Erken gebelik belirtisi.

Umarım canım senin nasıl belirtilerin var adetin ne zaman
Canım bende Şuan göğüslerim çok dolgun ve ağır hissediyorum dün beyaz bir akıntım geldi kasıklarıma ağrı giriyor yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ucuma dokunmayacak kadar ağrı hissettim ama ertesi günü geçti önemsemedim ama göğüslerim bu kadar dolu ve damarları yeşil olması hamilemiyim diye düşündürüyor ve sürekli uykum geliyor geceleri yatamıyorum 2 3 e kadar gündüzleri de uyanamıyorum anlamadım bu ay kendimden birşey

Benimde 24 Aralık regl tarihim ve çatlama günüm 13. Gün kan testi verdim c.tesi günü dayanamadım negatif çıktı. Elimde değil çok aceleci davranıyorum rabbim kucagimizi boş bırakmasın insallah

9unda çatlama olduysa 23 bat oluyor umarım gebelik vardır
Benimde 24 Aralık regl tarihim ve çatlama günüm 13. Gün kan testi verdim c.tesi günü dayanamadım negatif çıktı. Elimde değil çok aceleci davranıyorum rabbim kucagimizi boş bırakmasın insallah
13 aralıkta mı çatlama oldu 13. Gün demişsiniz, eğer 13 aralıkta olduysa 27si bat oluyor. Benimde 13ünde çatlama oldu (öyle tahmin ediyorum) normalde kendimi hiç dinlemem ama benimde yumurtlamadan beri kasığımda bir doluluk var gibi hissediyorum onun dışında bir belirtim yok henüz çok erken zaten umarım hepimizde bebiş vardır

Selamm, benimde bat 22 Aralık. Akinti arada benden de geliyo peceteye ayni sekilde ama oylr aman aman bir belirtim yok adet olcak gibi hissetmiyorum 5 gun var normakle bir hafta kala baslardi aşırı hissederdim kendimi iyi dinlerim :) suan bende merakla bekliyorum hicbisey hissetmediğim için umudum da pek yok :) bel agrisi bacak ağrısı sag kasikta anlik batmalar var ama cok degiller normalde kasıklarım agrir regl oncesi
Allah isteyen herkese nasip etsin

Çatlama yazmışım yanlışlıkla pik günüm 13. Gün 8 aralık yani çatlama 15. Gün 10 Aralık yani beklediğim regl tarihi 24 Aralık deli gibi 14 aralıkta kan testi verdim negatifti inşallah bu ay Yüzümüz güler :)

İnşallah canım benim vardır ben bu ay çok belirti yaşadım umarım boş değildir çok umutluyum

Burada söylediğin yanlış 9 aralıkta yumurtlaman olmuşsa ya 11 veya 12 sinde çatlama olmuştur yani testin 9 aralıktaki koyuluktan sonraki günler silikleşmeye başlar ve çatlama olur
Neden yanlış olsun ki? Dögümün kaçıncı günü olduğunu yazdım.
9 Aralık yumurtladım (dögümün 13. Günü )
11 aralıkta çatladı ( dögümün 15. Günü)
Her yumurta 1 günde çatlayacak değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…