Bende 32 ye gircem pcos var 5 senedir tık yokNe hissediyorsun peki? Bende ya olmazsa korkusu karamsarlığı var nedense. Çünkü çok ara verdik yaşım 34 amh düşük hormonlar normal olsa da ne bilim doktorlar zor diyince elimden umutlarım alınmış gibi oldu
Gebelik testlerinin bi fiyasko olduğunu anlıyoruz böylecePeki o kadar heveslenip kan testinin 1.20 gelmesi
Allah gönlümüze göre versin canım umut kesilmez diyelim yine deBende 32 ye gircem pcos var 5 senedir tık yok
Benimde öyle canım bende çok güvendiğim bir test yüzünden üzüldüm. 1.20Peki o kadar heveslenip kan testinin 1.20 gelmesi
Fazlasıyla hemde…. Bunların hepsini şikayet etmek lazım insanların umutlarıyla oynuyorlarGebelik testlerinin bi fiyasko olduğunu anlıyoruz böylece
Ümidi kaybedip güzel canını sıkma, adet gününe var diye biliyorum doğru dimi? O yüzden Allah'tan ümit kesilmezBenimde öyle canım bende çok güvendiğim bir test yüzünden üzüldüm. 1.20
Benimde 5 gün kaldı sabahki test negatiftiFazlasıyla hemde…. Bunların hepsini şikayet etmek lazım insanların umutlarıyla oynuyorlar
Yumurtanın öatlaması daha 8 gün oldu reglime daha var. Ama benim umudum kalmadı.Ümidi kaybedip güzel canını sıkma, adet gününe var diye biliyorum doğru dimi? O yüzden Allah'tan ümit kesilmez
Benim bu ayda olmayacakBenimde 5 gün kaldı sabahki test negatifti
hiç bilmiyorum ki testınde cızgı goremedım ben bende prodoctor yaptım sabredemeyıp aksamDün kan vaerdim negatif çıktı. Şimdide Predictor gebelik testi yaptım. 1 günde pozitife döner mi ki ya
hiç bilmiyorum ki testınde cızgı goremedım ben bende prodoctor yaptım sabredemeyıp aksam
Karman çorman oldum ben gerçekten artık. Beklemek en iyisi diğer gebeliklerimle kıyaslayamıyorumlens takıyorum gozlerımde dolu dolu bugun tam secemedım ama sımd sen daıreye alınca bı gordum ya. ama sey cok sacma degıl mı ıdrarda gozukup kanda gozukmemesı. ılk gebelıgınde nasıldı, sımdı kac gunun var senın canım ve bı belırtı var mı bugunkı hıssıyatın ne
Yaaaa canım benimmmm inşallah ne güzel söyledin. :) insallah hepimiz güzel haber alırız. Çok duygulandım şuan ben amabence aklını daha fazla bulandırma adet gecıksın tekrar kan vermeye gıt derım ben :) nedense sen hamıleymıssın gıbı gelıyor bana :)
Rabbim gönlümüzden geçeni versin inşallah.yaa deme ağlarım ben de. hem nolur kafana takma rabbim sana zaten annelık duygusunu tattırmıs, en ıyı sen bılırsın Rabbım yıne ol derse olur :)