Erken gebelik belirtisi.

Bende 32 ye gircem pcos var 5 senedir tık yok

lens takıyorum gozlerımde dolu dolu bugun tam secemedım ama sımd sen daıreye alınca bı gordum ya. ama sey cok sacma degıl mı ıdrarda gozukup kanda gozukmemesı. ılk gebelıgınde nasıldı, sımdı kac gunun var senın canım ve bı belırtı var mı bugunkı hıssıyatın ne

Karman çorman oldum ben gerçekten artık. Beklemek en iyisi diğer gebeliklerimle kıyaslayamıyorum

bence aklını daha fazla bulandırma adet gecıksın tekrar kan vermeye gıt derım ben :) nedense sen hamıleymıssın gıbı gelıyor bana :)

yaa deme ağlarım ben de. hem nolur kafana takma rabbim sana zaten annelık duygusunu tattırmıs, en ıyı sen bılırsın Rabbım yıne ol derse olur :)

Arkadaşlar benim sadece pik gördüğüm günün önceki gecesinde ve ondan önce 2-3 günde 1 ilişkim oldu. Pik günü ve sonrasında hiç olmadı. Ama ben bel ağrısı kalça bacak ağrısı hissettim bu süreçte. Bir de inanılmaz şekilde şişkinlik yaşıyorum alt karin bölgesi kasık bölgesi felaket geçen hafta giydiğim kıyafetleri giyemiyorum resmen. Suanda ilişkinin üzerinden geçen 8-9. Gun Bat: 25 Aralık ve kan tahlili verdim bu sabah. Kanda çıkar mı eğer varsa yoksa erken mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…