Erken gebelik belirtisi.

ayy kardeş geliyor desene :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ne gibi belirtiler hissettin canım sen deneyimisin de :) hangi günleri değerlendirmiştin ben de anne olmaya calısıyorum :)

ayy kardeş geliyor desene :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ne gibi belirtiler hissettin canım sen deneyimisin de :) hangi günleri değerlendirmiştin ben de anne olmaya calısıyorum :)
Canım benim oğlum 25 aylık tam tamına. Onda elimde tek bir ovu testi kalmıştı bir yaptım pik gördüm gördüğüm günle beraber 3 günü değerlendirdim reglime 9 gün kala da 5.10 ile çok ama çok silik birşeyle öğrendim ve biç belirtim yoktu.

Şuan ise ovulasyon testiyle 3 aydır deniyorum.
Beyaz akıntı , bel ağırısı , baş ağrısı dün gece de saat 3 de titreyerek uyandım üşüdüm buz gibi olmuştum. Regli olacakmışım gibi bir ağrı var ve ara ara kasıklarıma batma oluyor böyle ne bilim elektriklenme gibi değişik. Umarım vardır testlerden çok ağızım yandı . Bu teste çok güveniyorum hiç silik bile çıkarmadı

Allah bağışlasın :) ne zaman kan testı vermeyı dusunuyorsun, bu testın yanlıs gosterdıgını ben hıc duymadım. ınsAllah kan testı ıle de doğrulamış olursun :)

Yaşadığınız belirtilerde hiç kasık ağrısı adet sancısı benim gibi yaşayan yok mu yalnız mıyım??? ajahahsh anlamadım gitti dün verdiğim kan testinin sonuçlarını öğleden sonra çıkabilirmiş bekle bekle çatladım

Var şuan regli olacakmışım ağrıyor değişik . Bu kadar erken başlamazdı.
ben de kullanıyorum folik asıt bakalım hayırlısı :)
Kullanmaya devam :)

Bende de aynı belirtiler günlerimizde aynı. 24 aralık günüm söz verdim yapmıcam bakalım sonucumuz ne çıkacak bu kadar belirtiye :)
Ben dayanmadım yaptım Roll gebelik testi bu test için hiç olumsuz duymadım umarım yanıltmaz

Eklentiler

• IMG_8964.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8955.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8953.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8951.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 13
Var şuan regli olacakmışım ağrıyor değişik . Bu kadar erken başlamazdı.

Kullanmaya devam :)
Aynen benim de bu kadar erken başlamazdı. Geçen ay küçük bir kistim vardı dün ondan eser kalmadığını söyledi doktor hn. Çok mutlu oldum. Ama bu sancılarım 3 4 gündür var normal ve psikolojik olmadığına eminim. Eğer kanda da negatif çıkarsa o zaman hormonal dicem. nasip işte ne diyeceğini bilmiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…