvamında akıntı gelmiş normalde benden gelmezdi. peçeteyle silincede çok fazla geldi. umarım bu belirti erken hamilelik belirtisidir.Bel ağrısı da başladı, dün de kasıklaeımda batma oldu daha çok erken biliyorum ama insan farklı birşey görünce heyecan yapıyor. Test yapmamak için kendime söz verdim reglim 24 Aralık görünüyor :) ki zaten şuan yapsam da çıkmaz
Benimde inşallah bu ay bizim ayımız olurBende de aynı belirtiler günlerimizde aynı. 24 aralık günüm söz verdim yapmıcam bakalım sonucumuz ne çıkacak bu kadar belirtiye :)
Benimde oyle de hava soguk ya ona bagladim :)Ve ellerim ve ayaklarım buz gibi
Yapmadım daha 5 gün var olumsuz sonuç görüp moralimi bozmak istemiyorum bekliycemTamam canım sonucunu paylaşıcam mutlaka sen test yaptın mı hiç
İnşallah canım benim vardır ben bu ay çok belirti yaşadım umarım boş değildir çok umutluyum9unda çatlama olduysa 23 bat oluyor umarım gebelik vardır
13 aralıkta mı çatlama oldu 13. Gün demişsiniz, eğer 13 aralıkta olduysa 27si bat oluyor. Benimde 13ünde çatlama oldu (öyle tahmin ediyorum) normalde kendimi hiç dinlemem ama benimde yumurtlamadan beri kasığımda bir doluluk var gibi hissediyorum onun dışında bir belirtim yok henüz çok erken zaten umarım hepimizde bebiş vardır
Aynen canım biraz daha geçsin bende aynı yapmıcamYapmadım daha 5 gün var olumsuz sonuç görüp moralimi bozmak istemiyorum bekliycem
Aynen öyle vallaHerkes bi akillanmis benim de 4 gün var regle bekliyorum
Neden yanlış olsun ki? Dögümün kaçıncı günü olduğunu yazdım.Burada söylediğin yanlış 9 aralıkta yumurtlaman olmuşsa ya 11 veya 12 sinde çatlama olmuştur yani testin 9 aralıktaki koyuluktan sonraki günler silikleşmeye başlar ve çatlama olur
Herkes bi akillanmis benim de 4 gün var regle bekliyorum
Ben dayanamadım çatlamanıj 7. Günü test yaptım.Roll gebelik testi.
bu arada ben çizgiyi gördüm D:Ben dayanamadım çatlamanıj 7. Günü test yaptım.Roll gebelik testi.
Ovu testi yapmıştım canım ben 9 aralıkta yumurtlama 11 aralıkta çatlama görmüştümçatlatma iğnesi mi oldun canım yoksa kendın catlama gununu gorup testten oyle mı hesapladın